🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 65 062
  • 1 283
  •   147
Отговори
# 1 215
Радвам се и, че Калоянчето най-накрая се освести. Като леден душ го обля фактът, че за Габа е бил само оръдие за да остане тя в шоуто. Адмирации, че прояви достойнство и се оттегли. Двойкаджията Орлин, да си води записки, щото е жалък. Приравни се с Виктория. Да просиш чувства е жалкарско, а да стоиш доброволно в триъгълник си е направо мизерно.
Орлин всъщност направи по-мъжкото - остана напук на хората и на продукцията и им го заяви в лицето (най-вече на продукцията).

Онтересното е, че това негово изказване го пуснаха, че ще е след рекламите, но след това не го дадоха. Или съм го пропуснала?
Каза го и веднага след това пуснаха реклами. Общо-взето беше нещо в духа на: "Доскоро мислех да си тръгна, но сега реших да остана. Знам, че ви дразня и затова на инат оставам - въпреки участниците и продукцията".

Пусната е нова анкета.
Резултатите от предишната - ще видите и моите гласове, но не ги крия Grinning
Скрит текст:

# 1 216
Последните 2 епизода са много добър тест за за т.нар. гръмки приятелства между дамите,лъсва такъв фалш,какъвто е извън форматите.Цунки,прегръдки,държат се за ръчички,когато ще нападат и подиграват, но сега са готови да си откъснат екстеншъните една на друга.
Най-гнусните и отвратителни в целия сезон  са Габриела,Блага,Дениз и Киара.
Вечните пр******ки във всякакви взаимоотношения! Голяма смрад!

# 1 217
Чудя се как се нарича това, в танца, в работата имаш едно лице, в живота -друго.
Гледам клипа с първата песен на Натали  и мисля, къде ми е по -истинска, в клипа с  черния, или в Ергенът?

Скрит текст:

# 1 218
Тази Галена колко хубаво момиче, особено вечерта така и отиваше тази визия. Обаче тези вежди... Кой я окепази така. Направо да ходи на лазер, като излезе.
А на това Нати ц****те много увиснали. На 20 години по-увиснали от моите, дето съм откърмила едно бебе. Що така...

Райна не става за водеща. Много е зле.
Да, веждите. А също и русото не и отиво особено ( този нюанс). Комбинацията на двете, не изглежда добре. По- тъмни -  Светло кестеняви тонове ще и стоят по - добре Или вариант бронде, дименшънал.  😃. Доколкото видях сега, на новите си снимки на Инстаграм е именно с кестенявя коса. Усетила се е 😃

# 1 219
Тя пък Блага чак на финал с този Денис. Аз не го и разбрах кога влезе иначе голямата любов.

Много са смешни и двамата.
Той се обажда навсякъде без да му искат мнението, с лош външен вид е, но със самочувствие.

Тя ми беше сладка ама.. в предния сезон гащите си сваля, сега спала с тоЗ на 2 ден, налива се с алкохол.. И защо по ягодите като е на 36 не си хване някой 40 годишен, а 20-26/6 годишни недорасляци!?

# 1 220
Пак ще кажа --> много се кефя за Радо!
Този път, защото го сложи на злобната интригантка габа. Що мръсотия избълва, дори зад гърба на Шермин говори, а пред нея " и аз те обичам". Е, карма, ама даже не е и карма, защото за разлика от нея, никой не излъга. Видяхне сами, че габа е обиждала Калоян и е казала тя на Левент да й даде роза, щото нямало "оня" да й разваля работата. Ама като се усети, че й е накъкано дупето, как седна до Калоян, как го заразцелува, как го заразбира, че стана мирна и смирена. Охооо!!! Народа е казал "на зло куче, зъл прът". Ама за Калоян ми е жал, добро момче е, просто още е малък.

# 1 221
Радвам се и, че Калоянчето най-накрая се освести. Като леден душ го обля фактът, че за Габа е бил само оръдие за да остане тя в шоуто. Адмирации, че прояви достойнство и се оттегли. Двойкаджията Орлин, да си води записки, щото е жалък. Приравни се с Виктория. Да просиш чувства е жалкарско, а да стоиш доброволно в триъгълник си е направо мизерно.
Орлин всъщност направи по-мъжкото - остана напук на хората и на продукцията и им го заяви в лицето (най-вече на продукцията).

Напротив..Орлин се унижава..Най-достойно щеше да е да я постави на мястото ѝ и да си тръгне.

# 1 222
  • Be realistic - plan for a miracle.
Чак сега гледам епизода от снощи.

Орлин: Моля те, избери.
Натали: Защо искаш да ми отнемеш правото да избера?

Тази жена (да, жена, защото тя НЕ Е дете) е изключително тежък нарцисист. Категорична съм. Ако искате ме "изтрийте", че слагам "диагнози". Това е ка-те-го-рич-но.

Гледайки как й се моли човека "да остане вменяем" и "че не иска да е в триъгълник" и тя го гледа с изключително студения поглед и извършва буква-по-буква от учебника на нарцисиста  DARVO (deny, attack and reverse victim and offender) ме тригърна брутално, защото съм имала такива хора в живота си и честно казано, само човек минал през мелачката на такъв партньор има изобщо идея колко много бъгва психиката това.
Би могло да те счупи до живот. Изобщо не се бъзикам.

Ето ви го DARVO-то:

"Вече не знам какво искам. Мисля, че много ме нарани и отблъсна" (Натали)

Все пак, не забравям, че това е предаване.
Но Орлин наистина започва да сдава и му личи.
Наистина не мога да опиша каква каша става мозъка след такъв партньор. Възстановяваш се с години. Много хора живеят в тежък когнитивен дисонанс после с години и непрекъснато въртят "разговори" в главата си с въпросния човек, обсебват се, чудят се имало ли е друг изход, обвиняват се...

Силно се надявам тук случаят да НЕ Е такъв и наистина да гледаме един сценарий, едно предаване и нещата да не са толкова тежки за него в реала.

# 1 223
Аз жестоко се съмнявам Орлин да е имал избор да си тръгне. Оставиха го за драмата, но е имало момент, в който Тушев е заговорил за неустойчиците, пък Орли още една песничка не е продал.

Много ми опротивя това момче към края с това "аз с такива хора нямаше никога да общувам"... Те във Враца всички са толкова хай клас, моля ви се. И за Натали, особено след като спомена за домашната среда, последното, което трябва да цепи всяка втори дума е "ние сме от два различни свята". Кой беше ти? Ридж Форестър?

# 1 224
И Натали по сценарий ги мотае.
Две мнетия няма. Тушев режисира. Театро си е.

# 1 225
  • София
По новата анкета, как гласувах:
1. Да, време е да изчистят приятелските двойки
2. Да, забавлява ме
3. Да, без значение е дали ще са на финал, щом са стигнали дотам

4. Тук гласувах само с 3 гласа, за първите три двойки.
Не че ги харесвам, просто тези три двойки с оглед на целия сезон заслужават да са на финал.
Фифи и Йово / Кристи и Петър / Дениз и Виктор
За другите: Или са имали скандали и циркове, или са твърде от скоро във формата, или очевидно не са един за друг и те така.

5. Не, заслужават по-голям шанс да опознаят някого

Хм, а за финала явно ще се пусне нова анкета в неделя, че то иначе няма да има време...

# 1 226
Колко различно виждане нещата! Хубаво е това, така наистина за всеки влак си има пътник.
За мен Орлин изобщо не страда по Натали, изстина още след първата сбирка, на която ги обсъждаха. Оттогава основната му цел е да ѝ отмъщава, като се поставя в ролята на жертва. Умен е той, мислите ли, че не е проучил играта и въздействието върху зрителите. Втората цел е да я принуди да избере него и надделее над Тихомир. Забелязахте ли, че дори продукцията, вместо да му съчувства, явно го е поканила да си тръгне и в този момент той беше пределно ясен и с думи, и с мефистофелската усмивка за целта на играта си.

# 1 227
Орлин й отмъщава, влизайки в ролята на жертва? 🤔 Ма той не желае тази роля, няколко пъти твърдо я помоли да вземе решение и й каза, че не иска да е част от триъгълник. Тя го постави в тази роля, не се е поставил сам. 😀 Освен това, тя, ако вземе решение най-накрая и избере Орлин, моментално ще го освободи от каквато и да било роля.

# 1 228
Габа и Киара
Скрит текст:

Дали Киара и Красун са заедно и Габа се явява семейна приятелка?

# 1 229
Ама ИГ профила на Орлин е много странен. Някакви аватари само. Никакви снимки с приятели/приятелка. Никакви снимки от дестинации, нито негови снимки.

Общи условия

Активация на акаунт