Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 544
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 255
Бих дала много, наистина много да съм с баща ми за празниците.
Последния път, когато се чухме, той вече беше планирал менюто и разказваше какво и как. Беше голям табиетлия, от мъж, който не е могъл яйца да си изпържи, животът го направи супер кулинар и всичко това му доставяше невероятно удоволствие. Спирам, защото сълзите текнаха.

Готова съм с подаръците, да. И за домашните, и за близкото ми обкръжение, с които си разменяме подаръци. С последните не е по задължение (то и с домашните не е, де, но някак все така се случва Grinning). Отдавна си стиснахме ръцете, че ако на някой не му се занимава, не му е празнично и т.н., не е длъжен да върви пряко себе си или да се обяснява. Решаваш- подаряваш, нямаш желиние- не го правиш и няма проблем.
За само свеки не съм измислила нищо, като се прибера поне ще имам време да пообиколя, но най- вероятно ще ѝ взема някоя книга по тематиките, които я интересуват, тя на това най- се радва.

# 256
Ох, Тилка, знам че е така! Прегръдка! Но така ми е нагнетено в момента...Много хубаво сте си го изговорили това за подаръците. Така би трябвало да бъде.
    Обожавам хора, които наистина се радват на книги. На мен за 50 годишнината децата ми подариха книги, толкова бях щастлива.

# 257
Бърд,ако съм на мястото на получателите,как бих се зарадвала на подобна кошница 🤩.Има верига италиански магазини в Пловдив,които миналата година предлагаха подобни.
Пас съм с подаръци,само за децата.Но освен за нашите,за другите не мога да измисля 🙄.А е време да се задействам.
Постен грах и кисело зеле със 🐷.

# 258
Ренко, знам за готови, но предпочитам сама да ги сглобя, за за подбера подходящи нещо за получателите. Примерно баба ми изобщо няма да се зарадва на прошуто и пармезан Simple Smile
В събота откривали магазина за турски, гръцки и италиански стоки на пътя за Пловдив.
Пия кафе и се стягам за кино. След филма може да остане на центъра за запалването на коледните светлини, ако не е заваляло и не замръзнем.

# 259
Знам,знам,просто го споменах 🙂
Дали един ден,посещавайки близкия магазин,не ме поканиха в новия им да работя 🤣🤣🤣.Ни работа търся,ни съм питала,ей така от нищото ми го изстреляха 😂.Само ми е любопитно,дали ще е по-богат асортимента,в сравнение с другите им магазини.

# 260
  • Пловдив
Тили, ако е към мен хич нямах самото събиране за празника предвид...При нас е другаде тежестта.

Бърде, приятно кино!

# 261
Хахах.
Това същите, които имат магазин на Източен ли са или ги бъркам?

# 262
Същите,и на Източен и в наше село.Ама тукашната сестра ме знае,и реши да ми предложи работа 😁

# 263
О, не! Не е към теб, Мистева!
Никого не съм имала предвид.
Просто стана дума и си излях мъката. Още ми е кофти, между другото, много се разстроих. 😭

# 264
  • Пловдив
Hug

# 265
Тилка, слънце, прегръдка!
  Нямаме ток, седим с Младши и си бъбрек.Сърди ми се,че нямаме голяма елха. Еми утре ще украсим и голямата.

# 266
  • France
Hug и аз вече гледам на празниците с друго око. Cry

Като виден темерут ми е много добре да сме сами. Никой и нищо не ми липсва. Покрай работата ми се виждам с достатъчно хора за да ми изтощят батерията
Тази Коледа най-вероятно ще сме си само двете с мама. Нали не може да пътува. Идеално извинение да на ходя на юг. Само тя ще иска да подрежда маса, а на мен една пица, едно вино, един Нетфликс и едно одеяло и ще съм топ. Едно време си мислех, че е много тъжно да си така на празник, пък сега не мога да се нарадвам, че ще се наспя, ще подредя вкъщи и ще мога да си прочета книгата. Joy

# 267
  • Пловдив
А ТУ сам ще се справи ли с децата? Simple Smile

# 268
  • Наблизо
Мисте,оправят се и още как.
При нас ММ много го гледа напоследък,работата му позволява много по-голяма гъвкавост.И с дни го е гледал сам.
Искам да си организирам пътуване с приятелка до Берлин..и ММ да гледа хлапето (тук сложете един дявол).

Усещам се,че мисля майка ми като за дете.Все притеснена,на нокти,прави стресови мигрени и нииикак ама никак не може да й помогна,тя не ме слуша.Много йе  трудно да работи в колектив.Не,че е конфлиткна или се налага,ами има си начин на работа и много се влияе от какво мислят другите за нея.

# 269
  • France
Ще се оправят мъжете с децата, как ние се оправяме Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт