🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 42 063
  • 784
  •   114
Отговори
# 525
Пепе видя възможност, да покаже актьорските си заложби.  Иска да е main character

# 526
Петър ми е изключително фалшив...

# 527
Габа предобри, ама Петър превъртя играта! Егати патоса!
И аз мисля, че има причина, Калоян да си затрае.

# 528
Петър фалшиментото ми идва в повече...
Това е за пред камери сега го прави да се ,,издигне".
На лицето му се чете че преекспонира!

# 529
  • София
Доста мъже биха се ядосали, ако чуят някой да каже за жена им, че е к...., която не знаела с колко мъже е спала. Удари му и неговото его. На негово място и аз не бих говорил повече с нея и не разбирам защо Криси няма против да е "пача".

# 530
Петър е лъв. Реакцията му според мен е искрена. Това че Кристина неглижира факта, че й крещят "ти да мълчиш ма пача с пача" говори не добре за достойнството й

# 531
Започва да ме дразни малко тоя врачанец как се изживява като принц Хари...

# 532
Петър повече го разбирам, но на КрасимирЪ кога му порасна работата

# 533
Габриела да си държи езика зад зъбите ..
Свикнала да сипе обиди без последствия!
Аман.
И да е фалшив Пешо, добре й го рекна.

# 534
Аз бих реагирала по същия начин ако беше към моя приятел. За мен е искрена реакция, даже не разбирам защо Кристина не се обижда на тези думи

# 535
  • Street of Dreams
Петър е лъв. Реакцията му според мен е искрена. Това че Кристина неглижира факта, че й крещят "ти да мълчиш ма пача с пача" говори не добре за достойнството й
Въобще не бих се трогнала.

# 536
Виктория е гнусна , злобна и отвратителна жена .

Кристина не реагира , защото вижда, че Габи е пияна и знае , че не е пача , какво толкова да се впряга . Мен ме кефи , че не взима думите и сериозно и не прави излишни драми

# 537
Виктория много говори за Орлин и неговото достойнство че не е “желан”, а не може да погледне себе си, никаква връзка с кораба майка

# 538
Грам не ме интересува дали е пияна или не, ако приятелка ме нарече "пача" повече няма да ме види.

# 539
Петър може да играе, да търси камери, но до момента с малки изключения като ехидни усмивчици или замълчаване, не е направил нищо дискредитиращо. А по повод Габа може и да му е паднало пердето - то не е ден, не е два. Странното е Кристина как нормално прие, че е пача.

Общи условия

Активация на акаунт