🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 82 285
  • 1 667
  •   78
Отговори
# 1 650
Почти на края на подкаста с Виктория съм.
Доста ми падна в очите. В първия Ерген ми беше по-приятна.
Противоречи си. Според мен доста я афектира хейта към нея, така изглежда. Твърди, че не я афектира.
Каза добри думи за Лъчо и за Габриела (която не се задържа дълго), за всички други имаше критики. Джан Микеле и Габи (бижута) били най-истинската двойка. Всичко друго бяха някакви тъпотии.

# 1 651
  • Варна
Стоян Ву май също го няма. И той някак се дистанцира от реалитито.

# 1 652
  • Пловдив
Стоян Ву май също го няма. И той някак се дистанцира от реалитито.

Да, и аз това писах, той, доктор Пенко, близнаците, диджеят от Карлово, явно не са останали с добри чувства или наистина искат да се дистанцират. Тези, които влязат по-късно са налични, но те не. Надявам се да вземат поука и за следващия сезон да измислят друг начин да включат участниците.

# 1 653
Зора не е за пръстените, а да се пишат финалисти. Повече участия в подкасти и тем подобни. На тях рекламата и шума им е важен, а не пръстенчетата по 2-3к.
Мисля, че за тези пари не си струва резила....

# 1 654
Почти на края на подкаста с Виктория съм.
Доста ми падна в очите. В първия Ерген ми беше по-приятна.
Противоречи си. Според мен доста я афектира хейта към нея, така изглежда. Твърди, че не я афектира.
Каза добри думи за Лъчо и за Габриела (която не се задържа дълго), за всички други имаше критики. Джан Микеле и Габи (бижута) били най-истинската двойка. Всичко друго бяха някакви тъпотии.
Мен ме ужасява, че не искаше да сподели за статута си....Лъчезар също....Едва ли са заедно.. но знае ли се..близки това, онова...
А Стоян Ву ми е топ.. ето може да свърже с мен от тук Simple Smile Simple Smile ) Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 23:36 от Saint V

# 1 655
Лъчезар каза, че има жена до себе си.

# 1 656
Виктория също....не обясни....А  той в Надкаст каза, че е най-близък с нея...

# 1 657
Габи май си е разградила част от филърите.

# 1 658
А защо се взима това което казва Виктория като истина? Казала това, казала онова...
Слушах я, за всичко има обяснение което тя прави, за всеки друг само критики и обиди.
Всичките ги изкара патологични случаи, всички ревнували от нейната интелигенция, тя била победителя на сезона... А хората които я хейтят...те прожектират.

Тя има един шаблон и върви по него ( и не, не е стратегия, нека не се самозалъгва): Влюбва се в Алек/Тихомир, убедена че има шанс (въпреки останалите 20 жени в единия сезон който изглеждат, а и се държат доста по-добре).  Започва да се държи като невменяема. Убедена е че тя е най интелигентната там, сваля маски, вади карти на масата, разобличава хората.....  Даже и единствената си приятелка би хвърлила под влака ако мъжа обърне внимание на другата малко повече. Държи сметка на жената, не на мъжа. Мъжа е безгрешен. Само ако изобщо ѝ е обърнал троха внимание. Няма граници нейното озлобяване, но не към мъжа който харесва и не ѝ обръща внимание...не към човека (жена или мъж, било кой участник) който я обижда и има я за подсмев, не, не, не....ами към жената обект на внимание на мъжа който тя си е набелязала (обърнал ѝ е внимание от учтивост). Излива злоба и обиди върху жената. Излиза от предаването. И продължава да говори срещу жената. Но мъжа.....мъжа все още е безгрешен. Месеци, даже и години след това тя говори за него само хубави неща, с надеждата че тя все още има шанс. Смисъл.. Алек не би я докоснал и със пърчка. Но тя докато той не създаде семейство мислеше че има шанс. Така и с Тихомир. Никаква лоша дума за него. Изля помия върху всеки (в подкаста), освен за Тихомир, за него само хубави неща.
И да си приятелка с жената която те обижда, никога не те е нарекла с името ти, ами Пър...не, не ми е нормално, сори.
А приятелката ѝ, ето примерно Мария, приела е роза от Алек, целували са се, и това е, тя е мъртва за нея. Защо? Защото Виктория имаше шанс с Алек и Мария унищожи всичко 😭😂.

И какъв Наръчник за справяне с хейта ще пишеш, като ти не си завършен човек, ако не си обработил травмите и имаш съвсем неподходящ подход към хората, отделно на това имаш много погрешна преценка за себе си. На кои хора ще помагаш? Как се справяш?
Така: ...хейтят те за носа...отиваш на операция. Хейтят те за зъбите, слагаш коронки....... Обиждат те, ставаш приятелка с тях. Обаче... мъжът ти обича ли някоя...тя е парцал и не спираш да я обиждаш... А мъжа..той ще трябва да си извади ограничителна заповед. И непрекъснато смяташ че си права и си най умната от всички. И не всеки негативен коментар е хейт. Особено за поведението.
Уникален анализ. Адмирации!

# 1 659
Като обобщим всичко, ами, така излиза, да Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 23:59 от Glutenfree

# 1 660

Ами отново адмирации! За всички профили Simple Smile Браво!

# 1 661
Виктория я слушах, докато чистех хладилника. Сякаш не е научила много

# 1 662
Габи май си е разградила част от филърите.

Все тая - ужасни са и двете..

# 1 663
Голям смях с този Рай Stuck Out Tongue Closed Eyes
Въпреки многото минуси,заради които мрънкахме, все пак  най-общо добре им се получи на продуцентите,произведоха и нови герои в СМ,опитаха да поизтъркат  образите на "старите" ергенки и най-важното - беше веселба!
Като цяло давам положителна оценка-беше ми забавно!

И все пак - няма дълго да скучаем,Виктория е упорита и днес в Надкаст се закани,че й липсва участие в реалити-ОТНОВО .Така, че ...аз имам усещането,че ще изскочи отнякъде - я в КнИ,я в Трейтърс. Пристрастена е към публичните резили! Sweat SmileSweat Smile
Няма дълго да стои мирна. Тя си е главен герой за психо-трилър,дебне отвсякъде Trollface

# 1 664

Ами отново адмирации! За всички профили Simple Smile Браво!
А това го взех от фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт