Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 12 370
  • 175
  •   2
Отговори
# 90
  • България
Не е певица, а рапърка. Мяу-мяу, бау-бау!  Пожелавам й да си намери един милионер и да спре да обикаля интернета за подаяния.

# 91
Тя и в Инфлуенсърски лагер участваше (първия сезон).

# 92
Професия "риалити участник" явно е доста модерно. Малко несериозен е каста до тук за такъв тип "стратегическо" предаване.
Ще му дам шанс, но оставам силно скептичен, дано ме опровергае

# 93
Харесвам игри тип Мафия и ще му дам шанс. Досега обаче нито едно уеб-базирано риалити не ме е грабнало. Всички ми се струват мега аматьорски направени за жълти стотинки. Лошото е, че познавам само ергенките, които биха били моят последен избор за стратегическа игра с мислене. Дано другите ме изненадат. Привлича ме моментът с хоръра и как ще го реализират - дано не е в стил духове (наметнати с бял чаршаф с дупки за очи, според бюджета) Joy
Благодаря на Дяволо за темата и на Биляна за ъпдейтите, ще ви следя.

# 94
Янкоооф 🙄

А Жътварят ми мяза на Крум. 😁

# 95
Еее,вече е прекалено! Поне за мен тук са събрани едни от най-антипатичните хора ,които циркулират в разни риалитита. Някоя отявлена онлифенс скандалджийка и истеричка няма ли да вкарат ?!
 До тук май само към Петър съм позитивно настроена,а може и да не го помня добре от Фермата. Не гледах сериозно,защото нещо адски много селяния се стелеше и ме отказаха.

# 96
  • София
Едно е ясно - децата ще гледат яко Бърлогата.
Техните герои Кумбата и Янков са вътре. Grinning

# 97
Отвратително. Особено Янков и Кумбата. Сега да вкарат Ивка и онзи Веско (на Татстоунъра) направо ги задрасквам.

# 98
  • България
Янков и Кумбата не се ли припокриват като образи? Освен това са предварителна и твърда коалиция и играта се обезсмисля. Каквото говорихме цял сезон за нагласените коалиции в Трейтърс ще важи тук и в пълна сила.
Отделно че имам неприязън към Янков и всички, на които съдържанието е бутане и блъскане на машинки.

# 99
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ги знам повечето участници,освен Петър при това бегло, но явно кастинга е насочен към 12-14 годишните,които стоят по цял ден на телефоните,за да гледат глупави шортс в ТикТок.
Къде са сериозните участници, хора с професии и възпитание, и различни от 25годишни тиктокъри и инфлуенсъри?
Още не е започнало и вече ме губят.

# 100
Къде са сериозните участници, хора с професии и възпитание, и различни от 25годишни тиктокъри и инфлуенсъри?

Режисьорът смята, че това е идеалният каст за риалити игри. Имали опит в синхроните. Animal See No Evil

# 101
Дано този "опит в синхроните" да не им изяде главата и да откаже доста потенциални зрители. Надявам се да пазят последните участници, като приятна изненада и да са малко по-интересни и различни. На мен лично не ми е интересно да гледам още от същото от Янков и Кумбата (нищо лично към тях, просто не са ми интересните риалити образи и играчи)

# 102
Мен друго ме притеснява - Гуспата е доказан фалшив герой, половината каст и той е от популисти-"моралисти", как това ще е стратегическо предаване, че и с роли и лъжи?
Само дано следващият обявен не е Владо Николов.

# 103
  • България
Аз очаквам да участва и Валерия и да разровим с кого е спала от мъжете.

# 104
Ще гледаме Трейтърс с Биг брадър елементи. Не съм очарована от досега обявените имена, ще им дам шанс, но ако е повече простотия отколкото интересна стратегическа игра, ще им бия хикса рано рано и аз.
Наистина липсва онлифенсърка тип Стефани, Алекса или Анджела.

Общи условия

Активация на акаунт