🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 46 252
  • 872
  •   142
Отговори
# 840
А чухте ли, когата Петър каза пред всички, Криси излизала и с Краси? 😀 Краси потвърди, Криси -също. Киара нищо не каза. Много интересно.

# 841
Аз скоро се запознах с жена, излизала с Красимир.Явно Бат’Краси не си поплюва.

# 842
Неговият тефтер би бил ×10 на Викторовия. Виктор си е аматьорче направо.

# 843
И какво разказват за него, дайте малко подробности. 😀

# 844
Ауууу..Красунъ Сеизмолога ..много вървежен Joy

Вътре всички са оплетени като свински черва и се знаят. Само се правят пред зрителите....мислят, че сме зайчета прости Stuck Out Tongue Winking Eye

# 845

Вметката на Петър ''И Краси е излизал с Криси, но аз нямам нищо против'', всъщност беше много не на място по няколко причини. Първо, той го е разбрал от самото начало и какво против би могъл да има, наистина, при прясно запознанство с нея?! Второ, каза го така, сякаш тя и Краси са излизали на срещи (иначе, ако са само познати съвсем глупаво звучи да има нещо против), а тя сега в профила си казва, че просто се познават.
Сравнението е напълно не на място и едната ситуация няма общо с другата. Мъжете (Радо, Тишо и Левент), също споделиха помежду си, че за тях, съдейки по езика на тялото, Криси е излъгала, че не помни.

П.п. Астрологията не е наука, камо ли сериозна такава.

# 846
Наистина може да е излизала в обща компания , аз не виждам нещо нееероятно и в това , че не помни Калоян .

# 847
Криси Писи ще трябва в още един сезон да влиза, за да чисти имидж.

# 848
То не е тайна, че Криси, Краси и Габи Б се познават отдавна.
Още първия ден го е поздравила по име като са влезли. Не са крили познанството си.
А чухте ли, когата Петър каза пред всички, Криси излизала и с Краси? 😀 Краси потвърди, Криси -също. Киара нищо не каза. Много интересно.

# 849
Какво означава "излизала с Красимир".

# 850
Е прала, какво да значи
Да не би да мислиш че са си говорили нещо, та той не може да върже цяло изречение

# 851
Еми да каже, "запознах се с жена която е правила кекс с бат Красо тъпото". Мен ми е ясно че не са чели сонети. Simple Smile

# 852
  • София
Виктория няма връзка с реалността. Натали и наранила чувствата, затова ще и бъде изтривалка. Много сериозна работа с психолог и трябва, да я изкара от филма.

Виктор наистина е много наевротичен. Има си сериозен проблем.

Фифица с достойно мнение за двойните стандарти. Труженичките как го защитават Краси Тъпото.

Калоян бил влюбен. Наистина абсурдна двойка. Не че отричам чувствата му, ама ми е голям цирк всичко.

Габа я мютвах, за да не слушам крясъците и воплите, както и насиления и плач. И тя има сериозен проблем с нервите, но поне разбрахме защо се хвърли в басейна.

Някой да вземе да дръпне Натали за ръка и да вземе решение вместо нея, че се измъчихме всички. То сезона свърши.

Интересна церемония се очаква довечера.

# 853
Виктоеия е изтривалката -кой ли не я обижда , после сама се влачи след Тихомир.

# 854
Нати обесняваше как искала да има Избор. Ми само тя ли не разбра, че има избор и всички чакат най - накрая да каже. Вече става неприятно това лутане и чудене, мръкане и шокирано пулене. Вече едва ли има някой който да и съчувства. Да нападат я, но тя може да намали нападките с ясен и категоричен избор.
Габи иска искрено и открито общуване с Калоян, но предимно той да и рапортува за всичко. А тя дали му е разлазала за всички нейни закуски.
Да по добре би било да каже, че я познава, но по скоро вярвам, че определя срещата им за маловажна, а може и да не се е почуствал добре от отношението на ледената кралица Криси- Кой беше този?
Тя обаче толкова безпаметна май не е, някак поведението и не беше много убедително. Ако си толкова невинен се защитаваш по активно. Тя някак гузно се включваше.

Общи условия

Активация на акаунт