💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 66 683
  • 1 660
  •   353
Отговори
# 1 620
Браво, Калине!

А на него, моля ви се, не му се вярвало, че ще стигне на полуфинал! Той да не стигне?!?

# 1 621
  • София
Браво, Калине! Истинска радост имаше в него и голяма изненада, че е победил. Не може и да повярва, че е стигнал до полуфиналите. Скромен и удивителен човек е.
На другия полюс беше Миро - седна и започна да се превива. Ами тъжно е да гледаш уж мъж в подобни пози.

# 1 622
  • София
И какво стана, в "Сезона на Силните Жени" за пръв път от 7 сезона няма жена в топ 6. Satisfied
Hands Clap за великата официална треньорка със повече от 10 ученички - така се прави моме, но следващата година искам още по-епично представяне и нов рекорд: да няма жена във топ 10 (или най-добре ако може всички моми да си заминат до фазата с две племена) JoyJoyJoy

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 1 623
  • Варна
Взех все повече да съм оптимист за този сезон.
Калин стигна полуфинал, Алекс предполагам и той, сега остава и Дино да се класира, че да мирясам.
Някак Дино повече ми допада от Мирко😃

# 1 624
Браво на Калин. Великолепен Феномен!

Кофти, кофти. Мирко, Хитрягата иска Дино.
Ако иде Чикагото ще го отнесе.
Жалко, че ще му се вържат. Ей така ще се промъкне. С хитрост и злост.

# 1 625
  • София
Стана ясно, че всичките ми прогнози са тотал щета, ама така да се радвам, че отново не познах и се подведох по глупостите на Павел!

Как сладко се смееше Калин и не вярваше, че е на полуфинал. Ако беше Шубето щеше да реве като изоглавен и да се бие в гърдите.

За утре вече уверено прогнозирам Дино срещу Шубе. Те ще искат Чикаго ама ще играят грошове и саби, няма какво друго да стане (famous last words 🤣)

# 1 626
Хора помните ли Мани?
Такъв хейт беше тогава и тя беше трагедия  че май след този сезон винаги взимат хора които са тренирали малко от малко.
Тази Мани и дадоха имунитет 2 седмици за 100 гроша и какви ли не глупости и ги бяха попиляли.
Според мен след хейта този сезон може и да преосмислят това дали ще бутат жените или играчи като Мирослав

# 1 627
  • Някъде там...
Дино няма грошове. Само Алекс знае за сабите на Чикагото. Как ли ще го извъртят.
А Чикагото какви четки удря на Ралица днес, смях се с глас.

Аз наистина се съмнявах, че Калин ще победи, въпреки че имах надежда, заради тенденцията с първия синхрон. Но някак все гадости очаквам...

# 1 628
Алекс купува имунитет. Калин е бетон. Скатавката е ясен. Малко да се изпоти.
Пак ще се подлъжат.... Яд ме е.

Мирко похвали Калин. Брилянтен. Такъв е. Blue Heart

# 1 629
Хора помните ли Мани?
Такъв хейт беше тогава и тя беше трагедия  че май след този сезон винаги взимат хора които са тренирали малко от малко.
Тази Мани и дадоха имунитет 2 седмици за 100 гроша и какви ли не глупости и ги бяха попиляли.
Според мен след хейта този сезон може и да преосмислят това дали ще бутат жените или играчи като Мирослав

Мани Мани е незабравима! От провала на кулата на Ханой, до битката със Стоян и споровете с Неделчо. Разликата е че тя знаеше, че е слаба и играеше колкото може.
Миро знае, че е силен, а игра като посредствен средняк.

# 1 630
Браво бе Калинка! Като се съсредоточиш и планини можеш да повдигнеш.

Същият поглед беше и на играта с Деси, просто Ралица тогава успя да го разсее и той загуби.

# 1 631
Ако имаше пъзел Ръждавичка можеше и да бие Чикагото.
Те обаче дадоха стрелба. Трябваше да захранят бедстващите Лечители.

Тя стигна ли до стрелбата?

# 1 632
  • Варна
Чикагото със сигурност ще ползва сабите и грошовете които има на този съвет.
То няма за къде да ги пази.
Той има сто гроша и саби, които са два допълнителни гласа, да речем четири, Мирко има двеста или сто и петдесет, Дино сто, Калин петдесет, Алекс четиристотин

# 1 633
Еййй, браво на Калинката!!!!
Заслужава да е на финала..... заслужава и победата.
Кофти за Траян, че отпадна.
Тази Ралица много красива бе. Много и се радвам, а днес стайлинга и на плажа беше много готин.

# 1 634
Калин-Мирослав 2:0

Общи условия

Активация на акаунт