🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 61 874
  • 1 241
  •   165
Отговори
# 1 155
За Натали съм сигурна, че иска Тихомир, но ще избере Орлин от кумова срама. И след предаването ще се разделят и ще си пере с Тихомир.

Аз май единствена харесвам  Йовица и Фифица.

Дениз преди ми беше много анти, но сега май не толкова.

Радо и Галена са ми сладки

Киара ми е най-глупавата от всички

Очаквам златни рози за Габа и Калоянчо

# 1 156
Вчера забравих да изкоментирам Райна. Дано повече никога не я взимат за водеща тази жена. Освен красота, нищо друго в нея няма. Такъв робот не съм виждала никога. Не само говори, като такъв, ами и походката й е сякаш са я програмирали предварително и са й натиснали копчето да тръгва. Лицето й е, като маска - никакви мимики, никакви емоции - нищо. Чак тръпки ме побиват, като се появи. Наум може да е дразнещ, но поне има някакъв израз на лицето, като започне с неговите прочувствени тиради. Райна е направо бррр - като я видя и ми става студено.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 12:38 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 157
И аз. Едва ли ще оставят протежето Бланко без финал за съжаление

# 1 158
Вчерашният разговор между Натали и Орлин провокира в мен да заема страната на Орлин.Пълен булшит беше написала,пълен булшит му наговори след това/ти ме нараняваш и прочие/Иска ѝ се да пробва с Тихомир,а ако не се получи да се върне при Орльо,който да я чака?
Това разбирам аз и под-"лишаваш ме от правото да имам свободен избор да опозная друг човек".
Орлин трябваше да си тръгне.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:01 от Морана

# 1 159
Никой не отнема на Натали правото на избор, най - малкото Орлин. Тя е садистично и нарцистично изчадие. Никога не дава отговори, вменява вина, не поема отговорност, няма елементарно разбиране към чувствата на другите. Нима Орлин няма правото да изисква от нея да бъде честна с него ? Само нейните права са значими и всички трябва да се съобразяват с прищявките й. Граничи с психопатско поведението й. Доставя й удоволствие да върти Орлин на шиш и да го измъчва. Не виждам нито една причина да я оправдавам или защитавам. Жадна за слава и внимание, би сгазила всеки по пътя си, с тази разлика, че го прави с нацупени уста, тъжни очи и бебешки глас. Тя не признава и не зачита границите на другите хора. Много е прав Левент, че фльорцата си развява байряка, защото Орлин (и продукцията) й го позволява. Тя затова избра него от самото начало.
За мен Габи и Калоян заслужават хиляди пъти повече да стигнат финал от Натали и двамата й гъ*олизци.

# 1 160
Съгласна съм напълно с Лейди Касиопея относно Райна, само дето аз и красота не виждам в нея.

# 1 161
Маги и Калоян ги видях на протеста в понеделник. И аз отказвах да повярвам, че са заедно, но “хубавите ябълки прасетата ги ядат” Disappointed
Някъде четох коментар, че не с Маги, а с приятелката ѝ от трети сезон Кати бил Калоян.

# 1 162
Много ми хареса Радо как наигра Бланко! Сипа й , от нейното питие. А Калоян , това момче, откъде извади такова търпение?! И му просветна накрая , много съм доволна как взе нещата в свои ръце.
   Харесвам Орлин, много даже, но мисля,че трябваше да си тръгне. Правилно ли чух ,че каза,че всички го дразнят , че и продукцията го дразни и затова ще остане. Брех!
   Натали е ...искам да съм по-мека, но там не протича кой знае каквамозъчна дейност . Ижвинявай, ишкам да си помишля, ражбирам. До тук.
    Довечера ще видим родителите , така ли? Щото мернах татко кмет. И него харесвам.

# 1 163
Много харесвам Калоян и вчера - евала за решението му. Дойде му в повече информацията, че не биха го погледнали навън и схемата с розата. Ако Габа беше честна, да стане и да каже - "Да, бях бясна за закуската с Криси, буквално откачих и в яда си говорих с Левент да ми даде роза, която щях да приема, защото бях решила, че между нас е свършено. Преспах, охладиха ми се страстите и си дадох сметка, че това са пълни глупости...".
Нещо от сорта щеше да свърши работа, но нея я досрамя и излъга, че Левент сам се е натискал да й дава роза, като така настрои и него срещу себе си, много глупав ход.
Писна му на Калоян от драми, не му хареса и вероятността за годеж с тази жена и с един замах реши проблема - ако е писано да сме заедно, ще сме, финалът тук е без значение. Лиши я от състезанието и последващите събития, това е неговото наказание за истериите и непостоянството й.
Въпреки всичко, аз мисля, че се харесват и точно лудостта й го привлича.

П.п. На мен пък не ми хареса поведението на Радо, не му беше работа да изкарва тази информация, 100% интригантско. Ако искаше, Левент можеше да стане и да каже - "Е, хубава работа, твърдиш, че заслужавате да сте на финал, но вчера ми искаше роза?!". Макар, че и това въобще нямаше да е мъжко.

# 1 164
Ако Натали беше казала кратко и ясно на Орлин, че иска да се пробва с Тихомир, нямаше да я разпъват така на кръст - нито участниците, нито зрителите. И аз виждам как изпитва удоволствие от това да гърчи и двамата. Егото ли си храни или нещо друго, не знам, обаче това, което прави и с двамата е адски гадно. Буквално ги кара да стоят, като кученца и да чакат да им подхвърли малко харна (в случая внимание) и после да седят и да умуват, каквото точно е имала предвид. Ама и те са за бой - ще каже човек, че е принцесата на Уелс, та толкова са я зачакали да решава. Да й бият шута и двамата, и да си тръгват.

# 1 165
Много харесвам Калоян и вчера - евала за решението му. Дойде му в повече информацията, че не биха го погледнали навън и схемата с розата. Ако Габа беше честна, да стане и да каже - "Да, бях бясна за закуската с Криси, буквално откачих и в яда си говорих с Левент да ми даде роза, която щях да приема, защото бях решила, че между нас е свършено. Преспах, охладиха ми се страстите и си дадох сметка, че това са пълни глупости...".
Нещо от сорта щеше да свърши работа, но нея я досрамя и излъга, че Левент сам се е натискал да й дава роза, като така настрои и него срещу себе си, много глупав ход.

Преспах, охладих страстите, видях че ще дават 5 рози...как да го каже, то си е за срам...ясно е че това я мотивира, розите.

Радо мен пък ме кефи. Не е излъгал. Само Гъба ли може да лъже?

Довечера Маме, татЕ..да видим ще има ли достоен заместител на Татко Танко Satisfied

# 1 166
На продуцента скъпичко му се е видяло да докара до Родос всичките родители, та затова ще го карат на видеовръзка. Обаче така се губи елемента на изненада от срещата лице в лице с избраника/избраницата и съответно няма да има крайни изказвания и реакция от страна на родителите. Така че аз лично не очаквам да имаме нови звезди при родителите. Татко Танко, майката на Евгени и на Алек ще продължат да си бъдат в челните места..

# 1 167
Ами не е въпросът само Габа ли може да лъже, то Радо не излъга, така е. Просто не е мъжко да изнасяш такава информация, която и не те касае в крайна сметка. Интригантско и клюкарско е, аз бих се засрамила, ако мъжът до мен го направи. Мъжете на място не влизат в кокошарника, а той точно това направи.

# 1 168
  • София
Аз пък мисля, че Натали от емпатия не взима решение. Защото се поставя на мястото и на двамата, не иска да ги нарани, не иска тя да е лошата, но де факто така се получава. Още повече, че е по тв, в живия живот можеше отдавна да няма този триъгълник. Както и тук, ако продуцентът не се беше намесил. Какво изчадие, какви кроежи, планове, стратегии да омотае повече мъже видяхте у това момиче. Тя няма умствения и емоционален капацитет за това. И понякога не е достатъчно някой да е просто добро, възпитано умно момче или момиче. Ако беше толкова просто... А и по принцип - ако изобщо човек се изкуши да погледне настрани, значи нещо му липсва у другия и рано или късно ще го потърси у трети.

# 1 169
Ще се радвам на plot twist, в който и двамата се отказват от Натали. Но едва ли

Общи условия

Активация на акаунт