💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 127 261
  • 3 080
  •   78
Отговори
# 2 640
  • София
И аз така на жълтите топчета нареждам "падни, падни" Simple Smile)

# 2 641
КАЛИННН - номер 1 (съжалявам, Чикаго) Blue Heart Как си викаше ,,топчо" на елемента Satisfied

# 2 642
Аз не гледам, но не мога да се стърпя и все надничам в темичката. Давай, Калинка!
За да не се изкушавам да гледам, дори се жертвах да отида на коледното фирмено парти, на което не съм стъпвала от години, хаха! И пак ровя тук, пуста краста Simple Smile
Блестящ беше! От началото до края! Бърз, точен, хладнокръвен!

# 2 643
Битката е тенденциозно подбрана срещу Чикагото! 🤧🤬
С кое ? Заради плуването и топчетата ли ?Реално мисля че имаше елементи и за 4 мата.

# 2 644
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Страхотна игра на Калин и съвсем заслужена победа. Направо беше удоволствие да се гледа как се движи. Беше супер ненапрегнат, най-важно му беше да не забрави какъв цвят топче трябва да вземе. Joy Сладур!
Най-еуфоричните ми моменти в тази битка - 3-те пъти, в които Миро не успя да си вкара топчетата в гнездата. Голяма радост беше. Blush
Само ако Чикагото беше по-пъргав на пустите топчета, имаше реален шанс да се отървем от Лошомие, но Чики е просто се съсипа на тия лъжици. Направо му подарява победата на Шубето, много ме е яд!

# 2 645
  • София
Хаха, и аз се бях втренчила с урочасващ поглед в жълтото топче. Grinning

# 2 646
  • София
Хора нямам вече лайкове,ама да знаете че ви аресвам всички

След 1 час пак ще имаш възможност да лайкваш! Simple Smile

# 2 647
Аз не гледам, но не мога да се стърпя и все надничам в темичката. Давай, Калинка!
За да не се изкушавам да гледам, дори се жертвах да отида на коледното фирмено парти, на което не съм стъпвала от години, хаха! И пак ровя тук, пуста краста Simple Smile
Липсваш❤️ Весело изкарване🥂

# 2 648
  • Берлин
Във всеки един компонент Калин беше по-добър от миро. Видяхте, ама да си кажа
И малко фотоси за тези, които не гледат

# 2 649
голяма грешка, че не изпратиха Чикагото срещу Фикуса

Абсолютно...
И другата битка, на която Траян отърва Миро от битка ...

Щяхме да гледаме други финали тази вечер ама такова е каквото е

# 2 650
Победааа за Калиннн💙💙💙
Тези топчета винаги са ми изглеждали супер трудни,но Калин ги направи да изглеждат лесни.
Този човек минава всичко с лекота няма трудно за него.
Мирослав и Алекс също се справят много добре,но Чикагото е пътник.

# 2 651
Колко хубаво се зарадва Калин, а Мирослав като победи и едни злобни , нечленоразделни викове винаги.

# 2 652

И по-добре. Чудя се дали да не отида в другата стая още сега. Мъжа ме пита "има ли шанс да е грешен спойлера за Миро?" и ми стана тъжно. Дори и аз се моля това да е най-голямата лъжа, сътворена от продукцията, но знам, че не е така.

Не мога просто, съсипва ме, че тоя е победил.

# 2 653
  • София
Битката е тенденциозно подбрана срещу Чикагото! 🤧🤬
С кое ? Заради плуването и топчетата ли ?Реално мисля че имаше елементи и за 4 мата.

Топчетата. С неговите огромни лапи как го виждаш... :/

# 2 654
Чикагото и на плуването беше последен, и на варелите /там техниката му куцаше - целеше само с ръце, а другите влагаха и тласък от цялото тяло/. Но топчетата го закопаха.

Общи условия

Активация на акаунт