🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 108 060
  • 1 803
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Виктор противняка, на него да не би да видяхме родителите му. Отврат е тоя.

# 1 426
А да попитам - Виктор като е успешен бизнесмен и милионер, какво се е притеснил за умрелите си с*кс кексчета?

# 1 427
  • here and now
А да попитам - Виктор като е успешен бизнесмен и милионер, какво се е притеснил за умрелите си с*кс кексчета?
Ами оказало се че Дениз харчи прекалено много ..

# 1 428
Според мен Виктор и Дениз са си лика прилика - и двамата са злобни и завистливи.

Йовица хубаво приземи натали, че не може да се сърди, че Орлин си е легнал и не й казал лека нощ при положение, че тя се гушка с Тихомир. Явно Натали има нужда непрекъснато да получава внимание и валидация и ако не я получи от 1, ще я търси от друг. Тихомир правилно я е разпознал и затова почва така гръмко с думите

# 1 429
  • SF
Габи бижутерката???? Не са ли я забравили вече?

# 1 430
  • София
Виктор копае дъното. Да беше взел Виктория и двамата противняци да си се гледат. Гнусен тип.

# 1 431
Нали продал бизнеса с шоколадите, останал с напитката за дълголетие..така четох за Викторчо.

# 1 432
Нали продал бизнеса с шоколадите, останал с напитката за дълголетие..така четох за Викторчо.
Ами, ако трябва да съдим по него самия, прави доста лоша реклама на бизнеса си Joy Явно е пил напитката на одъртяването.

# 1 433

Родителите на Габа са починали, но толкоз ли нямаше някоя приятелка, нещо....
Не ги е споменавала, такава загуба на 26г. Всички споменаха по някакъв повод родителите си, за нея нищо не се знае
Доколкото разбрах ги е споменавала, но е изрязано в монтажа.
[/quote]
Не е изрязано. Още като скочи на Емили сподели, че родителите й са починали.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:42 от Fatalina

# 1 434
Правилно й каза Йовица на Натали… тя спазва дистанция от Тихомир колкото аз от телефона в момента

# 1 435
Ами, ако трябва да съдим по него самия, прави доста лоша реклама на бизнеса си Joy Явно е пил напитката на одъртяването.
Явно пие и напитка, която те пративи противен. Grinning - напитка за противност Grinning

# 1 436
Натали пристига в къщата на Орлин пак с обвинителен тон: "Легнал си е без да ми каже лека нощ?"
Добре, че беше Йовица да я приземи.

# 1 437
  • Пловдив
Златните рози ги очаквах аз, даже писах тук, че ще са за Габи и Калоян. Никак не ме изненада този ход, след цялата драма. Галена и Радо ако наистина се харесват ще продължат историята помежду си.
Стана ми тъжно за Натали, наистина да нямаш подкрепата на родителите е ужасно! А Виктор определено е неприятен и злобен, никаква емпатия.

# 1 438
Сега е крайно време Блага и Габриела да се оттеглят и да се върнат към професиите си.
По-нелепи от тях двете до тези момчета.....няма!

# 1 439
Нали записва в Тефтера 😏

Общи условия

Активация на акаунт