🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 50 429
  • 1 013
  •   333
Отговори
# 930
И аз това забелязах. Натали ме дразни много, но за Габа и Калата реагира мило и крайно незлобливо, макар че Габата не престана да я обижда и настъпва цял сезон. И да е роля - добре се справя.

# 931
На мен са ми много сладки Габа и Калоян. Любимата ми двойка! Абсолютно грейнаха един срещу друг, виждам истинско привличане! 🥰

# 932
Между другото за повечето двойки сме чували, ама за Габата и Калата не сме - майтап да са заедно. Grinning

# 933
  • here and now
И целувките им фейк, като "любовта" им...

# 934
Не, не са заедно. Габа няколко пъти намеква в соц. мрежи, а и тук някой сподели.

# 935
И каква стана тя, голямата драма, ама вече Габчето е влюбена в Калоян 🤣
Фалшиво е, нищо че се изкарват да изглеждат сладки заедно.

# 936
И целувките им фейк, като "любовта" им...
За нея да, ама той много искрено си я целуна. Може да ползват за нова книжка с илюстрации по "Жаба-царкиня" Grinning

# 937
  • SF
Тея пък какво его преглъщат? Не им разбирам притесненията.

# 938
Сега пуснах епизода и не знам какво е станало първите 30 мин, но Габи ...нещоо много голяма промяна в нея и настроението й... но явно не е само тя, всички са много влюбени. Чак не мога да повярвам... кое предаване гледам?

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:46 от BobbyDyl

# 939
  • София
Киара гледа встрани със студен поглед и се обяснява в любов. Защо се натискат толкова за финал.

# 940
Сега седнах да гледам, досега само слушах... Брех, Виктория каква  убавица тая вечер...

# 941
  • here and now
А така, да си дойдем на думата... Пазарлъци за още ден два пиячка на аванта...
Големи перипетии, голямо чудо..

# 942
целувката м/у Калоян и Габи е баш ,както са се целували баба ми и дядо ми миииии така де върнах се в миналия век

# 943
Блага ми прилича на баба. Тия години дето уж не ѝ личат...

И Дениз е много хубава. Изобщо тая вечер НАТАЛИ е най-грозна с тия виснали близначки..

# 944
  • SF
Няма вариант, в който Виктория да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт