Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 16 794
  • 290
  •   48
Отговори
# 225
Играта на Милка къде я гледахте? Загубих поста.
oт 04 декември е само за магазини "Фантастико"

Благодаря. Няма я в брошурата, затова питам.

# 226
И след моето дълго мрънкане миналият месец,днес влизам да се похваля с 2 награди -Престиж и Фантастико(честно казано в другата игра с кафемашината съм с над 10 участия,но уви…) и Персил за една година.Ще перем група 😊Ами моите манифестирани 3 награди са налице!

# 227
Играта на Милка къде я гледахте? Загубих поста.
oт 04 декември е само за магазини "Фантастико"

Благодаря. Няма я в брошурата, затова питам.
Не си я видяла, точно оттам я снимах и постнах тук

# 228
# 229
  • София
Мрън, аз искам кула.. обожавам Фереро ❤️

# 230
Мерси.
Брошурата е 32 страници. На 15та страница има само играта на Престиж, други игри няма.
Може да има разлика в различните градове, не знам.

# 231
Не мога да копирам линка, но в сайта на Декатлон има томбола за велосипед.

# 232
Добро утро ! Успешен месец на всички пожелавам Ви да спечелите това което желаете. Въпрос от бондюел как се свързват с печелившите виждам подобен номер като моя и инициали ама редовно почнах да го засичам та надеждатата умира последна.

# 233
Денят започва добре, ММ спечели кутия с продукти от календара на Филаделфия. Успешен ден на всички 🙂

# 234
  • София
Ех и аз искам да спечеля нещо,зарадвах се на форумната игра че печеля пижама и нито я изпрящат нито пишат нито нищо да не би да е измама Sad

Не е измама. Два пъти съм печелила от форумните игри и винаги са изпращали нещата. Да, малко е странно, че нямаш никаква обратна връзка, но са точни и ги изпращат.

# 235
Денят започва добре, ММ спечели кутия с продукти от календара на Филаделфия. Успешен ден на всички 🙂

Малко глупав въпрос,но веднага след отварянето на прозорчето ли се появява наградата или трябва да отвориш и рецептата, или просто вместо рецепта се появява че печелиш нещо 😅

# 236
Ясно е написано,че наградата е рецепта.

# 237
Не започвам месеца с награди, но пък имам голямо желание за такива:blush:
Вчера пратих сина ми за Видас, защото много обичам чадъри и си мечтая за . Прибира се и носи само кенчетата. Бележката я забравил, а няколко пъти му напомних...
Все още чакам мини хладилник от кола, спечелен в началото на Октомври, ваучера за нотино пак от кола, една термочаша от Мираж.
Картата от бисквитите продължава да е с 0 лв.Днес и аз ще им пиша

# 238
  • София
Kleopatra94 веднага след прозорчето се появява Честито а не Изненада. Не съм отваряла рецепти.
Успех 🍀

# 239
  • оттам, откъдето започва България
Ако някой е участвал в играта на ДМ.

„Спечелете награди с dm България и NIVEA MEN в ACTIVE BEAUTY” в ACTIVE BEAUTY – онлайн списанието на dm за красота, здраве и лайфстайл

ПЕЧЕЛИВШИ:
Григор   Пенчев
Красимир   Хаджииванов
Милена   Бакиева
Борис   Ганчев
Райко   Пепеланов
Благовест   Ангелов
Иво   Димитров
Ицо   Мастравчиев
Владимир   Славов
Анелия   Петрова
Северин   Караджов