🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 78 907
  • 1 628
  •   119
Отговори
# 1 485
То е ясно, Галена ни /по/каза вече 🙂

По повод Галена и незабележимото й представяне, с изключение на влизането й - смях се, защото тя нон стоп пее там, народни песни, чалга, в телевизионното предаване не ги дават много много, но в подкасти, коментари нон стоп тя пее и е фон на някакъв разговор, който се случва, но  телевизионното махат пеенето и слушаме разговорите. Та тази същата беше в потрес, шок и агресия, че Орлин свири на китара нонстоп, пее и я безпокои.
Явно мисията беше всички да я чуваме непрестанно, но продукцията реши НЕ - без PR LaughingLaughingLaughingLaughing

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:42 от Saint V

# 1 486
Политическо семейство, задължителен е положителният вайб. Няма съмнение обаче силната връзка на всеки от родителите с Орлин.
На мен семейството на Орлин не ми хареса, 10 пъти повториха, че трябвало да помага на майката, той притеснен дали се оправяла без него… мамино синче. Горко й на жена му.

# 1 487
Политическо семейство, задължителен е положителният вайб. Няма съмнение обаче силната връзка на всеки от родителите с Орлин.
На мен семейството на Орлин не ми хареса, 10 пъти повториха, че трябвало да помага на майката, той притеснен дали се оправяла без него… мамино синче. Горко й на жена му.
И Доналд Тръмп и Мелания са политическо семейство, но нямат този вайб. Явно не е задължително Simple Smile

# 1 488
Днес празнуват финала и всички пускат на стори в ИГ от заведението,където са.

# 1 489
Шермин - доста амортизирана изглежда

# 1 490
То просто участниците са малоумни, не просто са отишли на парти да празнуват уж финала, ама дори не гледат какво качват и че издават финала. Дано да има някакви санкции, за да може в бъдещите реалити формати да не издават финала.

Може да е свързано с изместването на датата на финала? Ако не се лъжа, трябваше да е тази вечер? 👀🤔. Те, може би , са се били разбрали, да се съберат и празнуват последния епизод заедно 😄😅

# 1 491
Това беше шега. Уточниха за особения му хумор, за да е ясно.

# 1 492
Радо(участника) благодаря ти, не съм гледала напразно цял сезон. Поне малко, мъничко възмездие, мерси.

Калоян най-накрая се събуди. Струваше си да се види как Габи стои като препикана докато процесира че няма да е на финал. (Дано не им дадат златни рози). Цял сезон с този "Калоян който в реалния живот няма и да погледне, с който ѝ е под достойнството да е свързана" трпя го месец и половина за един финал и накрая той я прецака. Еми.... Калоян отгоре на красотата си, не бил и мекотело отвътре както си мислих. Нека Маги да му се наслаждава, какво да кажа...

Натали, тук вече изгуби и мен.
Тя пък е единствената участничка на която и двамата кандидати са ѝ заявили че няма нужда да ги избира на финал, те пак ще я чакат отвън....

Левент, продукцията сгафи че не го вкара от начало. Такъв коз и го чуваха скрит? Да гледаме безцветни досадни персонажи и само едно и също. Човека поддържа разговор по-добре от всеки, дава съвети, искрен е когато трябва, същевременно е емпат, въпреки че не е най-ерудираният..

За Виктория, ще трябва да ни плащате вредни. И за Виктор, но по-малки.

Денис ...меси се навсякъде, има мнение по въпроси които засягат само други двойки.... рядкост за мъж и хич ама хич не ми харесва.
Свършиха ми лайковете +1

# 1 493

Виктор знае ли какво е PR, че изобщо да е “крал” на това? 😂
И да престане вече с тоя Ролекс, че сериозно се замислям, че тоя часовник се превръща в някаква черта на личността му.

Къде е Левента с Ричард Милъра и защо Шерминатора не го обстрелва?

# 1 494
  • Street of Dreams

За подчертаното - най-после някой го каза. Някои родители са "прекалено добри", някои връзки между генерациите са прекалено силни. От обич, трябва да си научиш птичето да лети само, да не му вменяваш този дълг, както и че любовта е безусловна, като майчината.

На другия бряг - на Натали й личи работата с психолози - коментарът й беше, че можело техните да не са до нея през целия й живот, ама все пак имала някакви други близки хора. Реагира студено и рационално на една доста тъжна ситуация, което е тъжно само по себе си, но е част от истинския живот.

Най-приятна и здравословна ми се видя връзката на Тихомир и майка му, симпатична жена.

# 1 495
Галена заедно с Левент ли е?
Габа има сестра, защото май ми излезна техен тик ток заедно

# 1 496

На мен ми се вижда, че е отслабнала още повече и само изкуствените подобрения са останали същите - джуки, скули и СиСи. А носа ми изглежда още по-изпилен. Изглежда много по-зле отколкото в предаването.

# 1 497
Хора ще сънувам кошмари, не качвайте такива страховити кадри Joy
Два тотални кукумицина - жената с гривните и мъжът с часовниците.Да живее материалното.
Маминката на Криси по-доволна ли е сега.Зетя може и да е перко, но пък е с пари, ако можем да му вярваме изобщо. Grinning

# 1 498
Роклята на Шермин е ужасна.

# 1 499
Той Неделчо беше казал в подкаста, че жена му познава Натали, и според нея Орлин бил точно тип на Натали, така че аз не съм особено изненадана. Според мен си подхождат. Орлин има хубаво семейство, което може би един ден би станало и нейно. Гледам да мисля позитивно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт