Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 117
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 960
Аз не съм участвала в колгейт, но щом има съвпадение можете да подадете жалба в КЗП.
Първо дамата и мъжът и са с поредни номера и еднакви фамилии, а 100% има клауза, в която пише ще организатора може да дисквалифицира участници поради злоупотреба, в допълнение тук печелят 5 човека от едно семейство при наличието на хиляди участници вероятно.

Това е твърде голямо съвпадение, за да го наричаме късмет.
Просто трябва всички, които имате тези опасения да опишете жалбата с детайли и да изискате да се докаже, че тегленето е било на случаен принцип и всички касови бележки са валидни. Ако не успеят да докажат публични, ще имате основание за възстановяване на сумата по касовия бон

# 961
Семейство Стоименови са тук при нас,в групата.
Със сигурност. Като гледам как се трият мнения в момента, явно фамилията докладва на поразия.

# 962
Тошко Наумов ,бащата на Милка Стоименова печели две награди слушалки и батерия.В понеделник пускам сигнал до комисията за защита на потребителите.Изобщо не спазиха и сроковете обявени в правилата .Пълна пародия и подигравка с потребителите.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 20:33 от avtomivka

# 963
Поради натрупване на пасти за зъби реших да пропусна играта. Сега се чувствам добре от решението си. Всичи участвали трябва да пишете до КЗП, прекалено нагла история е.

# 964
Не участвам в играта на Колгейт, но всичко това изглежда съмнително. И тъй като обичам да се ровя из нета, попаднах на игра на Лаваца - ами Наумови и Стоименови са първенци и там. Пускам линк 🫣
https://lavazza.sofstok.com/bg/winners

# 965
  • Бургас
Аман от Кланове!

# 966
Аз си мисля,че въпросните хора или имат хр.магазин или работят в някой такъв.
Иначе да се похваля,получихме и ние двете барбекюта от Ариана,не сме ги отворили,но изглеждат тежки и хубави! Участвахме цялото семейство с по три бележки и спечелихме 2 барбекюта от 10награден фонд. Ами доволна съм,въпреки,че още имаме Ариана😃😃😃

# 967
Организаторът и на двете игри е една и съща фирма Хавас Груп, явно роднините са с приоритет. Не е имало никакъв жребий. Няма как едно семейство да има такъв късмет и то все с голяма награди. Да си ги ползват "със здраве". Аз предлагам и на Лидл да се пише.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 20:40 от Alssa

# 968
Аз освен че им писах на тези Хавас имейл, опитах се и да звънна на телефона оставен в нета, е познайте дали някой ми вдигна . Пълен фалш и агенцията и играта.

# 969
  • при късмета
Добре, че бойкотирам Колгейт вече 3-4 години. Много отдавна стана ясно, че няма читава тяхна игра

# 970
В новия Кауфланд на театър София има брошура за откриването.
Прясното мляко Олимпус е 1+1 за 3 и нещо.
Лев и нещо излиза една опаковка. Ако някой ще купува за играта.

# 971
На Тошко Наумов му върви и Пещерска са го уважили:

# 972
Аз си мисля,че въпросните хора или имат хр.магазин или работят в някой такъв.
Иначе да се похваля,получихме и ние двете барбекюта от Ариана,не сме ги отворили,но изглеждат тежки и хубави! Участвахме цялото семейство с по три бележки и спечелихме 2 барбекюта от 10награден фонд. Ами доволна съм,въпреки,че още имаме Ариана😃😃😃

Да, това с магазина има най-много логика… иначе не се сещам как стават така нещата

# 973
  • София
Да се похваля с първа награда за месеца - предколедно спечелих за мъжът ми акумулаторен винтоверт на BOSCH Simple Smile

# 974
Успях, някъде на 22-23.11 си поръчах iPad , ,кодът успешно се приложи и останалата сума я платих с карта, но имаше също с наложен платеж. След 2 дни ми го доставиха със "Speedy" и ми поискаха лична карта, понеже било скъпо..
Аз искам да попитам спечелилите ваучер от Орео за Айстайл, успяхте ли да приложите кода и да направите покупка ?

Общи условия

Активация на акаунт