Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 21 070
  • 336
  •   45
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
Добро утро ! Успешен месец на всички пожелавам Ви да спечелите това което желаете. Въпрос от бондюел как се свързват с печелившите виждам подобен номер като моя и инициали ама редовно почнах да го засичам та надеждатата умира последна.
Какво спечелихте?
Бондюеле звънят по телефона за данни,
после по Спиди ги изпращат.
Днес има ли някакви тегления
от Проктър и Гембъл някой да се похвали от последните игри.

# 241
Скрит текст:
Добро утро ! Успешен месец на всички пожелавам Ви да спечелите това което желаете. Въпрос от бондюел как се свързват с печелившите виждам подобен номер като моя и инициали ама редовно почнах да го засичам та надеждатата умира последна.
Какво спечелихте?
Бондюеле звънят по телефона за данни,
после по Спиди ги изпращат.
Днес има ли някакви тегления
от Проктър и Гембъл някой да се похвали от последните игри.
Комплект прибори за грил поне там  се видях

# 242
  • София
Аз имам един въпрос, свързан с коледния календар на JYSK - днес го изтърках и ми се появиха 6 прозорчета със съобщение, че при 3 еднакви символа се печели ваучер 30 лв. Еми изтрих 3, естествено не бяха еднакви, но успях да изтрия и останалите 3 след това. Ами много се изненадах, че реално нямаше 3 еднакви символа... За съжаление неможах да направя екранна снимка, тъй като много бързо ми изкочи съобщение, че не печеля (то реално ако няма  3 еднакви символа, естествено, че няма как да спечелиш...). Някой да е забелязал нещо подобно?
Молбата ми е ако някой има възможност да го провери и да се подготви бързо за екранна снимка и ако реално е така, да вземем да им пишем на JYSK?

# 243
И при мен излезе така, но не съм правила скрийншот.

# 244
Запътила съм се към кауфланд, имаше ли някакви игри там, че не помня?

# 245
Коколино и КФ покупка за 10 лв
Играта на КК и чипс не знам дали още е активна и какви са условията за покупка, защото не участвам.
Милде и КФ покупка за 10лв.
Кори за баница София мел, за всички магазини. Това се сещам на първо четене.

# 246
# 247
  • Пловдив
На Юск, може би, трябва да са 3 от 6. И при мен нямаше 3 еднакви.

# 248
И при мен нямаше 3 еднакви, 3 от тези 6 трябва да са, да.

# 249
  • София
Скрит текст:
Аз имам един въпрос, свързан с коледния календар на JYSK - днес го изтърках и ми се появиха 6 прозорчета със съобщение, че при 3 еднакви символа се печели ваучер 30 лв. Еми изтрих 3, естествено не бяха еднакви, но успях да изтрия и останалите 3 след това. Ами много се изненадах, че реално нямаше 3 еднакви символа... За съжаление неможах да направя екранна снимка, тъй като много бързо ми изкочи съобщение, че не печеля (то реално ако няма  3 еднакви символа, естествено, че няма как да спечелиш...). Някой да е забелязал нещо подобно?
Молбата ми е ако някой има възможност да го провери и да се подготви бързо за екранна снимка и ако реално е така, да вземем да им пишем на JYSK?
Направих клипче
само две еднакви има
Скрит текст:

Вчера писах на Престиж мейл с данни за доставка от томболата на ФФ
и сега пристигна мейл тъй като не писаха с коя бележка съм спечлила им пратих снимки
и на двете бележки. Европът носиха предишните на Престиж.
Пак ще стрес ама поне наградата е хубава.Приготвих и двете бележки,
а вече на плика ще видя коя е точната.
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря за предоставените данни. Очаквайте наградата в срок според ОУ на играта.
Успешен ден!
Поздрави,
Екипът на Престиж-96 АД

# 250
Чакам печеливши само от Саяс, честно казано щ, откакто няма поста за игри във форума ми е по-трудно да следя игрите. И наградите не са много интересни, аман от одеала  и чаши ....

# 251
То не пише да изтрийте 3, а 3 еднакви от 6, не знам какво не е ясно.

# 252
Откъде купувате промоционална бира Стела Артоа? Във всички магазини, в които съм проверявала /местни вериги в гр. Бургас/ има непромоционални кенчета, изцяло бели /а трябва в горния ъгъл да имат промо-лента за томболата, за да имат код на езичето/?

# 253
Да, стела трябва да има червена лента. Отделно и аз за тях да питам на кенчето пише край на играта 31.12 а в сайта 15.01 кое е вярно. Аз ги намерих във Фантастико София

# 254
Видях промо кенчета на Стела Артоа в стек(4 кенчета 9 лв. и нещо) в магазин Лайф, но веригата е само в определени градове.

Регистрирах бележка в Прингълс в играта, която е за определени магазини, но нищо не изписа. Остава ми да се надявам, че участвам.😃

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 12:34 от Yo_Ana19

Общи условия

Активация на акаунт