🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 73 684
  • 1 547
  •   125
Отговори
# 1 530
Сега видях снимка от сватбата на братът на Калоян. Братът е готин, но поне на снимката Калоян изглежда по-чаровен, а и по-висок. Абе и двамата биват! 😁
Брат му няма какво да връзва кусур на Габита, защото и булката хем с правена уста, хем с брадичка игла. Ей това вече не го разбитам и е гаранция за резил - филър в брадичката! Винаги личи от километър и никога не стои естестично и красиво!

Вярно е, но корекциите са с рамка, тази Габи е много зле.
Просто и гърдите ще се пукнат и устата направо и е изкривено лицето..
Толкова са семпли корекциите на булката, че от снимка се набиват на очи! Хубаво момиче е, но брадичката, която си е причинила е ужасна, дано се разгражда този филър.

# 1 531
Е според мен си е напълно очаквано. Тя се ориентира по възможностите, със сигурност няма да се хване с фитнес треньора… изобщо не е пресметлива
Уж в епизода тръгна повече към Тихомир.

# 1 532
  • София
В мен се появи един много важен въпрос след края на вчерашния епизод, когато жените се изнесоха от къщата - КОЙ СЕГА ЩЕ МЪКНЕ ГАБА??? LaughingSmileSmiley

# 1 533
На мен семейството на Орлин не ми хареса, 10 пъти повториха, че трябвало да помага на майката, той притеснен дали се оправяла без него… мамино синче. Горко й на жена му.
Това беше шега. Уточниха за особения му хумор, за да е ясно.
Хумор, ама да си кажем истината…Освен това една шега е такава, ако я кажеш 1-2 пъти, след това става леко досадно и пасивно-агресивно. Обсесивни родители, а и мъж на 30 да иска съвет от майката, че Натали имала друг…

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 10:09 от Jeri-sweet

# 1 534
  • SF
Ако всичко беше по план, финалът щеше да е вчера и вече да знаем отговора. Да изчакаме до понеделник, без да коментираме нашироко в 2 дни "тайната" на финала.

Фифи и Йовица сякаш се намериха. Йовица би дал пръстен. Не знам дали Фифи е готова на годеж.
Натали и Орлин също ми изглеждаха влюбени един в друг, преди Тихомир да постъпи смело.
За Галена и Радо се радвам. Те ще опитат и в България да си продължат връзката. От различни градове ли са? Кой къде живее?
Габи с уста върху брадата и Калоян са чао. Ден-два и влюбената ще се разписка, на Калоян ще му писне и кой от къде е.
И топ двойките Кяра и Колебаещия се, тета Кристина и Пепе, Дениз и Виктор и Блага и Денис - няма да ги бъде по никакви признаци. Въобще не знам как се избраха тези хора. Кристина се е сторила хубавичка на Петър, но той за нея???? Надали!
Кяра тръгна да прави напук на Колебаещия се, не без напътствията на продукцията някой да разтърси уверената в себе си Шермин. Стана там сюжетът. Получи им се. И???
Пуританът Виктор се оказа не чак толкова пуритан. Не че е спал с всички от тефтера си, но тази заявка го вкарва в групата на оборотните, където е и Дениз. Мислех, че няма да понесе миналото й, но нещо друго е намерил да не понесе. Тя също има от какво да бяга от него - избол бол!
Тихомир с Натали... не знам. Също си отиват по някакъв начин. Нещо дългосрочно да се получи... едва ли. Може.

# 1 535
Как се слага скрит текст от телефона, за да ви издам развитието на една от финалните двойки?

# 1 536
Копирай го и между скобите сложи текста.
[спойлер] [/спойлер] изписано на англ.

Ако бях на мястото на Дениз,щях да му искам пълни изследвания на Виктор за всички ппб.

# 1 537
Не съм от Монтана Satisfied
https://bg-mam.ma/p/1820437/50316778
В последно време искрено се надявах информацията ми да е грешна.

# 1 538
Как се слага скрит текст от телефона, за да ви издам развитието на една от финалните двойки?

Изписваш думата spoiler два пъти и я слагаш в тези скоби [ ], като втория път, след първата скоба слагаш наклонена черта.
Ето как изглежда на кирилица, ти го изпиши на латиница [спойлер] текста се изписва тук, между двете скоби [/спойлер]

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 10:41 от Tess d`Urberville

# 1 539
Aма ние сигурни ли сме, че Наталка не е от алотата?
Всички почти бяха по бански и полуголи, което за мен е неадекватно. Петър ме застреля с ярките дрехи, не помня друг път да се е докарвал така. Издъни се и с тъмните очила, права беше майката на Криси. Кофти ми стана и на мен за Натали, все можеше някоя приятелка да потърсят. Прекалено сурови коментари прочетох тук за нея. Тя се оправя сама от доста ранна възраст и не е станала боклук като алотата. Нерешителостта й вбеси толкова много хора, че направо ми е невероятно. Как се очаква за това време там да избереш и да си сигурен? Тя не се е целунала дори с Тихомир. Наистина обществото ни е жестоко. Или искаме да гледаме лицемерие като при Габи и Калоян. Сладки и усмихнати били, греели, мда, и един мармот завива шоколад... Блага и Денис също са нелепи. Не знам как си въобрази тя, че нещо ще се получи. Зор за финал на всички бивши участнички, бляк. И аз бях за Галена и Радо. Тоз Виктор бил по-добър от Виктор 1, мда, гроздето е кисело, Дениз. И тук фалш, не се понасят, но в името на финала са щастливо нахилени. Криси и Петър по-убедителни ми стоят, но явно и там няма нищо, както се знае от спойлери. Киара и Краси са си лика-прилика по акъл, въпреки, че още се чудя какво му хареса. Въобще - ако снимката на Галена издава финал, ще се окаже че най-оплютата двойко-тройка е произвела любов. Останалите просто говорят това, което иска публиката.

# 1 540
За скрития текст:

# 1 541
  • SF
Можете да го напишете в темата за спойлерите. Има си такава.
Хората, които се интересуват четат там. Там може и без бутоните за спойлер да го споделите.

# 1 542
Пускам нещо допълнително изловено от снощи (не го възприемам като абсолютен спойлер, но който желае, нека да си го прегледа).

Скрит текст:
Много е възможно и Виктор и Криси да са си правили угодно вдигане на рейтинга. Снощи на партито по случай поприключването на формата не е била забелязана да се навърта около Виктор, но си общувала доста активно с друг мъж (с черна тениска за разлика от бялата риза на Виктор):

На третата снимка даже (ако не ме лъжат очите) се вижда как въпросният я целува, обгърнал лицето ѝ с ръка. Не знам дали само аз така го виждам, но Виктор изглежда много сдухан на снимката с Шермин.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 11:07 от martyr

# 1 543
Ние вече сме във финала и е ясно какво е развитието към днешна дата,защо да се притесняват да  ни споделят запознати?
А и ИГ е пълен....Мисля,че вече не е нужна спойлер-тема. Simple Smile

# 1 544
От вчерашното парти не видях снимки на Петър, Криси, Джани и Габриела.

Общи условия

Активация на акаунт