🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 24 155
  • 396
  •   42
Отговори
# 360
  • На морето!
Наближава финалът и Габи трябва да се затвърди на пазара като свободна жена, намери си идеален повод и го сграбчи с орлови нокти.
Калата се чуди какво става, Криси и тя, Петър реагира нормално сякаш, но кажете ми кой падна в басейна, че изтървах?

# 361
  • София
Свършиха ми лайковете. Габи изплиска легена, после и басейна. Какво има да ревнува за минали неща?! Не е ок, че са го скрили, но това не значи че има какво да се крие. Мен ми е малко странно - ако е било 2024, една закуска, как знае Калоян, че Криси може да влезе тук.. нещо не се връзва. Значи и после са си писали или отнякъде се е разбрало.
Виктор не ми се коментира изобщо. Дъно. Той може да има тефтер и огледала на тавана, играчки и бройки, но иска кротка жена да го слуша. Комплексар и пълно куку. Дениз не се притеснява от бройката му, защото сигурно и тя толкоз има. Направо са си един за друг.
Натали какво толкова е направила, че да трябва да се оправдава с домашното насилие?! Погледнала е настрани в предаване за търсене на любов. Ще рече някой, че зарязва 20г връзка и 5 деца.

# 362
Смаях се от Виктор. Истински сексуален маниак е. Би ли се примирил.да бъде с една жена? Такива маниаци са пристрастени към секса и не могат да бъдат с една жена.
Това е повод Габи да разкара Кароян.
Стана ми жал за Натали и Блага. Много е гадно да ти се присмиват и подиграват, ако имаш някакъв.видим физически недъг.

# 363
Разсъждавате хладнокръвно, като странични наблюдатели. На нея й е друго. И за минали неща се ревнува и за дребни, въпрос на увереност, на ситуация, на жена..., на много неща.

Аз след признанието на Виктор за тефтера... едвам щях да го понеса.

# 364
Абе... ако от нищото гаджето ви каже, че се е засякал в бар с мацка като Криси и после са отишли на закуска, 90% от тук ще рипнете до небето. Криси си е десятка и не ми обяснявайте, че няма да изревнувате, дори да е нямало нищо съществено. Още повече, че досега, Криси за Габи беше обвързана приятелка, а след това признание изведнъж се превърна в конкуренция. Отделно, че Калоян не й е споменал, което го прави още по-подозрително за нея.

О не.  Но дори и тези 90% да изревнуват ( съмнително висок процент),  повечето имат поне малко мозък в главата си, за да не реагират чак с такава преувеличена просташка ексцесия. Все едно светът се е сгромолясал 😃😅 . Нз нз, има доста злост в себе си Габа. Не съм общувала с такива жени като нея, Вика, Шермин, та даже Дениза злобее яко на моменти

Това е от глад. Знаете ли колко злобен може да е човек, когато е гладен? А тези жени стоят перманентно гладни. Шермин само за ядене говореше, обаче не ядеше - само пълнеше масите и с очи опитваше да се наяде. Другите там - също, нали трябва да са слаби? Забелязала съм го аз при слабите хора, които не са слаби генетично, а гладуват. Стават много злобни, в т.ч. и мъже има такива.

# 365
Чак красавица ....хубавка и симпатична , Дениз също е такава , новата Галена също

# 366
  • here and now
Явно Наталито я тъпчат нонстоп, защото досега нито е иззлобяла, нито е агресирала...
Като почнете да ги оправадвате...

# 367
На Габа това й е топ момчето, обаче е проста и ще го изтърве. Надали в реалния живот някой подобен би й обърнал внимание, предвид обезобразения фасон и нулевото възпитание.

Това според мен я разстрои. Че уж е добър и свестен, далеч не неин тип, но му е дала шанс, хлътнала е, а сега излизат някакви неща.. Едва ли не, че добрите момчета са надценени и също нараняват Simple Smile

# 368
Не е необходимо да си пиян на куче, за да не помниш хора, с които се запознаваш. Лично аз при запознанство с човек, който не ме заинтригува по никакъв начин, помня само собственото си име. Допускам, че Кристина наистина не помни Калоян. Впрочем, гледайки измислената драма на Габа, така и не разбрах дали някой учен успя да установи и даде име на  заболяването, при което сам си образуваш проблем, след което инвестираш в него сълзи, драма, сърцераздирателни излияния и не намираш изход. Габа е адски комплексирана, макар че го играе върха на сладоледа. Била се изложила пред цяла България, щот Калоян познавал Криса, айде стига с тези сценични интерпретации на кактус с душа на теменужка. Нелепи са! И драмата с бижутата от листа и тази са изсмукани и ненужно раздути.
По достоверна ми е неафишираната драма на Дениз, докато слушаше за креватните изпълнения на Казанова от Троян. То Тиндър запознанства за секс, то тефтери с бройки и бележки под черта- Елизабета от Лясковец -едра в ханша но сексът 8 от 10. Виолета от Каспичан- криви крака, но пък удобни. Сериозно, какво ли отмята в тефтера това комплексирано недоразумение? Страшно психопатско звучи! Този е с профил на тотален извратеняк! В погледа му има нещо налудничаво, почти съм убедена, че жената до него ще бъде смачкана и обезличена. Дениз отново налетя на глуха акула. Жалко.

# 369
  • here and now
Е как каво отмята?
1. -50лв
2. - Вечеря и вино 120лв
3 - Джакпот - 0 лева..
и така нататък...
Най-много до номер 10 да са. Разбрали са се с Дениз да казват за 100+, за да изглежда, че си похождат...

# 370
  • София
То тя Габи сама се излага пред цяла България, не е заради Калоян. Пълен егоист и егоцентрик. Като излага другите не й пука. За него колко пъти подмята обиди, но явно трябва да се подминават. Наистина е цяло чудо, че са т.нар. двойка, навън нито един от двамата не би погледнал другия.

# 371
За мен Виктор е нормален мъж с нормално либидо, но много му се иска да не е. Да изглежда мрачен, перверзен, мистериозен.

Левент каза на Виктория, че е като зайче. Беше симпатично.

И пак за Габи - вероятно много хора са ѝ казвали, че е късметлийка с Калоян, а сега се чувства разочарована.

Орлин днес беше по-ясен и искрен. Мисля, че не иска да се бори, защото му е познат дискомфортът от това да се чувстваш недостатъчен, винаги да трябва още. Затова оставя просто Натали да реши, въпреки че я харесва. А тя харесва мъже, които по-малко интелектуалничат.

Хубаво е да има епизод Simple Smile

# 372
  • here and now
То тя Габи сама се излага пред цяла България, не е заради Калоян. Пълен егоист и егоцентрик. Като излага другите не й пука. За него колко пъти подмята обиди, но явно трябва да се подминават. Наистина е цяло чудо, че са т.нар. двойка, навън нито един от двамата не би погледнал другия.
Тя не излага другите, тя ги обижда, с което излага себе си... още повече...

# 373
Явно Криси е запомнящо се парче за разлика от Калата. Затова не го помалата

# 374
  • here and now
Съгласна съм с Орлин за това, че не трябва да се бориш за един човек, ако чувствата са взаимни, кому е нужна "борба". Виждаме в черната статистика "борещите се за жена". Да, в началото не са мислели, че ще стане така, но е факт, че се случват такива неща...

Общи условия

Активация на акаунт