🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 77 239
  • 1 604
  •   131
Отговори
# 1 575
Галена е пуснала и стори, че е разочарована от Радослав - не е имал никакви чувства към нея. Заминал за Америка като излезли от предаването.

# 1 576
Хайде на цирка
Скрит текст:

Не ми се гледа цял надкаст с нея, но между другото ми се струва, че има нещо променено около очите, може би ботокс. Челото й не помръдва.

Сторитата на Филипа - на една маса с Лъчезар и Йовица(заедно с Галена, Виктория)
Тъпица и Фифи са заедно само за ПР. Надяват се да дръпнат още нови клиенти за козметичния салон и за рисуване и вино. Между другото на Фифа коментарът към Виктор преди няколко седмици, че вече й бил запълнен графикът и нямала полза да се показва по ТВ за реклама не е валиден. Много козметички, на които им провърви, отварят втори салон и си наемат хора.
Скрит текст:
Галена е пуснала и стори, че е разочарована от Радослав - не е имал никакви чувства към нея. Заминал за Америка като излезли от предаването.
Това може би е за спойлерната тема, но не ме учудва. Противняк си беше, такъв и остана.

# 1 577

Ох и тя, като Люба. Мислят си, че щом са се харесали в предаването, като излязат трябва да се лепнат един за друг, мъжа задължително да забрави за всички свои мечти и планове за професионалното си бъдеще, и едва ли не веднага да започнат да градят семейно гнездо. Не харесвам Радо, но човека сигурно си е имал някакви работни планове - всичко ли да зареже, защото с Галена са се поцелували малко в предаването?

# 1 578

То сезонът на Cape Cod е юли и август, не може да си зареже договорите заради нея. Денислав каза, че е имало някакъв скандал в предаването между тях и двамата са виждали нещата много различно, т.е. въобще не си подхождат.

# 1 579
# 1 580
Мен ми направи впечатление, че Краси и Киара не се следват в ИГ. Не, че ще се учудя да не са заедно, ама все пак ей така, понеже се познават да се бяха последвали, много странно.
Разгледах снимките от партито и виждам Натали и Орлин заедно. Ако наистина са се събрали в живота страхотно, защото в шоуто ми се стори, че ще избере Тишо. Последният не присъства изобщо, както и Киара и още някои, ама не помня точно.

# 1 581

Криси си остава най-красивата сред цялата сбирщина от ботокс,филъри и вежди.
На Вики пак й сипват солидно,поне дава вид,че не й пука.
Калоян го съветват да се пази Satisfied
Фифи и Лъчезар ми харесват.

# 1 582
Хайде на цирка
Скрит текст:

Не ми се гледа цял надкаст с нея, но между другото ми се струва, че има нещо променено около очите, може би ботокс. Челото й не помръдва.
И аз го забелязах, но не е ботокс, има си гневната бръчка между очите. Може би е от грима или липсата на изкуствени мигли.
Мен ми направи впечатление, че Краси и Киара не се следват в ИГ. Не, че ще се учудя да не са заедно, ама все пак ей така, понеже се познават да се бяха последвали, много странно.
Разгледах снимките от партито и виждам Натали и Орлин заедно. Ако наистина са се събрали в живота страхотно, защото в шоуто ми се стори, че ще избере Тишо. Последният не присъства изобщо, както и Киара и още някои, ама не помня точно.
Видях Тихомир в профила на Галена, ако не се лъжа - имаше снимка с Павел и още някой от мъжете.
Киара наистина не я видях.

# 1 583
Киара е имала някакво участие май същата вечер. Видях по сторитата ѝ. Явно е отбила поканата.
Интересно, че Шермин се е появила, а там е бил и Краси, дали не е прехвърчала някоя искра отново там… 😆

# 1 584
  • София
Киара вчера е била на участие във Велинград, явно затова я няма. Тихомир е там. Криси наистина е много красива, ама и тя има силикон, ринопластика, хиалурон, филъри - просто е пипано с мярка.

# 1 585
Ох Кяра, с прелестния си глас и ново деколте, много е ангаже, пълна с участия 😏

# 1 586
..
Там е Тишо, има го на снимките на други участници. Но Петър не съм го видяла на нито една снимка.

# 1 587
Нямам желание да я гледам.

И аз.

# 1 588
  • София
Интересни снимки. Някои мъже изглеждат направо тъжни. Галена позира все едно е звездата на вечерта. Блага с какво дете се е снимала? Да не е някое от гаджетата й? Trollface

# 1 589
А някой видя ли Хени на снимките? Чупките на Галена са просто тотален шок. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт