🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 54 877
  • 1 128
  •   141
Отговори
# 1 110
Ако продукцията поне малко вярва в "Любов в рая" трябва да даде златните рози на Радо и Галена. Абсурдната двойка Габа и Калоян да си ходят в техните си вселени.

# 1 111
Мисля, че Натали, въпреки многократните заявления, че не иска да наранява,  има в себе си жестокост. Пуснах си отново сцената с писмото ѝ. Равен тон, хладен поглед, той я умолява "моля те, заради мен, просто ми кажи, от дни не съм себе си, не мога да бъда в триъгълник", а тя в отговор "защо нарушаваш моето право на избор" и накрая на синхрон с присвити устни в презрителна гримаса: "мисля, че той много ме нарани и ме отблъсна". Много голям контраст с лекотата, с която общува и флиртува с Тихомир, който изглежда очевидния ѝ и вече направен избор. Наистина не разбирам какво я кара да върти Орлин на шиш. Тушев не може да е обяснението - ако има капчица емпатия към един човек, дори и да ни ѝ пука за него като мъж, може ли заради единия ефектен финал, да го измъчва?

# 1 112
Добре, приемам, че Габи е играла роля, обаче на нея на лицето адски много й личи всяка една емоция, която изпитва. Всяка! Други хора може и да успяват да скрият какво чувстват, но при нея няма никакъв шанс. И в този ред на мисли смятам, че Габи има нещо към Калоян. Тя наистина грейна, когато го видя да се връща от сватбата. Днес пак грейна, като се сдобриха. И наистина полудя, като разбра за него и Криси, то се видя изключително ясно на лицето й - стои и изведнъж направо буря се изписа по него. Та лично аз не мисля, че може да изиграе чувствата към Калоян, които показва. Просто много й личи. Може да е било нещо мимолетно, което да е било само за там, но го е имало. АЗ лично това виждам
Когато стоят затворени толкова дни, развиват Стокхолмски синдром. Привързала се е Габи. Като напуснат вилата се оправят.

# 1 113
Мисля, че Натали, въпреки многократните заявления, че не иска да наранява,  има в себе си жестокост. Пуснах си отново сцената с писмото ѝ. Равен тон, хладен поглед, той я умолява "моля те, заради мен, просто ми кажи, от дни не съм себе си, не мога да бъда в триъгълник", а тя в отговор "защо нарушаваш моето право на избор" и накрая на синхрон с присвити устни в презрителна гримаса: "мисля, че той много ме нарани и ме отблъсна". Много голям контраст с лекотата, с която общува и флиртува с Тихомир, който изглежда очевидния ѝ и вече направен избор. Наистина не разбирам какво я кара да върти Орлин на шиш. Тушев не може да е обяснението - ако има капчица емпатия към един човек, дори и да ни ѝ пука за него като мъж, може ли заради единия ефектен финал, да го измъчва?

Напълно съгласна съм.

Вече нямам лайкове, но ми беше много приятно да чета Simple Smile
Габи си намери майстора с Радо. Интригант е, но тя си го заслужи. Мисля, че повтаря как нямала да погледне Калоян навън, за да го играе по-желана от двамата. Вероятно той също не би имал интерес.
Сега тя получи възможност да опита със сравнително честно и приятно момче и ѝ хареса Simple Smile
Надявах се някак да им се получи като на най-необичайна двойка - тя да го оживи, а той да омекоти острите ѝ ръбове, но уви.

# 1 114
Напълно съгласна. Натали много добре знае какво иска и какво чувства. Орлин я умолява да му даде категоричен отговор, а тя се обижда на това и не го удостоява. Тя дори не го уважава, за да му отговори директно. Не просто липса на емпатия и елементарно уважение, а буквално желание да го измъчва и унижава. Сигурно за Орлин. е още по-болезнено да преживява повторно как Натали го смазва

# 1 115
Никой никого не измъчва. Казали са им: „Отивате на финал само като тройка, иначе — не.“ И те сега се чудят как да го направят да изглежда по-правдоподобно. Мисля, че вече се изхабиха, измориха се, направо се изчерпаха. Орлин явно си измисли, че остава напук, защото му свършиха идеите..Laughing

# 1 116
  • SF
Вече мина 12:00 и мога да си го напиша.
Нощно време не дават нищо от стаите, а и слабо са им окабелени. Ясно, че не могат да накичат целите къщи с камери зад огледала, както е в Биг Брадър.
Кой знае какъв Разврат в рая е, а ние тука с вас си гледаме скандали и на Виктория синхроните.
Не, не искам подробности от спалните, но Блага и Денис днес заявиха, че от втората нощ са спали заедно. В кой креват спаха заедно? И пред кого? Щото те нали там са като на спортен лагер. Вилите са със страхотни условия!! От коя втора нощ, защото имаше известна застъпванка с другия Денис.
А и може ли тоооолкова да са влюбени всички, мъжаги като Колебаещия се и оня с големию тефтер, пък даже и Петьо, до тях мацки та дрънкат, по цял ден по бански, вила, басейни, морето се плиска и те редовно подпийнали, вече месец само се галят и си говорят за бъдещето.
На банкетите стават, защото са влюбени, а консумация на тази любов?? Или те като децата се влюбват в който им носи чантата и ги изпраща до вкъщи. Стига да слуша и тяхната музика и вече са гаджета!
Камераманите нощно време спят. И Колебаещия се ляга до Кяра всяка нощ и си лежи, и нищо!
Брей, как не ми се вярва!!

# 1 117
Никой никого не измъчва. Казали са им: „Отивате на финал само като тройка, иначе — не.“ И те сега се чудят как да го направят да изглежда по-правдоподобно. Мисля, че вече се изхабиха, измориха се, направо се изчерпаха. Орлин явно си измисли, че остава напук, защото му свършиха идеите..Laughing

Знам от мненията ти, че не харесваш Орлин и може би затова не виждаш, че този човек наистина го боли. Хубав, лош, глупак с розови очила, какъвто и да е  - видимо е, че се измъчва, а не е просто лоша актьорска игра.

# 1 118
Тази Галена колко хубаво момиче, особено вечерта така и отиваше тази визия. Обаче тези вежди... Кой я окепази така. Направо да ходи на лазер, като излезе.
А на това Нати ц****те много увиснали. На 20 години по-увиснали от моите, дето съм откърмила едно бебе. Що така...

Райна не става за водеща. Много е зле.

# 1 119
  • SF
Райна я няма никаква. Имам чувството, че някой от персонала излиза и им дава инструкциите. Даже от екипа повече чувство биха вкарали. Райна си изпява онези цитатчета уж от Библията или Старогръцки митове и легенди, които никой никога не слуша, и вече не помним, че я е имало.

На Орлин най-много му харесах това, че не стана братче на Виктория.
Виктория не се ли изказа в началото на епизода, че са двойка с Левент? Ако кажете не, ще ви изнамеря началото на днешния епизод, да видите. После я попариха, че всъщност уговорката му е била с Габи с уста върху брадата. Пак греда! Даже и с Левент греда!
А с бившата му толкова много си приличат...
Последно Габи с устата, подобно на Натали, е тъкала на два стана? Ауууу....

# 1 120
Аз Орлин много го харесвах, когато твърдеше, че е либерален и че в момента, в който види, че другият човек не му отвръща на чувствата, ще се дръпне. Но когато се оказа, че е заблуждавал всички, ми опротивя. Ако някой се колебае — чувства няма,  смисъл в момента да седи, освен за финала, не виждам.

# 1 121
Изобщо не се изненадвам, че Блага е изпрала на новия прането, тя си е силно сексуална и мисля, че с бат Краси в реала ще са топ двойка. Тя кърка, той -не. Тя плямпа, той мълчи. На прането са големи любители и двамата.
Радо рязко ми се изгигна в очите. Някой трябваше да и сипе от нейното най накрая. Противното нещо с корекции.

Левент, който не блести кой знае с какво, се оказа мъжки. Хареса ми и той как я подреди дриплата.

Доволна съм от зверилника тази вечер.

Само ме е яд, че изпуснаха спойлер кои печелят, иначе последните епизоди са весели.

# 1 122
Тази Галена колко хубаво момиче, особено вечерта така и отиваше тази визия. Обаче тези вежди... Кой я окепази така. Направо да ходи на лазер, като излезе.
А на това Нати ц****те много увиснали. На 20 години по-увиснали от моите, дето съм откърмила едно бебе. Що така...

Ген. А може и да е имала проблеми с теглото. Като цяло, грозен коментар.
За веждите бях мернала коментар от нея самата, че буквално са я окепазили точно преди влизането й, стремяла се е към съвсем друга визия.

# 1 123
Тихомир й бил казал ''Te amo''...
Ооох, Натали, ама много ясно, че ще те излъже, и ще ти каже точно каквото искаш да чуеш, защото е поставен в ситуация на конкуренция и не иска да е губещия. За три седмици вече те обичал, моля те осъзнай се. Орлин поне избра да не те лъже.
Този човек е подмолен, но тя и Натали реално е подмолна и се гушка с него по ъглите.
Смисъла на писмото бил тя да може да има право на избор. Един вид тя го играе свободна за престоя там и в процес на опознаване на опциите. Казва, че иска да й се заявяват, но никой не може да й ограничи свободата на избора и да става териториален. Както и предполагах, Орлин почти и заяви директно, че е влюбен, тя пак не се впечатли по никакъв начин.
Той се е запънал, защото за първи път има чувства, вложил е много време и усилия в тази връзка, и не иска да я пусне с лека ръка, а тя пуска и на двамата кукички постоянно. Опитва се да е верен на думите си, че ще си дават свобода за опознаване на други хора. Реално, ако го избере накрая, наистина ще им затвърди връзката, но когато вече има чувства и доверието е изгубено, каква файда.
Аз съм ЗА една жена да е независима, да си сменя мъжете, но да влизаш със заявката, че едва ли не си много зряла, искаш да си млада майка, че си търсиш човека, да разказваш това на всяка среща в началото и да подвеждаш хората е абсолютна подигравка, както и този цирк, който гледаме последните седмици. Орлин също беше подведен от това, което тя говореше, че е сериозно момиче, че търси връзка, дали иначе щеше да я отрази, не се знае. Може би да, но поради липса на други не-тунинговани.
А и върха беше как е по сутиен/бански на онлайн срещата с родителите. Flushed
От продукцията май ги избират само по външност, толкова ли не могат да направят една селекция, да ги поразпитат малко какви са им намеренията за връзка, опита. Явно и тя е влязла само за да става известна и да си флиртува, никакви връзки не са й в главата.
Ще бъде готино, ако не са двойка с Орлин, да направят един Eрген само за него, то го заслужава.

# 1 124
Скрит текст:

Ген. А може и да е имала проблеми с теглото.
Коментирано е вече, има здравословен проблем жената за това е толкова слаба.
Не запомних булимия или анорексия, все тая, важното е че и дават работа. Точно колкото Наум е бездарна.

Общи условия

Активация на акаунт