Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 12 204
  • 175
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Идеално за Рупецова Joy

# 107
Бинго! 😎
А Жътварят ми мяза на Крум. 😁

# 108
  • София
Амии, Билянка си е топ детектива на Бг мама, отдавна съм те кръстил така. Ето го и поредното доказателство. Simple Smile

# 109
  • Другата България
Мдаа, и аз предположих нещо такова
Скрит текст:
Аз дотук не познавам нито един, освен Дзами. Joy
И като ви чета, май е по-добре така.
Отсега обаче съм сигурна, че ще има и някой от Максимал или ИВ, от кръга на Гуспата /Цецо например/.
Или пък Денис.
Крум си е баш протеже на Гуспата.
И не е късно за Денис все още.

# 110
  • София
Да уточним само ако някой не е разбрал, Крум няма да е от участниците, а от страна на продукцията. Жътваря е роля за продукция/екип. Той няма да е участник, който да се бори за наградата.

# 111
  • Другата България
Няма значение от чия страна е, факт е, че Гуспата си вкарва протежета, което не намирам за нередно.
Не е първия, няма да е и последния.

# 112
Крумчо беше и в "Къщата  на инфлуенсърите 4" зад кадър, като човек, който прави игрите... Пак в комбинация с т.нар. Гуспа и синчето му Ивайло Господинов. И Яни от Фермата.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 13:21 от diziler

# 113
# 114
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Майка на куче инфлуенсър... Rolling Eyes

Не мога с този каст. Първи сезон е,започва се ударно с много известни и хора от РАЗЛИЧНИ възрастови групи и професии,за да се харесате на зрители от различни възрастови групи и професии, да покриете максимален брой публика.
Досега виждам разни дребни тиктокъри,реалити звезди и инстаграмки,които са познати само на определен сегмент потребители. Интерес 2/10 съм на този етап.

# 115
  • България
Тази Александра е на Данчо фокусника гадже. Да не си мислите, че има случайни хора в каста?! Joy

# 116
Е той не беше ли с една друга, която даже влезе във Фермата, докато той са задяваше с Даяна?

# 117
  • България
Да, разделили са се с Камелия. Тя е част от основният екип на Диви и красиви 2.

# 118
  • София
А водещата не е ли новата жена на Гуспата? Заради Цецо (режисьора) и Кукушев ще дам шанс.

# 119
  • София
Принципно има голяма разлика между Оракул и Вещер, ама щом така са рекли...

Общи условия

Активация на акаунт