🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 72 655
  • 1 538
  •   132
Отговори
# 1 410
Виктор вече има още нещо, за което болезнено да завижда на Орлин - семейството му

# 1 411
  • София
Ох, много тъжно ми стана за Натали Sad

# 1 412
Ееее, това беше тъжно! Каквато и да е Натали…

# 1 413
  • На морето!
Значи все пак е имало среща между Габи и някой друг, щом Натали каза, че само тя не се е видяла с близките си.
Явно не е минала добре срещата и са предпочели да ни я спестят.

# 1 414
Бащата на Краси е приятен възрастен мъж. Хареса ми.
И на мен! Очаквах старовремска мутра тип Радо Шишарката предвид синчеца и доста се изненадах.

И аз се изненадах. И обстановката зад гърба му изглеждаше елегантна, не това си представях.

# 1 415
  • София
Много тъжно, че никой не вдигна на Натали. Пълен контраст с родителите и средата на Орлин.

# 1 416
Тъжно 😟 Натали. На Виктор коментара е отвратителен като него самия. Орлин си дрънка на китарата, всичко за Маминия е шест 👌

# 1 417
Натали ясно защо е такава. Ужасно е, че родителите й се покриха.

# 1 418
Натали вероятно е израстнала без внимание от семейството си и затова сега го търси от всеки друг.
Тъжно е.

# 1 419
Ох, Наталито по бански още, вънка се е стъмнило вече… Кмета и жена доста приятни, за разлика от майката на Кристина.

# 1 420
Можеше да изрежат на Орлин задника от монтажа

# 1 421
Голяма човечност показа Виктор, няма що. Аз ако бях на Дениз, ето заради тази реплика щях да го зарежа. Пълен темерут с огромна липса на емпатия. Коя жена ще иска да има дете от човек, който си мисли, че такива неща са ок?? Баааси боклука е тоя, най-големият от всички.

# 1 422
Изключително грозни коментари от Виктор и Дениз, при положение, че точно те също не говориха с родителите си, а са живи.

Чак си изкривяват лицето от злоба.

# 1 423
  • here and now
Дениз продължава да копае дъното. Нейната майка къде е?

# 1 424
Между другото днес в Надкаст сравняваха покачването на последователи спрямо началото на предаването и тези в момента. На повечето участници бяха повече от на "нАй-ГлЕдАнОтО пРеДаВаНе в БъЛгАрИя" Игри на пародията.

Габи бижутерката беше с най-много качени.

Общи условия

Активация на акаунт