Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 526
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 1 575
До преди малко спах. Още пия кафе.
След него подхващам руската салата, после баницата и накрая прахосмукачката. Вчера и аз мислих за домашна майонеза, но в крайна сметка взех купешка.

Дразня се на единия ни гост оттатък балкана, така и не знаем ще дойде ли, няма ли. Хем си го знаем, хем и двамата с мъх се ядосваме.

Темата е убежище, толкова хубави хора има тук. Неусетно се превърна в част от живота ми.

# 1 576
  • France
Ехо, банда

Ще помрънкам малко, ама ще ме прощавате. Спах лошо, сънувах нещо свързано с татко и се събудих в още по-лошо настроение и недоспана. Едвам се оправих за да заведа Малчо на занималня. Сега трябва и да побачкам. Фейсбук ми показа някакви стари снимки и още повече ми стана криво и носталгично. Cry Баница не искам и сигурно повече няма да правим. Свързвам я с последната НГ на татко, който много ми липсва тези дни. И на мама също. Ще се готви замразена патица от Пикар (верига за замразени храни). И от 1/1 почвам диета, че не се понасям. Дори и удобните ми дънки ми стискат на баджаците

# 1 577
  • Пловдив
Уинде, младежа няма ли да е с компанията или...?
Аз не помня нашия пт кога не е празнувал с нас Head Band
На боядисване съм.

# 1 578
Уинд, аз слагам зехтин,  защото нямам друга мазнина у дома. Придава вкус и той, ако не го харесваш, сложи си олио по-добре.

Аз млечната салата вече я правя с извара (от кремообразната) за повече протеин Simple Smile взела съм краставици и аз, може и да се наканя да спретна една, ама трябва бая да забъркам, че върви.

И понеже забравих картофи, май ще бъркам руската с целина Joy

# 1 579
Вчера от три магазина взех краставици😂.Вместо да се чудя къде са на по-нормална цена и вкус,да има,за салати 😁
Врат и гърди по малко ще сложа следобед в гювеча,малко кебапчета,много салати,нали 😂,и сме готови.У дома, верно сами, ще сме си.Поне Кот беше благосклонен към мен,и не ме събуди рано-рано.Но вчера пощуря покрай детските гости,и той имаше нужда от почивка.
Скъпия отиде малко на работа,че все инфарктни ситуации има там в края на годината.Аз междувременно една леща направих,ако им писне от мръвките.От свекървата сарми и баница,но за вечерта.
Та,да,и аз ще съм тук, убежище любимо!

# 1 580
ДобърдАн 🤗
След като се нарадвахме с миУтУ и фърляйки поглед тук задължително, да се впиша в последната темичка за тази година.
Преписвам думите на Тили, тук сме си ТОП.
Марулетова сподели за блокиран волан, та да ви разпраям.
Съм на разтоварен адрес в Италия, намерила съм фирмата/ което понякога си е цяло приключениЙ/. Местонахождам се баш на бариерите на портала. Слизам от камиона и отивам да оправя документите. Всичко ток, ще влизам за разтоварване на рампа.. Качвам се, паля голямото бу и ще захождам през портала- тцък/язък 😅 Волана никакъв го няма 🫣 Аз съм на входа на фирмата, зад мен пристигат други колеги за фирмата, аз ни напред, ни назад 🙄 Слизам- гледам някакви води му изтекли 🤣 на камЬончету, ще трябва сервиз. Пиша на диспонента и почвам да чакам 😁Хубу, че фирмата голяма и имаха друг вход да отворят, че иначе щеше да стане голям въргал 😆 И както си чакаля, отивам до тоалетната и се оказва, че там работи една българка с дъщеря си и зет си. Че като ме пъсрещна тази жена, че кафе ми прави, на топло ме приюти. Обяд ми носи в камиона после.. и вика- довечера ако останеш тук.. идваш у нас да се изкъпеш, няма те оставим тъй. Аз камиона не мога да го оставя, но така ми стоплиха сърцето тези хора.
Та- има добри българи по целият свят 🤗
Като ме видяха, сякаш България видяха.. страхотно чувство беше 🙂
Пожелавам весело посрещане на всички ни!
Ние ще отскочим в резервирано от месец  барче.. но от сега е -10, та довечера на кутийки ще сме 🤣

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 12:29 от Thirteen#

# 1 581
Тьорти, така мило ми стана като те прочетох! Припомни ми за една българка в Аржентина, мир на душата ѝ, която ме обгрижваше като нейно закъсало на друг континент дете.
Момичета, не пиша много често, но ми е хубаво при вас и благодаря, че ме приехте!
Ние също ще си бъдем вкъщи с мама, дъщерята работи всеки ден до 2-ри включително и довечера ще посрещнат НГ в дома на неин съученик. Ще се видим чак на 3-ти.
Тази сутрин мъх се е събудил рано и е сготвил. Златни му ръчици! Simple Smile На мен остава да панирам едни печени чушки. Мързи ме, но съм му обещала.
Та така. Тук съм, с вас съм. Нека Новата година ви донесе здраве, любов и благоденствие! Heart

# 1 582
  • София
Скъпи мои, пожелавам ви хубаво и уютно посрещане на Новата година.
Знам, че не с всички тук се разбираме, но ви пожелавам здраве, спокойствие и любов.

Спомням си сега преди години как празнувахме с едни приятели (сега вече предпочитам по пижама да си посрещам новогодието). Тогава с ММ работехме заедно на работа и на 31.12. от работата ни подариха по един сак, пълен с мезета и цитруси. Та, след работа директно нарамихме саковете и на гости. Simple Smile

Ние сме на шопска, не й е сезонът, но наследникът обича, руска (този път купена, че не намерих език), котлети на тиган от ММ и едно пюре от мен. Този път ще експериментирам с картофи и карфиол. А, ще си метна и кето пицата.

# 1 583
Аз пера и чистя Simple Smile ти да видиш как ме мотивира тоз' последен ден на годината  Simple Smile

Търти, ай добре дошла, имала си перипетии, ама добре, че е имало и хубава страна всичко.

# 1 584
  • Euskal Herria
Изчетох ви днес. У дома сме си, така ще си бъдем.
Весело посрещане на празника, общество!

# 1 585
И аз да рекна ,че сте ми безценни! Улавям се,че каквото и да ми се случи или искам да нещо да споделя,това е първото място,за което се сещам! Hug Не съм вярвала ,че е възможно във важни,тъжни или щастливи моменти,да бързаш да споделиш с "непознати" Heart

У домА сме си ние сами,така е вече поредна година и ми е Су-пер! Сложих глинения съд с голям пушен,свински кокал,зеле и боб.Ни знам какво ще стане,но дано се получи.Салата интересна съм си набелязала плюс още една млечна с кисели краставици.Едни банички също ще направя.За Капризко - печена ципура Grinning

Весело посрещане на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 1 586
Тук съм си у дома. Уют,спокойствие и подкрепа.И разбиране , и неразбиране, от всичко. Както у дома.

# 1 587
Тринки, дано да няма повече ситуации, налагащи ремонт!
Иначе, харесва ли ти работата? Оправдава ли очакванията ти?
Мисти, засега Вятъра ще си е в къщи, ако нещо  рязко им щукне, може и да излезе. Нещо не са организирали като хората.
Навън е ужасно студено!
Направих нещо, което трудно би се именовало майонеза. Хем си мислех, че нещо не ок в пропорциите течност, хем последвах рецептата сляпо. 50 мл зехтин и 100 мл вода и три яйца = чорба, не майонеза. Сложих малко горчица, малко лимонов сок, видях накъде духа вятъра и бухнах вътре и останалите 5 сварени яйца. Сгъсти се, вкусно е, но си е направо яйчен сос Joy
За салатата е ок. Дано и Вятъра да я хареса иначе ще има да ям руска салата поне две седмици. Овкусих месото и сега с книжка в ръка. Довечера баницата, месото във фраера, и ще забъркам Снежанката.
На мен тук ми е виртуалното у дома! Благодаря ви, че ви има! Благодаря на Кло, която се грижи за нашата къщичка всеки месец! Heart
Пожелавам ви в здраве да изпратим 2025, живи здрави и щастливи да сте през 2026!
Весело посрещане на тези, които ще ходят на купон, а с другите вещици тук ще вдигаме наздравици! Hug

# 1 588
Уютна група сте. Харесвам ви много!

Весела вечер ви пожелавам и здраве, много здраве. Надявам се да идва добра година, много силно се надявам. Да е добра по всички нива и направления.

# 1 589
  • София
И от мен здраве и благоденствие, банда! Да сме си подкрепа и убежище, да споделяме предимно хубави и радостни моменти!

Отиваме групово до мола на кайве.

Общи условия

Активация на акаунт