🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 76 871
  • 1 601
  •   135
Отговори
# 1 545
  • SF
Ние вече сме във финала и е ясно какво е развитието към днешна дата,защо да се притесняват да  ни споделят запознати?
А и ИГ е пълен....Мисля,че вече не е нужна спойлер-тема. Simple Smile
Не, не знаем какво става на финала и не искаме. Моля, ползвайте въпросната тема. Там сигурно е много интересно.

# 1 546
Допълнение към предишния спойлер… вече не знам какво да си мисля?

Скрит текст:
ГабитУ е пуснала стори, в което се вижда как Виктор танцува точно зад Кристина.

Скрит текст:

# 1 547
  • SF
Ами не го мисли.
Ще изчакаме до понеделник вечерта.
Дори и днес някоя от двойките да са все още заедно, не означава, че утре им е сватбата. Може да се разделят по всяко време. На огромна част от хората се случвало поне веднъж да се разделят с "голямата си любов". Което не означава, че любовта е била малка.

# 1 548
  • Пловдив
Аз също се разрових из Инстаграм и мрежите, предупреждавам написаното може да е спойлер:

Скрит текст:
Джан Микеле е публикувал строи в които намеква, че се е оказал прав за това кой е фалшив и кой не. Тоест предполагам, че точно двойките, които той каза че са фалшиви са се разделили към момента. Иначе и Калоян е споделил снимка от мероприятието, но сам, така че не знам там какво да очакваме. Виктория също е споделила доста неща, с Гергана и Филипа, Лъчезар, Йовица, Денислав. Ще видим какво ще излезе накрая, може и да ни изненадат.
Скрит текст:

Забравих да коментирам какво неприятно впечатление ми направи майката на Кристина, да може да е умна и възпитана, но се държа много нападателно. Не го оправдавам, защото все пак знае къде е дъщеря й - в шоу за запознанства и се предполага, че може да срещне човек там. Никакво топло чувство дори към дъщеря й. Родителите на Орлин ми харесаха, майката на Филипа и тази на Петър.

# 1 549
Харесах майката на Филипа, толкова мили бяха една към друга.  Направи ми впечатление, че майката нарече Филипа "моето земно дете".  Майката на Петър ми хареса и мисля, че е точно такава-искрена  и добра.  А на Кристина - "не съм го гледала никъде". Тя на всички постановки ли ходи? Случайно ми излиза Петър в ИГ, играе в доста гостуващи постановки по градовете. И изобщо не е задължително да е назначен в някой софийски театър.
  Буца лед, с прекалени претенции.
   Красимир , понеже не съм гледала от начало, само с баща си ли живее? Представям си да му беше изтипосал Шерминката, тотален шок за възрастния човек. Но много ми хареса човекът, пълен антипод на Краси , по това, което видяхме.
  И за кметското семейство - не ги познавам лично, но и градът ни не е голям. Такива са , сплотени, задружни, подкрепящи се. Орлин има невероятна сестра, и двамата са учили и правили това, което са искали, подкрепени от родителите си. Орлин работи в бизнеса на майка си. Не мисля,че това е повод за подигравки, защото ,както и по-напред писах, на моите деца ли да го остави този бизнес?! /моите деца, че и партньорите им работят при нас, един ден ще остане за тях/ За сватба не съм чула, не че на мен ще споделят де. Но тези неща се разчуват. Особено за кметския син.
 Калоян според мен е разказал на брат си това -онова за Габи, а може би и да им я е показал в социалките. Затова се срещна с него, не с друг.
    Как може тези девойки да се облекат по бански и в същото време толкова много да се притесняват как ще и приемат хората?! Толкова е невъзпитано и нелепо това, предвид ,че не се срещат случайно на плажа.

# 1 550
Калоян е заедно с Екатерина (а не с Маги, която е нейна приятелка) . Може да се види снимка със 2 метровия му силует в ИГ на Екатерина.

# 1 551
Покажете сега Екатерина за невежите като мен, моля

# 1 552
  • Пловдив
Калоян е заедно с Екатерина (а не с Маги, която е нейна приятелка) . Може да се види снимка със 2 метровия му силует в ИГ на Екатерина.
И това е достатъчно да приемем, че са заедно? Защото няма друг двуметров мъж... Може и така да е, но все пак чак неоспоримо доказателство не е. Долното не е спойлер, а мое съждение - аз вярвам, че информацията, която се пусна кой се е разделил, кой не и т.н. може да не е съвсем вярна и може да има изненади на финала. Може да има двойки останали заедно, въпреки че се твърди да са разделени. Нито един от източниците не ми се стори надежден, но ще поживеем и ще видим кой с кого и как.

# 1 553
Факт е, че майката на Кристина се държа студено и надменно, не мисля, че на някого му хареса. Никому неизвестният актьор й се видя нищожна кандидатура за красивата й като кукла юристка, която се къпе в мъжко внимание, това е.

# 1 554
Покажете сега Екатерина за невежите като мен, моля

Инстаграмът й: https://www.instagram.com/ekaterina.todorov?igsh=MTRrcjJ6eDVvYWVuNw==

# 1 555
Харесаха ми родителите на Орлин.

# 1 556
Калоян се спряга, че е с онази Катя, бивша ергенка? Която я караха да си сваля грима, с азиатските черти? За нея ли говорим?

# 1 557
На пръв поглед ми заприлича на Габриела на Джан Микеле.

# 1 558
Пффффф, още по-тъп избор на Калоян. Входната ми врата е по-жизнена от нея.

# 1 559
Много е екзотична и красива тази Катя, да, един типаж са с Габи Бижу, даже си приличат - смугли, азиатски тип, с дръпнати очи и широки лица.
Калоян, обаче, нали по емоционални и щури си пада, тази въобще не беше такава.

Общи условия

Активация на акаунт