Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 161
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 675
А тази игра на Орбико някой срещал ли е? Голяма тайна са тези обекти..

# 676
По звездичките уж съм с ваучер, освен ако не е някоя от адашките, че се оказаха 2 🤣😁🤣 на едната и телефона започва като моя, егати шока 😁🤣😁🍀🍀🍀 Ако съм аз ще ги питам за другата игра 😁
Явно кафемашина ще ми дадат престиж 🤣🎁🎅
Днес се обадих за колелото от Чепеларе, ще дойде с куриер за моя сметка утре, дано е това, дето помнят децата, че аз хич не го видях като играх 🤣😁 Много са любезни от магазина, като отидем догодина ще ги почерпя и пак ще играя 🤣

# 677
Аз друго видях, но не сме на тях 🤣

https://vaucheri.kaufland.bg/elektronni-vaucheri/

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 08:30 от Boby_֎_֎_֎

# 678
Какви са тези b card ,,? Имаха игра в Бурлекс , а сега втори път в КФ. Не съм ги чувала и не знам за какво става въпрос.

# 679
Какви са тези b card ,,? Имаха игра в Бурлекс , а сега втори път в КФ. Не съм ги чувала и не знам за какво става въпрос.

И в Била има същата игра, и в още една верига.
 Това е фирма за ваучери за храна.

# 680
  • Под Слънцето
Издателите на онези кешови карти на Каменица (чрез Изипей) с по 50 и 500 лв преди 6 г бяха Бкард. Тогава тръгнаха.

# 681
Здравейте, тази сутринт ми се падна книгата от филаделфия 🙂

# 682
Това са тези карти електрони.Някой фирми така дават ваучери за храна.На Easypay картите не стават за играта.Те не са електронен ваучер.

# 683
И Икеа имали коледен календар:

# 684
Колело в Билла на България/София-без покупка, падат се отстъпки

# 685
Днес в Парадайз, ако някой има път натам.

# 686
  • София
От няколко дни наблюдавам Филаделфия. Пасатор и продукти по 2 награди на ден , като първите се печелят от 00.00 до 00.37.  Определено една фамилия е хванала цаката. Не е лошо да пишем всички на Филаделфия, да върнат потвърдителен имейл при спечелена награда. Така както е направена играта може да си вкарваш какъвто искаш имейл и при печалба само адрес се пише.

# 687
Ужас с тази Филаделфия, то като чета освен 1, 2 книги никой не се е похвалил с друго от тях. Мисля, че и да им пишем, няма да се втурнат да си променят играта и условията, за тях явно не е от значение коректността.

# 688
  • Под Слънцето
Е как да не иска потвърждение ФР?

# 689
Ужас с тази Филаделфия, то като чета освен 1, 2 книги никой не се е похвалил с друго от тях. Мисля, че и да им пишем, няма да се втурнат да си променят играта и условията, за тях явно не е от значение коректността.
все пак играта е без покупка ,и при толкова малко награди според мен се е късмет, фереро е с час и който га е хванал обира всичко, факт!

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 15:26 от Kissity

Общи условия

Активация на акаунт