🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 78 223
  • 1 616
  •   135
Отговори
# 1 605

Според мен Виктор не поддържа особен контакт с родителите си (чиста моя хипотеза си е това). Не го чухме нито веднъж да говори за семейството си (само в контекста на лошото финансово положение, в което са се намирали, когато е бил малък). Подозирам (предвид „чудния” му характер), че ги обвинява цял живот за това, че не са били „драпащи” и „отговорно-амбициозни” като него в момента, та заради тях е бил „задръстеното и бедно момче”, което девойките са подминавали.

Не смятам, че и човек като него съумява да изгради смислени, стойностни връзки с околните, та не бих била и особено учудена, ако и приятелският му кръг не е никакъв. Единствено „бизнес партньори” и алъш-вериш.
Така е. Не случайно се е преоринетирал към Криси след финала. Тя е от по заможно семейство.

# 1 606
И аз мисля, че Виктор няма приятели и среда, а само бизнес партньори, двама - трима и това е. Кой ще го търпи тоя, хората не са луди!

# 1 607
Освен това в краткия разговор с бизнес партньора трябваше да бъдем известени за увеличените приходи и ръст на продажбите.

# 1 608
И Филипа пуска спойлери в инстаграм.

Скрит текст:

# 1 609
И Филипа пуска спойлери в инстаграм.

Скрит текст:

Тя пуска пуска, ама и за себе си навярно, тъй като тя снима, а до нея кой Лъчко....Хахахаха

# 1 610
На мен ми направи впечатление, че “бизнес партньорът” на Виктор, каза че месец май бил с най-високият ръст до момента, т.е. бизнесът му върви най-добре, когато него го няма. Това разбирам аз 😀

# 1 611
Още след излизането на Лъчезар (покрай напомнянията, че Филипа и Йовица бързо-бързо са сгънали цирка, тя с е „друг”, а самият Лъчезар обяви, че е обвързан, без да дава индикации с кого точно) си помислих, че са се събрали именно с нея.

Ако е вярно, супер, според мен си подхождат.

# 1 612
Още след излизането на Лъчезар (покрай напомнянията, че Филипа и Йовица бързо-бързо са сгънали цирка, тя с е „друг”, а самият Лъчезар обяви, че е обвързан, без да дава индикации с кого точно) си помислих, че са се събрали именно с нея.

Ако е вярно, супер, според мен си подхождат.

+1 Съгласна! Работливи,амбициозни,финансово обезпечени,а и визуално са супер.

А и Вики в Надкаст каза,че Филипа е споделяла,че не понася Йовица.

# 1 613
На мен ми направи впечатление, че “бизнес партньорът” на Виктор, каза че месец май бил с най-високият ръст до момента, т.е. бизнесът му върви най-добре, когато него го няма. Това разбирам аз 😀
И аз точно така го тълкувам Laughing
Честно казано ми е интересен подкаста с него точно заради тази бизнес част - как секс шоколади и чай за отслабване, който не е и най-популярният в България, при това и двата бизнеса в съдружие, те правят милионер. То по тая логика и някой с инстаграм страница за препродажба на дрехи ще е милионер.
Но си признавам, че не съм задълбавала в бизнесите му и може нещо да ми убягва.

Като цяло най-очакваният подкаст за мен е този с Дениз, тъй като хем е речовита, хем въобще не се притеснява да разяснява информация. Петър също може би, но нещо се притеснявам да не пропусне участие.
Красимир също има много какво да разкаже, но ще се опитва да пази "имидж".

# 1 614
Аз знам за Deep Green /Deep Red-напитки с растителни екстракти,които Виктор бил създал:

https://deepgreen.bg/?gad_source=1&gad_campaignid=2331627594 … tT2xoCspsQAvD_BwE

# 1 615
Еха, чак Филипа да не понася Йовица не съм очаквала… изглеждаха що годе хармонична двойка в шоуто. Въпреки че с Лъчезар и според мен си отиват повече.

# 1 616
Еха, чак Филипа да не понася Йовица не съм очаквала… изглеждаха що годе хармонична двойка в шоуто. Въпреки че с Лъчезар и според мен си отиват повече.

Че тя и в предаването няколко пъти го намекна, че и каза. Последният път даже спомена, че би напуснала.

После не знам какво се случи, че се обърна на 360 градуса (по Ергенски) и започна да се прави на щастлива и влюбена

Общи условия

Активация на акаунт