Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 523
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Бюти, ама нали тук ще си идвате? Или само по Коледа?

Наче, косата ми е отврат Confounded на нищо не мяса, никак не стои, няма блясък ич. Кво да и слагам??? И преса не и прилагам и па тая...

# 241
  • France
Утро. И двата празника ще прекарам У къщи, така че никви аутфити не ме вълнуват. А га бях млада... ехе... Joy
Снощи най-после намерих време и излязох с бившия колега. Леле, тази клюкарка знае всичко за всички Joy беше приятно, но моето старичко стомахче хич не хареса мазните фингър фууд, които ядохме. Остарях.
Днес трябва да търча като линейка да купувам бинтове за мама. Два дни ММ е хоум офис, но не искала да го притеснява. Аптеката е отсреща. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 08:38 от Philomena

# 242
  • Пловдив
Фил, ами тогава ти му кажи тя като се притеснява Simple Smile

Аз вече едва отбивам "поканите" да си ходим...това при нашите. Напрау не се издържа...чак не ми се звъни. Вкарва ни във филми без да имаме грам желание. Майка това.

# 243
  • France
Е, то мина. Проблем с казването нямам. Но за да кажа, трябва да знам.
И той няма с правенето, но и ни поставят в едни ситуации, които могат да бъдат избегнати.

# 244
  • Пловдив
М да...ей такива ситуации бол и у наше село Head Band

# 245
  • France
Мдаааа, имам нужда от почивка

# 246
Утро!
Друго си е да се събудиш и да ухае на кафе. 🥰
За косата много е важна храната, по лични наблюдения и приемът на адекватен колаген. Менопаузата също ѝ разказва играта. Ако пък вече е повредена, няма как да се възстанови, преди да порасне нова, а старата да се подстриже. Инак Приорин съм чувала много да хвалят.

Бюти, стоплихте отношенията, май? 🤗

Хубав да ви е денят, аз опъвам постелката след малко, после съм на маникюр и педикюр.

Ако имаме именяци- честити да са. 🍀

# 247
ООооо, Мисте, добре дошла в моя свят!
   Затова не оичам ни Коледа, ни Великден.На 52 г ще стана скоро, аман да козирувам и да не мога да си направя моя си план за тия дни. Затова съм се зарекла и съм си обещала никога да не си поставям децата в такива ситуации. Когато искат, тогава да дойдат. Когато и да се съберем, все  е празник, нямам нужда от точно определена дата.
   Дъщеря ми е поканила нашите за Коледа , да не са сами. Ще иде зет ми да ги вземе и ще ги върне,когато те поискат. Баща ми се дръвчи -не можело друг да го мози.Мама не иска той да кара. У нас не искат , заради свекъра. Последният път като ги събирахме , с ММ бяхме на ръба на нервн акриза да не се изпокарат. Баща ми крив, свекър ми сто пъти по-крив.
    Иначе, като се чуваме, репликата на баща ми   е Не ти ли е мъчно за майка ти?  Всеки път , всеки ден, щото ги чувам всеки ден. Еми с тоя заядлив тон не ми става по-мъчно, сори.

# 248
  • Наблизо
Мисти,само за коледа,пред нова заминаваме.От една страна заради ММ,от друга билетите бяха много ама много по-евтини да направим така,за 3 допълнителни дни - два пъти повече отгоре.

Тил,при свекъра това,с него винаги съм имала добри отношения,въпреки че и той е чешит.Типичен западняк,как да го обясня.Всичко е студено и на дистанция.

Залепих текстилен стикер на дупката в един кашмир (добичето се беше постарало) и днес съм пременена,но сложих твърде тънко яке..

Утре ще имаме гости,съседите които гледат котето.Не се познаваме добре и силно се надявам да се харесаме.Трябва да намеря хора около мен,голям аскет съм станала и ми е трудно да общувам с нови хора..

# 249
  • Пловдив
Аааа, Маруле, ич нямах предвид задаващите се празници Confused Е те за там веч си знаем, ма се пак ...
Сега просто ей така уж и за подсриж на баща ми, ама подтекста е съвсем друг. По 10 начина го каза, нали...Дълго и сложно е.

Бюти, дано си паснете Simple Smile

# 250
Казах на всички, че няма да пътувам по празниците, освен ако някой не тръгне да умира Laughing (малко черен хумор Smiling Imp).
Почнахте ли с подаръците? Планирала съм само за детето, но тя ест не знае какво иска, а не ми се ще да е някакъв кеш ей-така. Ако имате идеи, споделете.

# 251
  • Mediterraneo
Добро утро, с кучето спахме досега.Ураганен вятър навън, пуснах я да пишка, щеше да отлети горката, че излизах с нея. Имам да връщам едни пратки( аз съм от онези, без скрупули, дето купуват и връщат, в случая подложка за мишка и анцуг на щерката), ама бая мисля дали изобщо да си показвам носа навън.
Подаръците са поръчани, за всеки по нещо, но символично, колкото да има пакетче под елхата.
Днес в плана е чистене. #кошиядем- има още супа, ще направя едно свински филенца на тигана и толкова.

# 252
КоШиЯдем: телешко варено

Тази година реших да не купувам подаръци отделно на всеки, защото не мога да измисля какво на кого. Ще направя по една кошница с нещо за хапване/пийване: една за свекини, една за сестрата на МУ, две за село, една за приятелка, на която ще ходим на имен ден. Засега съм само с идеята, ни кошници/кутии имам, ни продукти Simple Smile Но тези дни трябва да се задействам. На мама взех ваучер за магазин, от който често пазарува. На племенницата пари, както винаги. Планът е да отидем на коледен базар в София, ако успеем да се видим там ще й ги дадем лично, ако не направо ще й преведем, защото едва ли ще се засечем някъде по празници. С мъх нищо конкретно няма да си подаряваме, билетите са достатъчни.

И ние напоследък много сме се изолирали. Като се замисля, не само ние.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 11:48 от Birdflower

# 253
Мда, май е повсеместно. Добре,е са моите другарки, та спретнем някоя срещичка я по женски, я с мъжовете. На племенника и приятелката купих. На моите деца не съм измислила още. На нашите ще направя кошница с някакви интересни чайове, те много обичат, нещо сладичко за хапване,което знам,че няма да си купят, някаква селекция сирена.  На систъра не знам, може би ще й купя чайник за турски чай, те обичат много и пият. И си носят различни чайове от Турция. Само да видя какво има в турския магазин.
    Мъх ме пита снощи какво искам - нищо, здраве и спокойствие. Викам , нали ще ходим за моя РД в Италия, после април аз ще ходя с приятелки. Не искам друго. Стига ми да откраднем няколко дни само за нас, да сме си само двамата.

# 254
  • Пловдив
Исках аз нейде да резервирам за 1 уикенд, подаръчно, ама се уплаших от пратените ми оферти Money Та май съм пас и не знам...

Общи условия

Активация на акаунт