Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 120
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 975
Играта за колгейт беше в Лидл ,сигурно  са купували за магазин хората ,имали пари инвестирали..….Аз имах една бележка ,но съм печелила и с една .
Имам чувството че се загуби удоволствието от игрите ….
.купувам ако ми трябва продукта ,понякога 2-3бележки регистрирам и семейството ,мисля че голяма част от пишещите тук го правят .помня като спечелих колело от Нивея мъжът ми също беше резерва(толкова го исках това колело че пазарувах доста )
Може би не трябва да сме толкова мнителни .
Весели празници .

# 976
 Вкъщи често купуваме продукти на Колгейт, не участвах в играта, но ще им направя бойкот.
И да споделя моята история с играта на Ленор от август месец - изтеглили са ме като резерва за ваучера за голямата сума /няма да я споменавам, че още я преглъщам и преживявам/ и са ми изпратили имейл в края на месец октомври, който е отишъл в спам-а. Видях го преди няколко дни, но срокът за заявяване на наградата е бил 7 дни. Обадих се все пак в агенцията - организатор, но си останахме с пожеланията за весели празници - изтеглили са друга резерва според правилата.

Та, не се ядосвайте - призът Карък на годината печеля аз.

Светли празници, много настроение и положителни емоции на всички вас, които чета редовно! 

# 977
  • София
Стоименови или са големи късметлии
Късмет-късмет колко па да е късмет
че ги има в де що има томболи и то всичките
Съмнявам се да са купили за над 100 лв пасти за зъби
Скрит текст:
https://etibonus.com/bg/DARE-to-shine/?
Скрит текст:

На Орео-по 500 лв и една друга ама не се сещам коя беше
Май Данонино по 150 лв
https://www.danoninopromo.com/winners
Скрит текст:

# 978
На повечето организатори на игри, особено тези, ползващи агенция, сигналите въобще не им правят впечатление. Малко са стриктните, проверяващи бележките или се задействат, ако има оплакване. Явно целта не е повишаване на продажбите, а да се отчете активност. За много хора наградите са бизнес и са доста изобретателни в манипулациите. Не е виновен само участникът, просто се възползва от вратичките. Не изключвам и намесата на "мой човек" при тегленията.

# 979
Добро утро преди малко спечелих книгата от Филаделфия ☺някой дали си е получил наградата от тях какъв е срока

# 980
Не искам да обиждам никой, и Ви моля да не се засягате, но повечето от нас имат деца. Когато тези деца израстват покрай нас с игрите и те се пристрастяват. Голямата ми дъщеря е на 4, а всеки ден ми казва, че иска награда. 
Ами като има семейства, чиито деца са големи, играят, пазаруват, живеят като нас. Да и те носят фамилията на мама и тате. Не виждам какъв е проблема да има печеливши от едно семейство ОСОБЕНО като играят честно, наливат пари в продукти и отделят време.
Аз си спомням как Милка Стоименова обясни по колко Орео купуват в тях, защото се яде. Аз не съдя и бих желала да запазим добрия тон в групата, да не се нападаме, особено като наистина се дават пари за игрите. Семейство Стоименови не са от рисувачите, а са честни и играещи хора.

И за да не ме отчете като спам онзи ден ми се обадиха, че съм спечелила не есер от игра на Лили и Aura и вчера си го получих. Много обичам бързите доставки на награди.

# 981
Някой получи ли си наградите от тази игра?
https://promo-lidl.ariana.bg/
Чакам доста време вече

# 982
Идват празници, нека бъдем по-добри и по-смирени, здравички, заобиколени от любимите хора. Бъдете по-честни със себе си, с другите. Направете си една хубава равносметка колко радостни мигове сте имали, колко положителни емоции и прочие - то това остава, материалното - имаш го, губиш го, пак го имаш.

Тази тема този месец направо я направихме скандална и създадохме доста работа на модераторите.

Игрите са за удоволствието да видиш "честито", но не трябва да се превръщат във фикс идея на всяка цена. Не можеш и да се вманиачиш и да казваш, че нещо не е честно, само защото ти липсваш в този списък.

И аз съм участвала в доста игри, не печеля от всички и винаги, и какво не мрънкам - нормално е и късметът да се върти днес ще дойде при мен, утре при Вас, другиден при други.

Бъдете светлина!

# 983
Някой получи ли си наградите от тази игра?
https://promo-lidl.ariana.bg/
Чакам доста време вече
Вчера някой писа, че е получил барбекю.

# 984
  • София
Това е публична информация , не ЛИЧНА. Широко разпространена в интернет и достъпна.

# 985
Това е публична информация , не ЛИЧНА. Широко разпространена в интернет и достъпна.
вие някакви следователи ли сте? Когато печелите вие ,няма проблем,когато е друг и ЕГН то ще му намерите ,защо? И какво всъщност като го изтипосахте,жената има магилазин играят си ,направете си и вие и си играйте...

# 986
Е какво ровене, всичко това е публична информация, достъпна свободно за всички нас - говоря за победителите, за фирмите и т.н. Хората, които са вложили за играта и за други се чувстват ощетени

# 987
Аз получих наградата от Ариана и Лидл,някой питаше по назад!

# 988
Е какво ровене, всичко това е публична информация, достъпна свободно за всички нас - говоря за победителите, за фирмите и т.н. Хората, които са вложили за играта и за други се чувстват ощетени
реално бележките са истински, къде е проблема ? Сигурна съм,че ,който и да е от тук ,ако има магазин ще го прави ,не се правете на много честни ,сложете ръка на сърце и си признайте поне пред вас! Весели празници  ,не всичко е на всяка цена ,това не е състезание за печелене на всяка цена!

# 989
Почти всички тук регистрират родата си до девето коляно в игрите! Ако вие спечелите сте доволни, но ако са другите - почвате да мрънкате. Едни потребители ги поздравявате за "големия" им късмет,  когато се похвалят, без да знаете подробности как точно са спечелили. Други ги хулите, само защото са от едно семейство... Не мерите с един аршин!
И на мен не ми е приятно магазинерките да прибират бележките и да участват стократно в игрите, но от организаторите зависи да ги включат в забранителния списък за участие. Това може да им пишем.

Общи условия

Активация на акаунт