🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 77 239
  • 1 604
  •   128
Отговори
# 1 395
  • Stockholm
Сега Тихомир трябва освен с Натали и да я запознае с третия човек във връзката и да съобщи, че ще си живеят тримата.

Ааа, нееее, с глас се смея JoyJoyJoy

# 1 396
  • Be realistic - plan for a miracle.
Калоян и брат му са толкова различни визуално и същевременно страшно готини и двамата. Всеки по свой начин.
Брат му беше в шок, като видя Габи. Сигурно е ходил да му пребаят след срещата с нея.

Ох, смея се с глас 😂😭
Нямам възможност днес да гледам, така че ви чета напоително, много сте забавни.

Catfish, Габа каза че баща й е починал, вдигайки истеричен скандал срещу май Виктория беше (?), която й каза че даже баща й не се е държал толкова джентълменски с нея or something.

# 1 397
Много е показателно, че няма кого от семейството да покажеш. Че ми беше интересно кой толкова е изтървал положението, че се е пръкнало това недоразумение.

# 1 398
На Габриела родителите са починали. Сигурно няма братя и сестри. Евентуално някоя прияъелка би могла да доведе…

# 1 399
сега Наталия как,ще представи двама обожатели...по отделно ли или единия в дясно другия в ляво ,а тя в средата и оооооо мамо кой харесваш,че на мен ми трябва още време...

# 1 400
Майката на Киара е оперна певица, бащата музикант, директор на музикално училище и Краси “Имам заложни къщи, нямам деца, такива работи…”
А Киара? - фалшива, бездарна чалгаджийка, която раздвижва участията си с шпагати, идеална е за Краси.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:15 от Saint V

# 1 401
  • София
Кметът и кметицата харесаха Натали, а Орлин беше супер притеснен.

# 1 402
Натали и тя по сутиен на първа среща с родители! Тия жени акъл имат ли?! 🙄

# 1 403
Родителите на Орлин са много приятни. изглеждат сплотено семейство

# 1 404
Натали суперлативите за великият смел Житомир, ама освен да чуем, че мама и тати му липсват на Орлин, който запознава също за сефте момиче с родителите си, нЕма…

# 1 405
И да са роми, са готини рами Блага и семейство. Дано повечето да са така.
Майката на Денис и на Криси да не са сестри? Еднакво неадекватни.
Тази на Денис я оправдавам - преди два дни влязъл и ще се сгодява за... Блага (първият ерген се гледаше от доста хора).  Друг е въпросът за нетактичността да пита за годините. Блага пък я информира, че годините не ѝ личат...май.
Същото си мисля и за брата на Калоян, въпреки приличния вид, който си беше докарала Габка.

# 1 406
  • На морето!
Родителите на Орлин са много приятни
Да. Наистина са приятни хора и имат много добра връзка с Орлин. Връщам си думите назад.

# 1 407
Бащата на Краси е приятен възрастен мъж. Хареса ми.
И на мен! Очаквах старовремска мутра тип Радо Шишарката предвид синчеца и доста се изненадах.

Родителите на Габа са починали, но толкоз ли нямаше някоя приятелка, нещо....
Не ги е споменавала, такава загуба на 26г. Всички споменаха по някакъв повод родителите си, за нея нищо не се знае
Доколкото разбрах ги е споменавала, но е изрязано в монтажа.

# 1 408
Орлин е имал късмет с такива родители!

# 1 409
У Монтана ще гъбаркат много Златко за сина му тройкаджията. Хората в Северозапада са известни като изключително широкоскроени и толерантни.

Общи условия

Активация на акаунт