Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 12 846
  • 237
  •   8
Отговори
# 135
И аз към с одеало от Куинс.

# 136
Здравейте! Завърнах се след дълго отсъствие. В последно време много играех в инстаграм… и бях позабравила темата. Пожелавам късмет на всички, а на себе си поне 3 награди!
Ще следя коледните календари, и може би ще се включа някъде с покупка

# 137
Тук има печеливши, как са изтипосали и номера на колите, това беше главната причина да не се включа

https://myve.bg/christmasgame2025/winners

https://tabietluck.drinklink.bg/?gad_source=1&gad_campaignid=231 … vZ2dsZSI6ZmFsc2V9

# 138
Ураааа с одеало от Куинс съм 😊

# 139
Запис и от мен в темата. И аз като Зузи напоследък играя по-често в Инстаграм, но се завръщам и тук, че темата ми липсва. Blush
Изпратих ноември с ваучер за 200 лв. за ресторанти Ветрило и с цялостен външен и вътрешен детайлинг на автомобила ни. Направо светна. Grinning
Декември посрещам с 2 от ваучерите на Лидл за анкети. Единият съм го спечелила аз, а другият моя мъж. Чак не повярвах. Чинно си вкарвам всяка бележка на този от нас, който е пазарувал и явно и двамата сме извадили късмет.
Много късмет на всички през този прекрасен месец. Heart Flowers Four Leaf Clover

# 140
  • Елхово
И аз с одеяло, приятно се изненадах!

# 141
Лидл също са качили за първата седмица печелившите.

# 142
Еййй честит нов месец, нова тема и много награди.
Много благодаря на Захарчето за темата, а на останалите от групата благодаря за качените игри.
И аз посрещам новия месец с одеало от Queens 😊
За този месец си пожелавам 15 награди ❤️

# 143
Отговорът на Видас за сайта : Благодарим за имейла. Дали може да ни споделите как разбрахте за кампанията, тъй като тя НЕ е е активна в момента и по никакъв начин не я промотираме.

Благодаря предварително,
Лора от VIDAS

Laughing

# 144
  • Nesebar
И аз съм с одеало

# 145
  • София
Отговорът на Видас за сайта : Благодарим за имейла. Дали може да ни споделите как разбрахте за кампанията, тъй като тя НЕ е е активна в момента и по никакъв начин не я промотираме.

Благодаря предварително,
Лора от VIDAS

Laughing

Интересно! И на мен не ми се отваря. Нали я има в брошурата на Фантастико? Аз от там разбрах. Пък и нали се регистрирах и спечелих, сега защо я няма?

# 146

Благодаря предварително,
Лора от VIDAS

Laughing
Може ли мейла, на който им писа? Помня, че още първия ден някой се похвали с чадър. Интересно даи наградата му е потвърдена.

# 147

Благодаря предварително,
Лора от VIDAS

Laughing
LaughingSmile
E тея избиха рибата.
Играта им качена на сайта на FF, обаче не била промотирана....
Организационно им куцат явно нещата с тези игри. То и предната им кампания не беше съвсем измислена. Падаха се все ваучери от макарон, а за по-големите награди малшанс да се вредиш.
Иначе напитките им си ги харесваме много и си бях набелязала един чадър, та дано си пуснат сайта.

# 148
Първа награда за месеца ваучер от Престиж Кауфланд

# 149
Писах на този имейл - office@vidas.bg , но сега смятам да пиша и на другия, който е в сайта им -
Ако някой има и друг имейл , да сподели .

ПС : Днес чакаме теглене от Фанта и Прингълс, Пасифлора до 3.12 , Лакми, Престиж Фантастико, Табиет, Бурлекс, Нутела.

Общи условия

Активация на акаунт