🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 76 976
  • 1 602
  •   137
Отговори
# 1 470
Наталка, аз си я харесвам външно и до последно я защитавах, ноооо свършиха ми аргументите. Добре, че има такива момчета като Орлин, Калоян, Тихомир едни такива търпеливички, щото ако бяха Левенти вече щеше да е нашамарена. Ужасно ми стана като не вдигна майка й, но това е малко продуцентско, тя си е знаела и те са знаели, тя не живее с родителите си от години, а може и на някой от продукцията да са звънели и той да не е вдигнал Kissing Smiling Eyes. Със сигурност има приятелки, които с удоволствие щяха да се свържат, като онзи образ от разговора с Виктор, но продукцията иска да ни натъжи. Дори и те да са накарали Натали да поразиграва малко момчетата - много лоша услуга са й направили предвид мисленето на хората отвън.
Най - истинските разговори, в които видях искреност, топлота и любов бяха между Филипа и майка й, Йовица и сестра му, и Орлин и семейството му.

# 1 471
От продукцията май пак ни подхлъзнаха…

Вижте отзад кои са се прегърнали:

Тотален ШОК! Satisfied
Радвам се все пак, че са намерили път един към друг. Той е правилното решение.

# 1 472

Ето това най-много ме дразни в този сезон - че още преди финала вече знаем всичко, което се случва с всички двойки след предаването. Страшна тъпотия е това. Не знам защо този път в договорите им не е имало клаузи за дистретност, докато не свърши и последния епизод. Чак такава демонстрация никога до сега не е имало. Може да е излизало тук и там по някоя клюка, но чак сами да си показват всичко.....

# 1 473
За пореден път разбирам, защо подкрепям Орлин. Можеше да съм му сестра. Макар, че ако бях такава щях да го насмета.
Майка му и баща му изглеждат точно като моите родители и дори се засмях. Това означава, че при хората има повтаряемост.....
Моите щяха точно така да се изкажат.
За другите не ми се говори, както някой беше казал тук, никой не избира къде да се роди и не искам да обвинявам никого.
Но то е ясно.
Само това момче, идва от едно сплутено и задружно семейство, което е много рядко в наши дни.
Това, че родителите на Виктор НЕ се показаха е много показателно.
тези на Дениз също.
Тези на Натали също...
Повечто се появиха само майките си....... също е показателно за много неща.
В този си коментар, няма да съдя никого, защото нито едно дете не желае и не избира да бъде родено и да  избира в кое семейство  ще се роди....
Но искам да изразя изключителната си радост, да съм родена в невероятно семейство, което се разбира и което действа винаги заедно като юмрук.
Благодаря ти Господи !!!!!

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:28 от BlackCat12

# 1 474

Промото за финала по правило е подвеждащо и тази реплика за Тихомир като правилния избор, би трябвало да означава, че ще стане обратното.
Орлин обаче с много остри думи и тон. Не знам дали ще е избран или не и какво ще направи, но ми напомни на този стих:
Do not go gentle into that good night.
Rage, rage against the dying of the light.

# 1 475
То просто участниците са малоумни, не просто са отишли на парти да празнуват уж финала, ама дори не гледат какво качват и че издават финала. Дано да има някакви санкции, за да може в бъдещите реалити формати да не издават финала.

# 1 476

Галена съсипа финала 😂😂😂

# 1 477
Казах ви аз, че ще избере Орлин и той ще я отреже, като така ще мисли, че се реабилитира. Но не, щеше да се реабилитира ако си беше тръгнал веднага като разбра, че тя се колебае.
Според мен това ни показаха.
Е, ако я отреже, ще потвърди мнението ми, че остана, за да отмъщава.
Орлин веднага използва времето насаме да подготви родителите си за ситуацията, явно за да не таят надежди. Отписал я е той Наталито, не че не си го заслужи.
Всъщност, замислих се как съдим от собствената си камбанария на добре отглеждани деца и не слагаме в сметката детството и израстването и на Натали, и на Габи. При техните условия какви ли щяхме да сме?! Ужасява ме дори да си помисля на почти детска възраст да се лутам между чужди за разбиране и подкрепа. Голям стожер са родителите, дом за душата.

# 1 478
  • SF
Да залагаме ли кого ще избере Натали?

# 1 479
То е ясно, Галена ни /по/каза вече 🙂

# 1 480
Смятам,че тепърва ще ни го навират Орлин. Ще чакам да почне да се излага и да си покаже истинското лице, като Гърдева. За мен е едно фалшиво момченце, което заради баща си пази благоприличие. Досега във всички реалита жертвите и страдалците се оказват фалшиви.

Ах, Гъдева и Орлин немога даже в едно изречение да ги поставя! Първата е психически и емоционално нестабилна, с пет думи  в речника си. А Орлин, показа уравновесеност, разбиране, доста солидна доза интроспективност и способност да анализира интелигетно, без да напада никого. Добре функциониращите и интегрирани  психики като неговата, не стават за образ, който да се моделира. За контраст.-  Александра.  Тя се държи истерически - провокира другите, другите я нападат. Изрязват нейните 'изцепки', и ни показват само агресията срещу нея. За да еля нправят я жертва. Подъл продуцентси подход! При Орлин - тези елементи липсват. Той не е жертвата, която всички мачкат. Тук малко , Натито по се вписва. Той е доброто, спокойно момче, което всички съшоумени съжалиха , че остана 'неизбран'

# 1 481
Нямам търпение да свършва тая мъка със светата Троица и най-вече женския образ, ужасно същество, толкова е нагла, долна, ограничена, плиткоумна и напълно заслужава и двамата да се дистанцират от нея, а и не само те така и останалите, не се трае вече. Не обичам да “хейтя” който и да е, но това вече е първи клас голямото междучасие.

# 1 482
Всъщност, замислих се как съдим от собствената си камбанария на добре отглеждани деца и не слагаме в сметката детството и израстването и на Натали, и на Габи. При техните условия какви ли щяхме да сме?! Ужасява ме дори да си помисля на почти детска възраст да се лутам между чужди за разбиране и подкрепа. Голям стожер са родителите, дом за душата.

Има и деца, израснали в добро, сплотено и обгрижвано семейство, и въпреки това, не са заприличали на хора със сърца и емпатия.

Много зависи човекът с каква преценка и виждания е. В обкръжението си също често виждам хора, които са били добри и се променят към лошо заради различни случки, които са им се случвали, както и обратното.

Комплексно нещо е психиката и характера…

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:33 от ashley5

# 1 483
Казах ви аз, че ще избере Орлин и той ще я отреже, като така ще мисли, че се реабилитира. Но не, щеше да се реабилитира ако си беше тръгнал веднага като разбра, че тя се колебае.
Според мен това ни показаха.
Е, ако я отреже, ще потвърди мнението ми, че остана, за да отмъщава.
Орлин веднага използва времето насаме да подготви родителите си за ситуацията, явно за да не таят надежди. Отписал я е той Наталито, не че не си го заслужи.

Щяхте да сте такива, каквито сте искали да бъдете. Човек може да израсне в кофти семейство, да има кофти детство и пак да бъде стойностен, възпитан и внимателен към чувствата на околните. Това, че на теб ти се е случвало нещо лошо, не значи, че трябва да правиш лошо и на другите, защото те не са виновни за това, което ти се е случвало в детството. Като са ти кофти родителите, изкарай си го на тях - прекъсни връзка с тях, отдели се, прави обратното на това, което те са правили..... Човек, който е имал тежко детство и лошо семейство има 2 варианта - или да повтаря това, което е виждал в семейството си, или да използва лошия пример, за да знае какво не трябва да се прави и да постъпва по обратния начин. Винаги има избор. Но да се оправдаваш с лошо детство, за да караш други хора да се чувстват зле - това е отвратително и нищо не го оправдава.

# 1 484
На мен семейството на Орлин не ми хареса, 10 пъти повториха, че трябвало да помага на майката, той притеснен дали се оправяла без него… мамино синче. Горко й на жена му.

Общи условия

Активация на акаунт