🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 24 095
  • 395
  •   35
Отговори
# 390
Виктор не е никакъв психопат. Той е най-обикновен компексар,изживяване се като Mr.Grey. Даже не е оригинален. За мен дори е гей  - скрит или може и деен. Тези 100 жени някъде ги е сънувал, както това, че е милионер. С тези прибрани крачета, когато слизаха от планера, ми е всимко друго, освен сексуален звяр. По-скоро е пеперудка

# 391
Габи има някакви травми за да реагира така на някакво запознанство.
Според мен Кристина наистина не го помни и какво значение има като е било преди толкова време

# 392
  • София
Много безинтересен епизод.

Хареса ми срещата на Виктор и Дениз, но Виктор изплиска легена съв завоеванията си. Ето някой, който е гледал много пъти 50 нюанса. Иска му се ама... фантазиите са безплатни...

Натали дори не ми се коментира. Изтърка се. Не е интересно. Тази линия умря от момента в който тя каза, че е влюбена в Орлин (тя не е ама излъга и сама си върза ръцете) и отчайващата намеса на Тушев няма да спаси положението.

Финалът на сезона чука на вратата, а те ни занимават с драмите на Бланкото. Че и утре ще продължат моля ти се?!
Толкова да няма какво да покажат и се чудя какви тъпотии да измислят. Сега пък Петър ще се вихри ама не с Криси, а с Габито. А тази Габи Бланко си е тежка филмарка. От едно голямо нищо направи НЕЩО. В момента в който умре интригата тя излиза на сцената с някакви нереални драми. Заподозрях я, че е къртица още от самото начало на формата, сега вече съм почти на 100% убеден.

# 393
Началото с групата на "белите кокошки" не го издържах — превъртях го, както и мрънкането на Орлин. Казусът Натали за мен е приключил — това да флиртуваш с няколко мъже не е престъпление, дори и да си омъжена. Виктория не е наред, но май е невъзможно да ѝ се помогне.
Драмата на Габриела е повече от абсурдна. Дори не мога да повярвам, че има жени, които биха ревнували за подобна ситуация.В повечето случаи мъжете — а същото важи и за жените — прекарват повече време на работното място, контактуват по-дълго с колежките си, ходят с тях по ресторанти, празненства, тиймбилдинги.....трябва да се отчита всеки  път с кой е ходил на обяд, с кой е говорил... ужас .
На мястото на Кристина, след обидите, които Габа изсипа, не бих ѝ проговорила. Дали е фалшива драма или не , няма значение.
Никой не лепна какъвто и да е етикет на Виктор, въпреки броя на жените. Не е необходимо, ама си представям ако беше жена…

# 394
Боже каква скука. Да бяха пуснали извънредни новини ще има ли оставки на кабинета Порки-пъмкин пай.

Цял епизод джукесата търси последни моменти слава, че идва финала и после никой няма да я помни.

Калата е пич май се оказа и вървежен.

Тази Галена много селско излъчване, само на мен  ли ми се набива селскостопански вайб. Радо е много балансиран и ще извлече от този формат.

За Натали няма да си хабя клавиатурата. Дъно. На пилона на 33 ще си остане най великата и изява в живота.

# 395
И аз не харесвам Галена, не знам защо, ама изобщо не ми е приятна. Петър беше прав в случая — Габа не заслужава внимание. Ама много изкуствено ревеше. Кристина не помни на сто процента — не е добра актриса, нямаше да изиграе изненадата толкова добре. Запознал си се с някого преди повече от година — откъде да го помниш? Той я помни заради Ергена.

Общи условия

Активация на акаунт