🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 27 051
  • 447
  •   71
Отговори
# 345
Това е смешно, защо трябва да си пиян за да не помниш някого??? Може да е лош физиономист плюс не особено силното впечатление, което прави Калоян....аз го гледам всяка вечер , но ако го срещна в реала, се обзалагам, че ако никой не ми каже, няма да го позная

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 00:19 от AuroraBB

# 346
Е, не е девствена Габа, много ясно, но не е излизала с Петър, например, за да видим Калоян как би рипнал - ама много бавно рипване, в неговият стил! 😆

# 347
Аз чаках неудобен въпрос към Красимира, пардон вече е Красимир, за да чуя аргументирания му отговор, ама няма...

# 348
Абе... ако от нищото гаджето ви каже, че се е засякал в бар с мацка като Криси и после са отишли на закуска, 90% от тук ще рипнете до небето. Криси си е десятка и не ми обяснявайте, че няма да изревнувате, дори да е нямало нищо съществено. Още повече, че досега, Криси за Габи беше обвързана приятелка, а след това признание изведнъж се превърна в конкуренция. Отделно, че Калоян не й е споменал, което го прави още по-подозрително за нея.

О не.  Но дори и тези 90% да изревнуват ( съмнително висок процент),  повечето имат поне малко мозък в главата си, за да не реагират чак с такава преувеличена просташка ексцесия. Все едно светът се е сгромолясал 😃😅 . Нз нз, има доста злост в себе си Габа. Не съм общувала с такива жени като нея, Вика, Шермин, та даже Дениза злобее яко на моменти

# 349
  • here and now
Аз чаках неудобен въпрос към Красимира, пардон вече е Красимир, за да чуя аргументирания му отговор, ама няма...
Дано го питат за всичкото пране, дето изпра там Mr. Green

# 350
Тая се е насмукала до ушите. Пияна е и прави циркове.

# 351
Не, ли? Няма да изревнуват, ако настоящата свалка е излизал с тая красавица и не го е споменавал? Даже процентът клони към 100! 😀 Сега, това, че може да си прикрият емоциите е друго.
Абе да не среща Криса мъжете ви на закуска!

# 352
Не виждам поводи за ревност. Той бил с приятели, вземали си от гардероба якетата. Тя с приятелка. Отишли да хапнат в компания, говорил си с Мария. Не си разменили контакти, не са общували. Не му направила добро впечатление, а тя дори не го помни. Габи прави грандиозен цирк от нищото, даже не ми се разсъждава защо, толкова е глупаво. Тук се умуваше дали не е гей, женен или с дете, а то се оказа едно голямо нищо. А утре "драмата" даже ще ескалира. Колкото Габриела сама може да се изложи, никой не е в състояние да ѝ го причини.

# 353
Габито каза, че може да прежали Калоян за една секунда, но приятелките си...
Аз чак такава драма не виждам, та тя да прави чак такъв цирк. От друга страна, Калоян ми се струва доста подмолен, изглежда ми на човек, който би могъл да лъже целенасочено.
Всичко е за шоуто. Габито играе ли, играе, направо си е риалити звезда.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 00:21 от Janelle

# 354
  • here and now
Tess d`Urberville, ти говориш за нормални хора, ни ние виждаме Габа, която от немайкъде се хвана с Калоян за да си кара курорта там. И не ѝ вярваме, ама грам...

# 355
Е, ок, де, не й вярвайте. Пийнала е, скандалджийка си е, невъзпитана - и реакциите й са хиперболизирани. Но не ми е странно и грам, че изревнува. Странно ми е, че някои си мислят, че не биха. За реакциите не коментирам.

# 356
На мен напоследък са ми на прицел тези от продукцията- Тушев или който дава тези идеи.. те създават тези ситуации, провокации, играят си с хората доста добре, също подбора на участниците, който са направили... защо Габа реагирала така, а защо Тушев реши да го вкара този коментар на банкета? Сигурно, защото е много честен човек.
За да не изглежда "човек на продукцията" Но е факт, че много я жалят, а тя сама се излага..
Вярно е, че я жалят. На нея до сега никакъв номер не й спретанха като да й крадат мъжа и т.н., но аз  като цяло съм отвратена от поведението на продуцента или взимащите решения в това предаване.

# 357
Не, ли? Няма да изревнуват, ако настоящата свалка е излизал с тая красавица и не го е споменавал? Даже процентът клони към 100! 😀 Сега, това, че може да си прикрият емоциите е друго.
Абе да не среща Криса мъжете ви на закуска!
Като знам с кого се среща сега... направо съчувствие, не притеснение ме обзема. При това чу за обсесиите и перверзиите му, даже да не вземем под внимание дървеното му философстване и мазен фейс. Колко пък трябва да е богат, та да се излага с него?!

# 358
  • София /Абсурдистан
Е то и тя не е бедна. А той е изпушил отдавна..

# 359
  • На морето!
Наближава финалът и Габи трябва да се затвърди на пазара като свободна жена, намери си идеален повод и го сграбчи с орлови нокти.
Калата се чуди какво става, Криси и тя, Петър реагира нормално сякаш, но кажете ми кой падна в басейна, че изтървах?

Общи условия

Активация на акаунт