🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 62 916
  • 1 261
  •   151
Отговори
# 960
ми всички двойки са за слава никоя не е истинска,но не ми се иска пръстена да го вземе ФИЛИПА /ако те са победители де,както се гласят двамката/.....и двамата са ми противни,грозни и фейк нещо ,като боб чорба с луканка....Виктор и той ми е грозно фалшив и е влезнал да забогатява,тъй като е беден и физически и душевно....не можа да ме убеди,че е богаташ.Това,че имал часовници от марковия хайван пазар в Димитровград не го прави богаташ то и бай БАРЧО от махалата е бизнесмен от скраб и на врата носи три синджира уж злато ,но никога не би влезнал в тв.игра да се излага...за мен за шоуто трябва КРАСИМИРЪ да спечели та да се накефя на отзвука от ШАРМИНКАТА в медиите ,а'бе цирк да има

# 961
Как се е борил бат Краси? Като караше разни авери да дават роза на Киара?
По гръб 😀

# 962
Бих заличила всички позитивни мнения,които съм изразила за Дениз! Тя излъчва крещяща злоба и токсичност,вероятно защото всъщност е мноооого ,ама много посредствена визуално - лице,тяло и коса!
НАВСЯКЪДЕ е пресечена нула!

# 963
Това масово "Ела малко да си кажем пред камери колко сме влюбени" много ме забавлява. Laughing

# 964
Вярно ли някоя харесва това, дето при Денис минава за усмивка?!

# 965
  • София
Всички са ми супер фалшиви.

# 966
  • here and now
Добре де, как една двойка не каза "Все ми е тая за розите и финала, важното е, че се срещнахме".
Нали уж за това са отишли...

# 967
Направо не знам какво се случва- толкова любов и разбирателство в това предаване... ццц

# 968
Честно казано предпочитам Дениз и Виктор,  Петър и Криси ,Йовицови абе изобщо тея от ден едно те да отпаднат сега Joy

# 969
Не мен ми е любопитно дали мислите, че всички тези бръмчалки изобщо са способни да се влюбват след целия навъртян километраж на млади години..?

# 970
  • here and now
Направо не знам какво се случва- толкова любов и разбирателство в това предаване... ццц
Родос не може да побере толкова пеперуди...

# 971
Обаче единствено Краси не се кара с жените си, само те му се карат. Човекът си гледа прането, и това е... Joy
От този сезон има двама мъже, което са ми ходещи червени флагове за потенциални насилници, и това са Джани и Виктор.

Има си причина Дениз да плаче постоянно, Виктор се опитва да я обработва психически, но според мен тя е достатъчно интелигентна и самоуверена, че да избяга от него.

# 972
  • София
Виктория се самоизяде от злоба. Не се спря.

# 973
Абе, Блага кога се залюби с Денис, аз ли проспах някой епизод? Един епизод беше с Левент у ваната, на следващия вече беше в обятията на Денис. Даваха ли кога е станала заварката?
Иначе Блага снощи се оплаква, че вечно я зарязвали заради по-млади и накрая пак хвана 25-годишен...
Киара и тя много жалка, колкото и да не харесвах Шермин, благодарение на нея сега е с Друпи и тика до финал. Не 'щото кипи голяма любов и е имало голяма борба, просто Шермин напусна тъпоъгълника навреме.

# 974
  • SF
Тоя пак ще си гушка колената. Да го забравят този сет!!! Хич не е за Орлин.

Общи условия

Активация на акаунт