🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 52 790
  • 1 108
  •   267
Отговори
# 945
  • here and now
Дениз май е скъсана на интервюто...

# 946
Дениз изглежда с по-малки гърди от Виктор с тази рокля. Да беше сложила един сутиен.

# 947
Виктор пита как Дениз види тяхното бъдеще - аз, аз , аз.... нито път не каза ние,   а той след това каза, че вярва в тях, оххх😅

# 948
  • SF
За какво ни е този изкуствен разговор между Дениз и Големя Тефтер?
Можеше и да не я дърпа, за да я пита този глупав въпрос. Не й изслушах речта.

Айде сега слушайте мъдри мисли: Колебаещия се и Кяра говорят пред публика, пред камерамана, озвучител и редактор. Интересно е, нали??!

# 949
Дениз изглежда с по-малки гърди от Виктор с тази рокля. Да беше сложила един сутиен.
По-добре е от Натали, за бога!

# 950
Тази вечер ще гледаме "В името на розата" 🌹 😏 Габа се престраши да целуне аверчето си Калата, каква целувка, каква страст видяхме 😃 Кяра се обясни на Кратун с такава наборсучена физиономия и мятайки коси, че първа успя да ме размнее за тази вечер. Очаквам комичен епизод с много сериозни чувства и заявки.. Ето вече и Дениз и Виктор пак са много влюбени 😀

# 951
Най-хубавите гърди има Киара и тя зорлен го развали...

# 952
  • here and now
Тъпомир е прав "Мина през много", и Киара в това число

# 953
Как се е борил бат Краси? Като караше разни авери да дават роза на Киара?

# 954
Не му е лесно на човека... То толкова пране...

# 955
Ох след като се сдобри с Кала Габата пак не може да ходи😅

# 956
  • SF
И аз не разбирам Борбата на Петър, борбата на Краси...
Денката прави знаци на снимачния екип.

Блага и Денис имат ли поне една целувка като гаджета?

# 957
Между другото за повечето двойки сме чували, ама за Габата и Калата не сме - майтап да са заедно. Grinning
Не са, Габа през цялото време е била фейк. Те дори не са се целували, сега една насилена целувка между приятели. Не са имали нищо общо. Тази жена бе публикувала сторита по въпроса, но всичко без това вече му е изтекъл 24-часовия срок, в което е видимо

# 958
  • here and now
Не умее да се изразява добре. За него се бориха, той мина много, но говори в множествено число за да демонстрира заедност Mr. Green

# 959
Между другото за повечето двойки сме чували, ама за Габата и Калата не сме - майтап да са заедно. Grinning
Не са, Габа през цялото време е била фейк. Те дори не са се целували, сега една насилена целувка между приятели. Не са имали нищо общо. Тази жена бе публикувала сторита по въпроса, но всичко без това вече му е изтекъл 24-часовия срок, в което е видимо

Ама аз не съм петгодишно, знам, че не са. Казах просто, че би било голям куриоз. Grinning Фантасмагория.

Блага и тоя са ми смешни... Какъв финал бе, вие се запознахте вчера.

Общи условия

Активация на акаунт