🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 73 684
  • 1 547
  •   121
Отговори
# 1 500
След срещата на Орлин с майка му и баща му останах с впечатлението, че това момче е осакатено от непрестанно вменяване на чувство за дълг към родителите си.

Баща му поне 5 пъти намекна да се прибира по-бързо; майка му и тя спомена, че имала нужда от помощ. Е, цял живот ли ще е като залепен за тях? Щом 1 месец едва издържат (очевидно и двете страни), представям си какво би било, когато се намеси някоя (не)сгодна снаха. Съжалявам, но това е далеч от здравословно за мъж на 30 години.

Пълен ужас. Орлин има нужда от самостоятелен живот: очевидно е, че професионалните ангажименти на бащата са превърнали сина в семеен обслужващ персонал, който видимо се движи из света като отшелник, намерил пристан в самостоятелно занимание — музиката. Не ме учудват безкрайните му монолози, рационализации и интелектуализации: когато нямаш особен социален кръг, започваш да се самовглъбяваш и да „говориш” сам със себе си.

Тъжно ни е за Натали, но и той не е по-далеч според мен. Бляскавата семейна корица крие съвсем различен и тъмен разказ.

# 1 501
Ако не всички  са наясно,че финалът е изместен за понеделник,могат да изпуснат още парти- спойлери в СМ ,все пак първоначално беше обявено за днес Sweat Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 01:10 от Berussa

# 1 502
Йовчо си е монтирал зъб.
Скрит текст:
Гледайки Наталка в скута на Орлин, се сетих, че в някоя от предишните теми се включи потребителка от Монтана и каза доколкото си спомням, че кметското семейство се стяга за сватба. Чакали само да приключи шоуто, а булката ни била известно коя е.

# 1 503
Лили Естер е качила клипче с Шермин, яко надрусани

# 1 504
От продукцията май пак ни подхлъзнаха…

Вижте отзад кои са се прегърнали:

Кога е правена тази снимка?

# 1 505
От продукцията май пак ни подхлъзнаха…

Вижте отзад кои са се прегърнали:

Кога е правена тази снимка?

От днес е; прясно-прясно стори от Инстаграм профила на Галена.

# 1 506
Майката на Кристина е ужас
За мен такива родители пречат на децата яъв връзките си..

# 1 507
Майката на Кристина е ужас
За мен такива родители пречат на децата яъв връзките си..
Физиономията ѝ още с появяването му пред камерата беше нещо от типа на: „С този скакалец ли ще ми излизаш… той изобщо не ти е, не ни е, на нивото!”. Оттам насетне липсата на симпатия беше много явна чрез пасивно-агресивните въпроси, които зададе. Дано Виктор да им е тамън!

# 1 508
След срещата на Орлин с майка му и баща му останах с впечатлението, че това момче е осакатено от непрестанно вменяване на чувство за дълг към родителите си.

Баща му поне 5 пъти намекна да се прибира по-бързо; майка му и тя спомена, че имала нужда от помощ. Е, цял живот ли ще е като залепен за тях? Щом 1 месец едва издържат (очевидно и двете страни), представям си какво би било, когато се намеси някоя (не)сгодна снаха. Съжалявам, но това е далеч от здравословно за мъж на 30 години.

Пълен ужас. Орлин има нужда от самостоятелен живот: очевидно е, че професионалните ангажименти на бащата са превърнали сина в семеен обслужващ персонал, който видимо се движи из света като отшелник, намерил пристан в самостоятелно занимание — музиката. Не ме учудват безкрайните му монолози, рационализации и интелектуализации: когато нямаш особен социален кръг, започваш да се самовглъбяваш и да „говориш” сам със себе си.

Тъжно ни е за Натали, но и той не е по-далеч според мен. Бляскавата семейна корица крие съвсем различен и тъмен разказ.

Те няколко пъти му повториха - ' да слуша сърцето си, да избере, която поиска, че пътят си е негов'. Те даже в изборът на партньорка по риалити тв, не му се.месят, но го карат да работи за тях и 'обслужва'? .
Това момче според мен е имало, и ма - цялата свобода на света - да прави каквото си иска: Учил е в чужбина. Не са го сплели от тъпо и потенцилно 'излагащо' шоу. Оставили са го да пише хиляди песни. Да продуценства. Даже ми излезе негово парче - , Кючекът на кмета'. 😃. Баща му го е позволив? Те му имат пълно доверие ( от това, което страничен наблюдател като мен, може д види за толкова крятко, разбира се).
Остави ли с го сам да решава какво да плави с живота си. Креативните хора като него, са често отдадени на създаването. Това е основната им мисия. Особено тякой каго Орлин, който мн си е повярвал, че ще пробие 😃😁 Всяка друга работа, която вършат, е запълване на време, или да не умрат от глад. Лесно му е като е при техните, да се отдаде на целта си.
 По другият въпрос:
Повтаря ли му, че има работа ии да се пребира да им помага?
Не го ли казаха това - леко закачливо? Те са сплотени, като всяко здраво семейство, които работят заедно. Искат да му покажат, че им липсва.
Това са моите наблюдения. Хората ми се видяха супер чил. А не някакви обсебващи, контролиращи персони.

# 1 509
Сега видях снимка от сватбата на братът на Калоян. Братът е готин, но поне на снимката Калоян изглежда по-чаровен, а и по-висок. Абе и двамата биват! 😁
Брат му няма какво да връзва кусур на Габита, защото и булката хем с правена уста, хем с брадичка игла. Ей това вече не го разбитам и е гаранция за резил - филър в брадичката! Винаги личи от километър и никога не стои естестично и красиво!

# 1 510
Шерминкста нали уж беше в  UK 🇬🇧 с новото гадже да ѝ купува Шанел?
За съжаление, мисля, че майката на Натали, предвид, че живее с насилник, може и да не е била във 'вид' за камера. Не знам на ония злобили как не им мина тази възможност като си лява отровата.
От сумата време не мога да дишам Натали, в Тредс Яко я намелих, но пак не ми е ясно как може да имат 0 емпатия

# 1 511
Сега видях снимка от сватбата на братът на Калоян. Братът е готин, но поне на снимката Калоян изглежда по-чаровен, а и по-висок. Абе и двамата биват! 😁
Брат му няма какво да връзва кусур на Габита, защото и булката хем с правена уста, хем с брадичка игла. Ей това вече не го разбитам и е гаранция за резил - филър в брадичката! Винаги личи от километър и никога не стои естестично и красиво!

Вярно е, но корекциите са с рамка, тази Габи е много зле.
Просто и гърдите ще се пукнат и устата направо и е изкривено лицето..

# 1 512
Направих грешката да разгледам Инстаграм профила на Виктор от настоящия сезон. Оставям настрана публикациите му, сторитата и т.н. — на всички тук са ни ясни. Прегледах Reels-овете, които е repost-вал.

Този мъж има сериозни проблеми с възприемането на жените като човешки същества. Всякакви олигофрении, вдъхновени от Андрю Тейт; типичните „хватки” как стойността на мъжете е по-висока от тази на дамите в конкретни възрастови диапазони (и те имали право именно поради това си преимущество да бъдат с всяка жена). Клипчета как типичните „манипулации” на нежния пол не минавали пред всеки и заслужавали ответна реакция; привидно шеговити вметки, че щастливият брак е свързан с това жената да понесе и да живее с изконното право на мъжа да има любовница. Мъжете могли да имат приятелки, жените не могли да имат приятели от мъжки пол. И какви ли не още… става ми лошо само докато разглеждам бегло.

Аз съм отвратена, не зная за вас. И вече съм сигурна в едно: този човек не може да обича жена. Той не понася жените. Всяка, направила грешката да се събере с такъв човек, ще бъде унижена и потъпкана само защото е жена, а той (явно поради половия си статус) е над нея. Отклонения.

Друго също ми е ясно: това е типично озлобяване и поведение на мъж, който не е имал качествен опит с жени и е бил нежелан (най-вече в периода на ранно узряване и юношество). Не бих се учудила и „тефтерът” да е фантасмагоричен, подкрепящ единствено аз-образа му през фантазъм, че вече е желан и с висока стойност, та грандиозният му нарцистичен капацитет да бъде подкрепен.

Ew.

Според мен той е неосъзнат гей и мрази жените. И много объркан.

Затова има силна обсесия по свободния по дух Орлин. Отделно чувства, че Орлин и да е гей (а той не е) няма проблем да си каже. Все иска да го поучава, да му доказва нещо, което Орлин щял да разбере в живота... Затова и беше толкова прелюборитен да разбере дали Орлин се е възбудил от Натали в банята. Той буквално го попита.

Въобще Виктор е супер несигурен по отношение на мъжествеността си.

# 1 513
Има нещо, бях хванала 1ви епизод на Биг брадър но не съм гледала сезона.
Имаше някакъв Мути дето се заяждаше с някакъв Цецо дето беше осъзнат гей и се оказа че този Мути май е прикрит гей или бисексуален

# 1 514
  • София /Абсурдистан
Е то после се разбра, че Мути си е гей.

Общи условия

Активация на акаунт