🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 35 854
  • 688
  •   361
Отговори
# 555
Значи Габа като рИва, всички ѝ търчаха подир задника, а сега голяма драма, че някой отишъл да страда без публика...

Точно!!
Прекъснаха банкета заради Гъбата. Всичко точно.
Натали за 5 мин.стана и гоооооляяяяям процрем стана.

# 556
Отвратителни Габа и Краси, бил решил - само че даваше роза на Шермин до последно.

# 557
Мале как го защитават тоя Красимир….и той чак се репчи. Същата работа е и той и колкото да не ме кефи Филипа, тук си е права

# 558
Малее, най-големият Нарцис с главно "Н" говори за нарцистични наклонности. 🤣

# 559
  • here and now
Наталито е бетон.

# 560
Габа е нетърпима! Няма ли кой да я сложи на място?!?

# 561
Габа очевидно се зарежда от скандали и заяждане….

Къде е Шермин да дърпа на Красун ушите, беше по-добре като мълчеше, няма нужда да ни напомня колко е глупав.

# 562
Габа е нетърпима! Няма ли кой да я сложи на място?!?
Да върнат ония Радослав Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
Виктор си е невротик като по учебник.
Би ми било интересно дали в момент на по-тежка криза изпада от нивото на невротичност към граничност.

Спомена, че бил „тестван” за Тъмната триада: любопитно ми е и това; според мен е интелигентен и би „послъгвал” умело на въпросници, които попълва, ако става дума за такова „измерване”. Хамелеон. Усещам от него и известна доза садизъм де, та… да не ти е в къщата такъв.

# 564
Ей Габа продължава да си проси още физически травми, прав е Петърчо Bowtie

# 565
Тая Габа е ужасна. Браво на Филипа, че им го каза!

# 566
Сутеньорът Перач и Труженичката Джука съдят едно 21 годишно момиче, че флиртува 🤔 Няма такъв абсурд! Тези двамата са ми топ отвратителни персонажи в сезона, плътно следвани от Дениз, Блага, Виктория, Виктор.

# 567
  • here and now
Калоян е пич. Изкефи ми, че въпреки всичко стана..

# 568
Вярно ли е влюбен в Габриела? Bowtie

# 569
И това идва да покаже какво? Като гледам под претенция да сме нещо по от останалите, реално сме същите като тия вътре, дето ги плюем... Абсолютно ненужен снимков материал. Виктория въпреки проблемите си с лицето и външността си като цяло, стои доста по-високо от по-голямата част от жените там. Да не говорим, че показа доста повече умствен багаж.
Моля, какво!?
Виктория е на едно ниво с Шермин и Габа по отношение на психическите отклонения, които демонстрираха. Няма никоя жена, която да стои по-ниско от Виктория в предаването.
Къде го е показала този умствен багаж?
Изключително токсична егоистка, груба, злобна и отмъстителна скандалджийка без елементарна култура на поведение, която смята, че всеки нещо ѝ дължи.
Държанието ѝ е зверски отблъскващо и жалко и демонстрира ужасно нереалистична самооценка.
Душата ѝ е много по-неприятна, външният вид е съвсем поправим. Просто не е попаднала на свестен стилист и вместо да се разкраси, тя се загрозява с процедури, но не е необратимо.
Характерът ѝ обаче не знам как може да се поправи.

Общи условия

Активация на акаунт