🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 31 141
  • 498
  •   153
Отговори
# 420
И на мен ми е много анти Виктор, направо е пълен с комплекси. А в първия епизод  и беше симпатичен. Не е невъзможно да е бил със 100 жени, а Дениз, Кристина, Габа, Блага, Красимир, Шермин 100 процента го задминават по бройки.
Обаче е абслютно токсичен, комплексиран и емоционален насилник.
Хем иска жената да е мила, нежна, тиха, непорочна и покорна, той да командва. Хем да е разкрепостена, да го бие с камшици в леглото.
Кристина луда ли е да се хване с тоя мишкар???
Толкова ли пари да има, от някакви секс шоколадчета?? Не вярвам, че бил милионер.
Най-много ме отврати това с тетрадката, директно бих го зарязала, преди и да си помисли да ме пише в тетрадката си.. Отврат!

Аа Габа и тя голямо его, голямо самочувствие без покритие.

# 421
Виктор сам се смееше на собствените си “величия”. Явно наистина смяташе, че е нещо грандиозно и готино. Истината е, че изплиска лигена с подобни откровения и последното, което получи от аудиторията е, одобрение. Гнусен жалкар.
Габриела пък, на синхроните от толкова напъни и писклив глас, как не пусна една сълза?! Очите й бяха сухи.
Голяма актриса, ей. Винаги е “адски” наранена, “супер” обидена и тн…  всичко е много помпозно украсено, циркаджийка.
И сама се издаде колко НЕ й дреме за Калоян, щяла веднага да го изтрие. Обидена била на Кристина.
Ало, ти като каква триеш хората? Нали знаеш, че ти по същия начин биваш и ще бъдеш изтрита..в качеството си на каква го казваш?
Това величие откъде е?
Аман….

# 422
Сега слушах стори на Габа, в което признава, че си е била подпийнала узо във вечерта на банкета, както и че това, което пишело на нейната картичка много я било разстроило и ѝ повлияло да реагира по-пресилено на ситуацията с Калоян.
Аз преди малко гледах епизода, ама не чух на нейната картичка какво е пишело. Да не би да не са го излъчили или нещо съм превъртяла без да искам? Някой може ли да сподели?

# 423
Естествено не излъчиха цялата банкетна вечер, довечера ще е продължението.

# 424
Аз не ги изтраях снощи и си легнах без да догледам.

# 425
Бях лоу кий убедена, че Виктор че избухне с признания в тази насока рано или късно. За мен той е човек с много дълбок вътрешен конфликт породен най-вероятно от строго семейно възпитание в детството и от там идва и цялата му злоба и агресия. Иска му се да е морален и почтен, но отвътре напират едни мръсотии и го побъркват.
За избора му на Дениз също не беше никак случаен и той не е с нея въпреки миналото й, а точно заради него и много се надява най-накрая да се почувства нормален до някоя жена.
Аз мисля, че те имат потенциал като двойка, освен това тя явно умее да го поставя на мястото му без излишни драми, а той има огромна нужда точно от това.
Чакам с нетърпение да разбера защо са се разделили, но според мен на Дениз й е писнало от псевдо-морала му в един момент и той в желанието си за мъст се е насочил към Кристина.

# 426
И ся какво стана? Криси общата.

# 427
При разигралата се драма на Габи с уста върху брадата, незабележимия Калоян и леля Кристина, Виктор трябваше да си размаха големия тефтер: А, видяхте ли сега, защо си записвам!!

Кристина от дисквалификация ли се уплаши?  Какво като са се запознали с Калоян?

Книгата на Виктория автобиография ли ще бъде? Непременно трябва да я прочета. Ще науча колко неориентиран може да бъде човек.

Габи с уста върху брадата не умее да страда.
Съжалявам, но не съжалявам.

През повечето време Габи не е приятна, но и начинът, по който я наричате, също не е.
Не бих наричала никого никак , колкото и да ме дразни. Изключение правят агресорите , които нечременно е важно да бъдат изобличавани и осмирявани публично

# 428
Бих приела, че Габа си е изпуснала нервите, ако ѝ беше за първи, втори… хайде, трети път. Ама за безбройните пъти, дето ги гледаме само този сезон — не. Аз през цялото време си мислех, че Калоян се излага, че е с нея, а тя — обратното.Smile
Но въпросите са ги вадили от разговори между тях. Grin

Но на мен ми е непонятно как може Кристина да ѝ ходи на рождения ден след обидите, които ѝ натресе. Да я нарича ‘пача’ и какво ли не…

# 429
100% финалът ще е в петък.
Няма да е в петък.  В официалната страница на БТВ са нанесли промяната.
Финалът ще е в понеделник, 8 декември,  20.00 ч.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 12:01 от diziler

# 430
  • here and now
Скрит текст:
Бих приела, че Габа си е изпуснала нервите, ако ѝ беше за първи, втори… хайде, трети път. Ама за безбройните пъти, дето ги гледаме само този сезон — не. Аз през цялото време си мислех, че Калоян се излага, че е с нея, а тя — обратното.Smile
Но въпросите са ги вадили от разговори между тях. Grin

Но на мен ми е непонятно как може Кристина да ѝ ходи на рождения ден след обидите, които ѝ натресе. Да я нарича ‘пача’ и какво ли не…
Освен обидите да са били по сценарий?!?

# 431
  • In The Middle Of Nowhere
Не успях да прочета всички коментари и зачудих се, след цирка, който спретна Габе дали е върнала златната гривничка 🤔 😩

# 432
  • София /Абсурдистан
Баш пък Габа да се тръшка, че нейният се познава с друга жена, ма моля ви се! Тя с колко други се познава.
Мистър Грей с тефтерът, имал е толкова жени само в мечтите си. Кристина сега ще му намести чакрите.

# 433
Леле! Наистина ли толкова лесно Калоян се отърва от Габриела? Ако е така, да вдига банкет! Роднините му,предполагам, и те организират всенародни тържества в момента! Тази е такава пираня, че захапе ли, глозга до кокал и Калоян трябва да е безкрайно щастлив,че го е пуснала  sans  changement ( без промяна), че много големи промени и на него и на семейството му можеше да причини Габриела булито! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
Абе Левент ми е симпатичен
И на мен, има човещина и непрестореност в него.
Галена също ми е много сладка и естествена.
Само веждите от началото на 90те, розовото червило и оранжевата коса са леко неестествени😅но съм съгласна, че поведението и е премерено и естествено. Защо толкова ретро това момиче? Не е ли на 24,25..? Те тези дори не са расли в зората на 90те години, че да е прихванала нещо оттам и да не го е изкоренила все още да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт