🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 46 342
  • 874
  •   116
Отговори
# 765
  • Бургас
Мен пък ми е интересно Криси с толкова много различни мъже е излизала как пък с един не е успяла да завърже някакви по-трайни взаимоотношения.Явно и тя име нещо защото не е грозно момиче  като мълчи даже има минава за интелигентна. Поне с такива впечатления бях останала от участието и във втори сезон.Но това и с Краси направо ме шокира а не са си казали и дума двамата за близо 1 месец.

# 766
В защита на Блага - Денка 1 обясни в Надкаст, че с Блага са имали разговор, в който той ѝ е казал, че не е жена за него.

# 767
Дано най- накрая на финала Натали избере с кой иска да бъде.Въпреки че като се замисля, Калоян е свободен, та може и натам да се ориентира.

# 768
Луксът ме успокоява беше шега, не мога да повярвам как някои тук го взеха насериозно. Това е майтап, пълно е с мемета в тази връзка и тя очевидно го каза на шега.
Да, бе, да, баш на шега е. Истината е, че хубавата лъскава обстановка създава уют и наистина успокоява, каква шега да е. Истина си беше пък дори и казано през призмата на шегата, уж. О, да, бе, тя Наталито е над тия неща, как пък не можах да се светна. Иначе си заяви, че да, нейната стая била най хубава, да се пукат душманите.

# 769
  • SF
Да де, и веднага се намери друг Денка.
Редакторите не го направиха да изглежда като "бройка", като "твърде бързо взето решение", като "скоростна преориентация", като "нещо, започнало по времето на първия, веднагически след появата на втория".
Натали обаче е подлагана на техните критики за горе-долу същото.
Грозната информация за големия тефтер също не подлежи на коментар и я захвърлиха някъде на дъното на басейна. Красимир се познавал Емили. Това може.
Радо с Галена - не може.
А Кристина със седмина може или не може не разбрах. Май всички без Габи с устата върху брадата казват "може!"

# 770
Натали (не НаталиЯ) ми е крайно неприятна с това, че се прави все на умряла лисица неразбрала, а се видя, че си е доста обиграна и много добре знае как да върти мъжете и какво и как да постигне (сама се изпусна, че още в началото е усетила, че Тихомир я хареса, а после шок, ужас, боНба: нашата кокошчица изненадана! ). Но колкото и да не я харесвам, беше ясно, че това Луксът ме успокоява беше шега, не мога да повярвам как някои тук го взеха насериозно. Това е майтап, пълно е с мемета в тази връзка и тя очевидно го каза на шега.
Моля, не ме поправяй. Знам как се казва но ми харесва да я наричам. НаталиЯ. Както тук на всички им преправяте имената : ФифиЦА, Габа, Влага и пр. аз пък искам НаталиЯ.

# 771
В защита на Блага - Денка 1 обясни в Надкаст, че с Блага са имали разговор, в който той ѝ е казал, че не е жена за него.
Да и му се наложило втори път да й обяснява какво имал предвид, понеже тя от тези думи разбрала “че не притежава женски качества”???!!!?!  И дала вид на правилно усвоила информацията жена, а всъщност след това пръскала злобата си и всъщност това е, което ни излъчиха …
За каква защита говорим…

# 772
Добрутро, зайчета мои Stuck Out Tongue Closed Eyes

За Левент да се изкажа - не бива да се бърка свещенната простота, с доброта.
Животът ме е научил, че простоватите по интелект хора..с тях трудно се разбираш.
Сега му се кефите, защото е с добрите братя, но когато нещо не му изнася съм сигурна, че ще покаже истинската си същност - ограничена, простичка, несложна. Разбиранията му и те са простовати и несложни, ограничени доооста..ако и да изглеждат незлобливи.
Първото впечатление е най-вярно - не забравяйте и този факт, и си спомнете какво си помислихте когато го видяхте за пръв път....аз доста нехубави неща защото.

# 773
Тете, зайчето не е лошо животно, нали?! Joy Wink
Той Левент е ясен, но пък моментите с него са забавни... засега. Да се надяваме, че няма да има време да се покаже в целия си блясък. Макар, че в промото се видя, че иска всички да ги фърля у басейна, амаха с маха ш'гу ядосват и ш' му развалят рахата. Joy
Пп ЧеСно, снощи ме изкефи, признавам.

# 774
O, не мисля, че някой е заблуден по отношение интелектуалния капацитет на Левент. Simple Smile
Те повечето вътре не блестят никак, но той има още по-беден речник, а и силният му диалект спомага за карикатурното излъчване.
Но! На мен ми харесва, че в него има човещина, а това не се влияе от интелекта, хумор, а и трябва да признаем, че макар и с прости думи, казва нещата на място. Всичко, което каза вчера на Орлин беше абсолютно вярно, но тъй като изразните му средства простеят, Орлин го гледаше с насмешка. Не се вижда колко е жалък вече острани, но ни приема, ни предава, защото съветите идват от ''яко'' момче, а той е интелектуалец и стои много по-високо (според себе си).

# 775
Разликата между Натали и останалите е много проста, те не са объркани. Като искат нещо ново, оп, скачаме - само Красун, ФИФА и Нати са веееечно объркани и неразбрани.

# 776
Жасте...нищо му няма на зайчето...

Не говоря за интелекта на Левент, а за добротата..привидна е.
И на Блага е такава, и на една Джулиана Гани от брадъра...в началото изглеждат добри, после простоията като лъсне, с нея и злобата и останалите ограничености в мирогледите. За последното говоря ...за мирогледа на Левентчо...
Добър е докато не го настъпиш по мазола.Видях с Виктория какво стана първо. И агресия има в него, сигурна съм и че побийва...с тая "доброта" негова...

# 777
  • София
Краси и Киара заедно ли са след излъчването? Отиват си за мен като двойка - на интелектуално ниво са ми .. на едно.. и в доста други отношения.

Бонбонова за малкото време, в което я мярнах, не ми прави лошо впечатление, не изпъква с капацитет, ама не ми и пречи с нищо.

# 778
Считам думите на Натали - луксът ме успокоява - като нелеп опит да каже нещо изтъркано 'вървежно', с още по- неспокопсан в случая тон на гласа и интуция. Опит да разчупи обстановката си беше и иронично също - стайчката е далеч от луксозна. А и го каза на Тишо все пак, който не е тръгнал да и осигурява лукс 😀Ако Натали се блазнеше по парите толкова, мислите ли че с тази визия и това и показване, заради работата и, щеше да и е доста лесно да си намира доходосни мъже. Тя с нищо досега не е намекнала за такива интереси и стремежи.

# 779
Да ама Блага я помня от предния сезон....показа и тя дзоста неща различни от доброта.

Общи условия

Активация на акаунт