🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 43 105
  • 808
  •   119
Отговори
# 615
Дами преди лягане ,питайте гаджетата и мъжете си дали не са били с Криси и те Trollface

# 616
  • here and now
Хайде сега! Защо захапахте Криси, а не Краси? Двойни стандарти, нещо? Joy
Него си го плюем от самото начало, изчерпа се. Но тя.. , едва сега се разгърна нейният образ... Mr. Green
Аз съм в тотален шок!!!

# 617
Левент е егати скалата! И визуално и като характер. Другите нещо врякат, напъват се, той си стои невъзмутимо, само Виктория го вбеси в началото, но бързо размина. Мислех, че ще агресира на Блага като го заряза, но не виждам такова нещо.
Драмите на Орлинатови ми писнаха безвъзвратно, Габа дави ли се сега?

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:12 от Tess d`Urberville

# 618
Аз изпуснах за Криси , може ли да преразкаже някой?😇

# 619
"Тотален шок" има ли го на meme вече

# 620
  • here and now
Дами преди лягане ,питайте гаджетата и мъжете си дали не са били с Криси и те Trollface
Който държи на връзката си, предлагам да си го спести тоз въпрос..
Виктор, ако сега е с Кристина трябва да си скъса тефтерчето от срам.
Сигурно са заковали и двамата на 111 и са решили, че са един за друг Mr. Green

Кристина каза на Красимир нещо от сорта на "То и ние с теб сме излизали в реалния живот".

# 621
  • Пловдив
Левент спечели хейт с първите мигове в предаването, но се реабилитира бързо и аз  му симпатизирам вече, искрен и човечен. Когато първото впечатление се окаже грешно... Габи определено преекспонира, а с това хвърляне в басейна цели да спечели съчувствие.

# 622
"Тотален шок" има ли го на meme вече

Виктория сигурно готви новата партида докато излъчват

# 623
Левентът, освен че се държи добродушно, изглежда стабилен и уравновесен. Най-рядкото качество в това шоу. Учудвам се как са го избрали - Тушев никога не търси това. Сигурно са мислели, че ще става само за подигравки заради диалекта.

# 624
Т'ва шоу малко се е получило все едно Тушката е звъннал на Краси ".. взимай няколко от твоите и идвайте..".. Innocent

# 625
Аз изпуснах за Криси , може ли да преразкаже някой?😇
Петър се обясняваше с Габа как повече взаимно няма да си проговорят, защото тя е обидила Криси на "пача" и тогава Петър реши да го играе благороден и разбиращ и каза на Красун - "Ето, аз знам, че Криси и с теб е излизала, но не правя никакъв проблем!".

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:52 от Tess d`Urberville

# 626
Май тефтерчето на Криси е по- голямо от  това на Виктор. Те са наистина един за друг😅

# 627
Левент ме изкефи много, май ще излезе пич!

Кристина и с КрасимирЪ ли е била???
Ай ай...цяла София овърша тая жена!
Кралицата с дамско поведение:joy:
С психара Виктор си мерят тефтерите.
Петър и Дениз банкет да вдигат, че са се отървали.Не че и Дениз е стока и не заради миналото и, а заради абсурдните и коментари на моменти и поведение в момента.Може да си скъса дипломата за психолог за доброто на всичките и бъдещи клиенти:grinning:
Габи няма какво да я коментирам, да идват да си я прибират от психото.Тя на 26 ли била?В тотален шок съм.Joy

# 628
Въпреки че Виктория се държа ужасно с Левент той просто и отвърна и после се държа добре с нея и каза че е като зайче и не иска да я обиди и каза сладко е зайчето как ще е грозно или нещо от сорта.
Единственият мъж там който се опита да намери хубавото в нея и да не каже нещо лошо

# 629
Май тефтерчето на Криси е по- голямо от  това на Виктор. Те са наистина един за друг😅

Това и аз из щях да напиша, нейна ще да е по-дебел....
Сега Криса не е ли по-голяма пепееудка от Нати?

Общи условия

Активация на акаунт