🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 77 393
  • 1 607
  •   123
Отговори
# 1 515
Върнах се изчетох всичко.

Не мога да си представя, че има хора които харесват едноклетъчното Левент и са видели в него нещо добро. Прави се на добър и грижовен към Орлин, за да изпъкне. Щял да го защитава - втори Джани.

Момичета, този е невероятен филмар, да не говорим колко е прост.

Благи не съм я коментирала, защато печели приз за най-скучната.

# 1 516
Майките на Петър и Киара бяха най-готини и позитивни
Повечето с крайно неадекватни въпроси
Брата на Калоян лошо му стана като видя Габи
Това с Натали беше много тъжно
Родителите на Орлин не ми харесаха
Вързали са го в Монтана да им прислужва
Ако обичаш детето си ще го пуснеш за да може да се развива защото това е най-важното и е хубаво да се изгради сам
Само на мен ли ми стана странно че Йовица каза за сестра си че му е и партньор в живота, или нещо от сорта?!

# 1 517
Върнах се изчетох всичко.

Не мога да си представя, че има хора които харесват едноклетъчното Левент и са видели в него нещо добро. Прави се на добър и грижовен към Орлин, за да изпъкне. Щял да го защитава - втори Джани.

Момичета, този е невероятен филмар, да не говорим колко е прост.

Благи не съм я коментирала, защато печели приз за най-скучната.
Аз тръгнах с огромно предубеждение към Левент, но се оказа адекватен. Просто говори с мек диалект, иначе казва смислени неща и няма беден речник - за разлика например от "правилно" говорещият Тихомир.

# 1 518
  • София
Най-накрая повече позитивни кадри и по-малко или ич скандали и простотии. Simple Smile
Е, за съжаление Виктор и Дениз напомниха какви злобари са, НО бели кахъри дет се вика.
Особено на фона на това което видяхме...

Та да, хареса ми епизода, НО, с едно огромно НО:
Кой и защо реши Блажка АлоБг да е на финал с някакъв дето влезе преди 2 дена? Нищо против нямам Денис, даже ми харесва, но това е някаква абсурдна подигравка просто.
Трябваше Галена и Радо да са на финала.
Тушев си пробута на финала всичките стари ергенки без Шермин, която им изнесе сезона. Да се смееш или плачеш. Grinning

Поне видяхме какъв ще е финалът. Ами едно към едно с Ергенът, сезон 4.
И да, могат да спечелят и 6 двойки и 1 двойка, зависи си от двойките... По принцип най-често печелят две двойки.
Въпросът е след това какво се случва в реала. Това е по-важното, защото тук пари няма, нито е някакво състезание.

Няма да си променям прогнозата, ей така на инат:
Ще спечелят Фифи и Йовица и Дениз и Виктор. Третата ми двойка беше Джани и Габи, но те излетяха.
Сега вече е много по-лесно да се прогнозира. Но няма смисъл.

За мен НЯМА потенциал за реална връзка от всичките 6 двойки в момента.
Само Галена и Радо имат потенциал и ще ми е любопитно как ще се развият отношенията им, защото ги харесвам.

Изгледах внимателно промото:
Явно няма да позная, че Натали ще си тръгне сама. Така е монтирано сякаш е очевидно, че Натали ще избере Тишо и разбира се ще се окаже точно обратното (е, тя всъщност вече си го призна ако си спомняте ама тогава много хора писаха, че било изнудено признание) и ще избере Орлин. Големият въпрос тук е дали Орлин ще се съгласи??? Ей това е въпрос за $1 млн. Аз казвам, че НЯМА и ще се фръцне. А дано, ще се изкефя на макс. Simple Smile
Натали ми излиза с най-дебелия минус от сезона. Наред със скандалджийките-компаньонки. Тежко и горко на мъжа, който един ден се хване с нея.
Относно тази снимка дето сте я публикували и цитирали 100 пъти (защо бе хора, има си тема за спойлери, тц тц тц) за мен нищо не значи. Да, може да означава най-логичното нещо: Да са заедно в момента, само дето и двамата са много над нещата. Тя е бисексуална с повече афинитет към жените, той по-скоро асексуален и по всичко изглеждащ да е привърженик на отворените връзки.
Нали знаете какъв е моят тест за усшена връзка родена в романтично шоу?
1) Деца
2) Брак

Такива пи ар връзки ги знаем...
Досега нито в Диви и красиви за 2 сезона, нито в Ергенът за 5 сезона има двойка, която да покрие моят критерий за успешна връзка.
Това как сме ходили и пробвали няколко седмици/месеци е 'булшит'

Най-голям потенциал да ме зарадват имат Джан-Микеле и Габриела и Чефо и Ванеса.

Браво на Йово, че и рече истината в очите на пиклата Натали. Защо Орлин не и е казал 'Лека нощ'
Че и нагла бе! Бляк. Не е луд този, който яде баницата... Разигра си тя сценария, да имаме тройка и във финалната третина на сезона.
Че иначе увисваха. Жалко за нея обаче и за двамата балъци, които разиграваше.

От родителите ми харесаха (без да ги подреждам):
Бащата на Краси, майките на Филипа и Петър, сестрата на Йовица и с малко уговорки: майката на Киара и родителите на Орлин.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 12:10 от Diavolo

# 1 519
Харесах родителите на Орлин, и изобщо не приех на вътре това, че майка му имала нужда от него в бизнеса. Бащата много позитивен.
Направи ми впечатление, че му казаха че може да разчита на тях. Това е безценно богатсво.
Харесах и на бат Красо бащата.

Майката на Криси, леко провинциална но с претенции.
Оперната певица беще много забавна, харесаха ми въпросите и. Simple Smile

Виктор няма ли семейство, не разбрах. Джуката няма родители, но все има някой близък човек с който би вдигнал телефона. Интересно ми е как е минал там разговора, че не е излъчен.

Браво на Галена, много хубав спойлер. Монетизира яко славата си.

# 1 520
Майката на Криси не разбрах защо беше толкова изпитателна и леко злонамерена към Петър. Ако тя е меката версия и бащата е по-хард, не е чудно защо Кристина е такава. Майката на Петър даде съвсем друго усещане и се пошегува дори, че е изтърпяла сина ѝ. Държането на майката на Криси беше какъв си ти, бе, даже не си известен:)) никак не ми допадна..

# 1 521
Майката на Криси очаква дъщеря и да доведе някой мултимилиардер, тоест напомня ми на Шермин.

# 1 522
Най-скучния и лелеугоден епизод досега. На Наталка родителите не съм сигурна, че и тя искаше да си ги чува. Това с роднините ми е било мега противно още от Биг Брадър.  Аз да излизам реално с някого един месец няма да го запозная с наще, какво остава в предаване. Дениз много се издъни пак, не е като да не говори със сестра си, вместо с родителите си.

# 1 523
  • София
Всички почти бяха по бански и полуголи, което за мен е неадекватно. Петър ме застреля с ярките дрехи, не помня друг път да се е докарвал така. Издъни се и с тъмните очила, права беше майката на Криси. Кофти ми стана и на мен за Натали, все можеше някоя приятелка да потърсят. Прекалено сурови коментари прочетох тук за нея. Тя се оправя сама от доста ранна възраст и не е станала боклук като алотата. Нерешителостта й вбеси толкова много хора, че направо ми е невероятно. Как се очаква за това време там да избереш и да си сигурен? Тя не се е целунала дори с Тихомир. Наистина обществото ни е жестоко. Или искаме да гледаме лицемерие като при Габи и Калоян. Сладки и усмихнати били, греели, мда, и един мармот завива шоколад... Блага и Денис също са нелепи. Не знам как си въобрази тя, че нещо ще се получи. Зор за финал на всички бивши участнички, бляк. И аз бях за Галена и Радо. Тоз Виктор бил по-добър от Виктор 1, мда, гроздето е кисело, Дениз. И тук фалш, не се понасят, но в името на финала са щастливо нахилени. Криси и Петър по-убедителни ми стоят, но явно и там няма нищо, както се знае от спойлери. Киара и Краси са си лика-прилика по акъл, въпреки, че още се чудя какво му хареса. Въобще - ако снимката на Галена издава финал, ще се окаже че най-оплютата двойко-тройка е произвела любов. Останалите просто говорят това, което иска публиката.

# 1 524
Гледайки Наталка в скута на Орлин, се сетих, че в някоя от предишните теми се включи потребителка от Монтана и каза доколкото си спомням, че кметското семейство се стяга за сватба. Чакали само да приключи шоуто, а булката ни била известно коя е.
Еха, това достовено ли е?! Чак не мога да повярвам.

# 1 525
Е според мен си е напълно очаквано. Тя се ориентира по възможностите, със сигурност няма да се хване с фитнес треньора… изобщо не е пресметлива

# 1 526
Да, майката на Криси изглежда жена с претенции, за което не я виня, но в интерес на истината - нямаше нужда да ги демонстрира по тв. Едва ли от забивка в риалити ще излезе връзка и момчето не е отшило у тях, че да е така сурова. Иначе, аз също щях да съм предубедена към хубавеляк актьор, не им се носи славата на най-сериозните мъже, да си го признаем. Фактът, че седна срещу нея с тъмни очила, също беше невъзпитан и тя веднага го отбеляза. Като оставим това, майката изглежда интелигентна и образована жена. От другата страна, майката на Петър беше усмихната, топла и сърдечна, народен тип и без претенции. Допускам (само от видяното), че двете семейства имат сериозна разлика в ниво на образованост и финанси.

# 1 527
  • София
Скрит текст:
Отдавна се писа за това - че стягат сватба в Монтана. Дали е вярно не знаем. И дали е с нея, но предвид опитността на Орлин не вярвам да е успял бързо да омае друга.
Слагам го в скрит текст, защото не знам дали някой няма да се подразни, ако се води спойлер.

# 1 528
  • SF
Колко е объркана Натали!!!

В скрит текст ли да го сложа, направо ли да ви попитам.... Рискувам и го пиша тук: ако сега тръгна към някого от вашите мъже, кажа му те амо в ухото, като смела ли ще ме приемете? А те? С мен, защото съм смела да им скоча във връзките?
Натали за морал не е ли чувала?
Най-смелото момче е Тихомир? Що не каза "те амо" на Габи с бижутата, да го видим колко щеше да е смел? Даже и при Фифи нямаше да му се получи. Смел бил!

Бих искала Натали да избере Орлин, защото ми е симпатичен. Но бих искала Орлин да й благодари за избора и да се оттегли, защото ми е симпатичен.
Имам симпатии към него. Laughing Laughing Laughing

# 1 529
Е според мен си е напълно очаквано. Тя се ориентира по възможностите, със сигурност няма да се хване с фитнес треньора… изобщо не е пресметлива

Това означава ли,че децата на заможни родители(а сигурно има и по заможни от кмета на Монтана)са наказани никога да не срещнат любов ..или за по сигурно,на безбрачие...

Общи условия

Активация на акаунт