💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 63 803
  • 1 579
  •   577
Отговори
# 1 290
Ще взема да си сложа "ловец на Animal Beetle" в CV-то. Smile

На Калин всичко му се изписва на лицето, дори и когато не казва много.

В очакване на предателство.

Рада и Ники се опитват яко да ни метнат.

Все да ми писва от недостойни хора.

Слушам и мисля. Тоя план с жертването на Алекс, уфф.

Продължавам да мисля. Няма ли как да ви спася всички?

Бонус:

Прекрасен млад мъж,да му се ненагледаш.

# 1 291
Не мисля, че е ок да хейтим Мирослав, че гледа да се измъкне от елиминационни битки финалната седмица, при положение, че Калин също каза, че не иска да рискува, ако има как да го избегне. Начина му на игра през целия сезон е отделен въпрос и да бъдем честни - каквото и да направи Миро тази финална седмица - няма да го харесаме.

Чак пък хейтене... Просто не е симпатичен и не привлича феновете. Докато Калин е като Гаринча - "Радостта на народа".

# 1 292
  • Варна
Засега във Фаза 3:
Алекс е 0 от 3
Траян, Дино, Калин и Радостина са от 2
Нещо не ти разбирам статистиката Дяволо.
Какво е това 2 за Траян,Дино, Калин и Радост,  и какво е това 0 за Алекс?

# 1 293
Проблемът е начинът на Миро и това че е страхлив.
В този формат се коментира воля, достойнство и издръжливост.
Ивайло печелеше всяка елиминационна битка и нито веднъж не го беше страх.
Дори когато беше капитан и можеше да не отиде на елиминация, той отиде.
Според вас Миро щеше ли да го направи?
Ивайло накрая се отказа защото направо го смазаха, дори Кристиан си тръгна.
Не знам каква психика е имал за да издържа напълно сам но човека се отказа.
Миро ако не го пазеха и вардеха все едно е от порцелан отдавна нямаше да е в играта.
Една капитанска няма.
Калин може да е мълчалив но с малко думи знае кое как да направи и да го направи честно.
За мен Калин не е най-силният в игри на волята, но е един от добрите в сезоните Simple Smile

# 1 294
Ване , не е единствена , която не харесва Калин , а Миро. И ще Ви припомня преди два месеца дяволо казваше , че засича на играчите и Миро най-бързо минава трасе . Миро има две победи - излизане от блатото, където Калин го прати втори път и две победи на елиминация . А, какво има Калин .
Не, нищо няма Калин, харесваме му очите просто. Grinning Какво е да измисляш стратегиите за племенните битки, да наредиш рул за 11 минути, да минаваш по два пъти цялото трасе, да изнасяш победите на племето (битката с ласото, с дънерите и не само), да взимаш точки в номинационни битки... Калин има победи срещу Ивайло, Кристиан и Коеджикова, Алекс и Ръждавичка (в битката му с Пекин). Ако си беше дал зор щеше да вземе и тази срещу Траян, както и вчерашната, на която реши да си се набира. Satisfied Ако не го бяха прецакали с онази изомерия, където му бяха сложили дъската в морето, можеше и нея да вземе. Аз не помня Миро да е бил на индивидуална битка (1 в 1).

# 1 295
  • София
Цитат на: nelka123 
Миро има две победи - излизане от блатото, където Калин го прати втори път и две победи на елиминация
[/quote

Калин не е пращал Миро никога на блато, камо ли за втори път. Миро отиде на блатото точно веднъж, след като Траян го размаза на кастинг битката. Явно го бъркате с Шопа, но объркването ви е разбираемо, ние самите научихме кой е Миро преди две-три седмици като Павел започна да го хвали за най-базови умения ей така от нищото.

Впрочем рекапитулация на въпросните победи:

- Излезе от блатото на първа битка, след като победи гладните и стоящи там от две седмици червени, докато той беше влязъл нахранен и отпочинал предния ден;
- Първата му елиминация беше двама по двама и реално нямаше отпаднали
- Втората му елиминация беше четворна, срещу контузен и изнемощял Ивайло и слабите Рада и Крис.

Направо велики постижения. Този човек никога не е бил на капитанска битка или на индивидуална такава, включително и елиминационна. Така че нека ползваме фактите коректно.

# 1 296
Алчен , алчен Траян , от лакомия ще вземе да отпадне

Много добре си направи сметката Траян.И си каза защо отива.Не знам защо някои пишат че се наиграл.
Няма как всички да отидат на финал, повечето ще отпаднат и то от силни съперници.Ако днес не отиде Траян, утре ще трябва да се изправи срещу някой от силните. Защо да не излезе сега срещу най-слабите и с евентуално спечелените пари да избегне някой от силните, примерно Калин.Представете си беше отишла Миро и отстрани Рада и Алекс.На следващият ден Миро си купува имунитет, и Тогава остават Траян, Чикагото, Дино и Калин.И ако е двойна елиминация и Траян трябва да излезе срещу Чикагото и Калин, дали щеше да е по-добре? Да, риск е.Не е сигурно че ще бие, но както каза Ралица без риск няма слава.Помнят се такива играчи, които рискуват.Траян си каза.Какво рискува? Да отпадне 1-2 по-рано .Той играе за финал, а не да се задържи 1 ден повече.

# 1 297
Втората му елиминация беше четворна, срещу контузен и изнемощял Ивайло и слабите Рада и Крис.
Даже контузеният Ивайло за малко да го победи. 30 секунди разлика Grinning

# 1 298
Към профила, който каза, че сме забелязали Калин благодарение на Алекс -  в момента чета 1 тема за този сезон и пещерняка и слънцеядеца са фаворити още с влизането си  Laughing  Както и две от жените будят неприязън още с вторите си синхрони Smile  Накрая на всеки сезон изчитам първата тема, за да видя дали ме е подвела интуицията.  Някои от рано отпадналите направо съм забравила, че са били в Игрите...

Oх, и аз чета стари теми и се заливам от смях. Феномените са "Шашавите" и "Кринджавите", а Калин - "малкото кльощаво планинарче". Падам! LaughingLaughingLaughing

# 1 299

Реакцията на всички след обръщението ''любов моя''  Satisfied

Eто защо е масово нехаресван Миро, та той не се усмихва. Постоянно е намусен като дете на което са взели играчката, как да е харизматичен. Понякога прави едни гримаси сякаш са му натикали главата в бидона с миналогодишното зеле.

# 1 300

Реакцията на всички след обръщението ''любов моя''  Satisfied

Eто защо е масово нехаресван Миро, та той не се усмихва. Постоянно е намусен като дете на което са взели играчката, как да е харизматичен. Понякога прави едни гримаси сякаш са му натикали главата в бидона с миналогодишното зеле.

Дори Радостина се е засмяла, той е като застрелян
Никаква емоция в този човек.
Относно Траян поне пое риск и не е страхливец, така се играе
Миро и да спечели ще го попилеят.
Честта и достойнството не се купуват с пари

# 1 301
Павел по време на последната игра много хубаво го каза, цитирам по памет - за пръв път от три месеца виждам емоция на лицето на Мирослав /било то положителна или отрицателна/.

# 1 302
И най-жалкото е, че Мирко смята играта си за блестяща, умна, хитра и морална. Беше искрено учуден от думите на Николета.....
На Алекс обясняваше, че не се познавали......не можел Алекс да знае страх ли го или не и защо номинира Калин. Явно Мирко се мисли за факир в тази игра. Шубе.

# 1 303
Много се смея и аз с колегата Vanne 😂😂😂

Vanne,шегуваш се, нали, то бива различни мнения ,ама ти си единствен/а. Някак всички са на обратно,ти - натерсене 🤔😂

Аз пък изобщо не съдя Миро за бременната му жена , вероятно така са си решили като семейство , даже може тя да е настоявала да отиде за парите ,откъде да знам.

#Сезона на Маугли 👌❤️🙂
       Ване , не е единствена , която не харесва Калин , а Миро. И ще Ви припомня преди два месеца дяволо казваше , че засича на играчите и Миро най-бързо минава трасе . Миро има две победи - излизане от блатото, където Калин го прати втори път и две победи на елиминация . А, какво има Калин . Един Алекс от който вече уши нямам и както казва Неделчо , дървен философ. ИТ , а не може два цвята да запомни. И , оооо, Алекс дава път на младите , той преди три излъчвания каза, че има реален шанс да победи. Много добре си спомням думите му, защото ме напуши смях. И ще се повторя , сезона е много, много слаб. Светлин , Момчил , Фиво , имаше толкова добри в предните сезони.  И помня какви бяха правилата - вие сте с един по-малко , един няма да играе. А, този сезон - някой минава втори  път и то най-добрия , Отделно Ръждавичка замества всички жени и въпреки това осем седмици на резиденция. Това и изяде главата , толкова беше напълняла, че видяхме какво сътвори

Ок , две сте 😂

# 1 304
  • Варна
Ох, надявам се, че най-накрая днес Радостина ще отпадне и поне два дена няма да гледаме жилетки в предаването!
Ох, дано! От твоята уста в Божиите уши!

Снощи гледах с много голямо закъснение опитвам се да ви изчета, ама пак сте се оляли😁

Общи условия

Активация на акаунт