💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 144 785
  • 3 313
  •   256
Отговори
# 2 715
  • София
И тъй като знаем за съжаление победителя нека гледаме как точно Калин се е  бил сам.Главата не ми го побира .Сигурно е на пъзела.Просто не виждам къде другаде .

На стрелбата? Това Мирослав го е играл вече веднъж, хванал му е цаката. Но аз си стискам палци за Калин 💙

# 2 716
Ралица какви глупости плещи за “вълкът единак”?
Тоя Мирчака имаше по минумум  3-4 други мазни и подмолни около себе си винаги.
Тия, които сега не го искат около себе си, имат причини за това.
И КОЙ точно се е страхувал от него?? 😂 Просто скандални неща ми чуха ушите.
Аз съм в зоната- това ми е бял шум. Наслаждавам се максимално на красивата игра🐞🫶

# 2 717
Ех на това трасе и Чикагото да беше също. Grinning(Въпреки,че на пъзела сигурно нямаше да се справи:cry:)

# 2 718
Кой толкова е искал да го праща Миро на елиминации? Rolling Eyes Първият път отиде с Йоана, защото коалицията им не можеше да смята до 4 и сама се прецака. Вторият път го пратиха, защото нямаше друг вариант. Вече бяха номинирали Иво и Крис, които се застъпиха за Миро. А храната, от която е ял, удобно се забравя. Цял сезон е в сянката на други, но бил алфа. Joy
Сега разбирам защо монтажистите са си мислели, че ще е харесван образ - те наистина са виждали нещата по този начин вътре. Колко далеч от реалността обаче.

# 2 719
  • София
Ако може повече да дават Калин по трасето, пък победителят да си взима чека. Blue Heart

# 2 720
Синя доминация!
Уф, много ми липсва Ръждавичка тук. Sad
На ол(д) старс🤞🏻 Не остана😉

# 2 721
Ралица само малко обърка за нарочения, нарочен беше Калин в началото като отиде при Безимените, Миро в последните седмици от никого не е бил нарочен.
Тежка битка се очертава. Дано бъде приятна за гледане. На Алекс, мисля ще му дойде тежко с 6 обиколки.

# 2 722
От цялото трасе има компоненти, които само и единствено Мирослав е минавал....Уф...

Трасето е най-тежкото, което са давали някога евър!

#сезонанаКалин#!

# 2 723
Просто не виждам как Миро ще бие Калин на това силово трасе. Вероятно нещо ще се прецака на пъзела..
На Фифо съдбата.

# 2 724
Събрали са се повече от сезон 7 да гледат заедно.
Липсва Калин,Алекс и Миро.И Лапунов не видях .

# 2 725
Стрелбата с гевреците може да препъне Калин, или пъзелът - ако е слайд, може да се овъртоли и да докара до ситуация да не може да се нареди.
Все пак вярвам, че нашето момче ще победи!

# 2 726
Който и да е победителят, да не забравяме, че животът продължава след играта. И че всичко, изписано в Интернет, остава. И ще влияе върху живота на всички участници дълго след като парите са изхарчени. Мисля, че това често се забравя. Както каза Калин Blue Heart, който както си го направи.

# 2 727
Нещо, което от вчера си мисля. На онзи прословут спойлер-снимка победителят беше с жълт екип. В момента с жълт екип играят Калин и Алекс.

И моят 1% надежда не е угаснал още🤞🏻🙏🫶🐞

# 2 728

Това е моят топ 3:
Силвето, Ваня и Ръждавичка.

И после слагам Зори, Вики Пенелова, Елизабет, Крамарска, Маги, Дени, Мишето, Жени и Анджи, пак без да ги класирам.

Дяволче, айде да не спорим! АНДЖИ е номер 1 от жените и това е!

Пък и някои от изброените бяха с нея в сезона и отпаднаха преди нея. (Само с лека уговорка, че Силвето се отказа в нейна полза, но там си висяха, и няма как да бъдем сигурни, че Анджи нямаше да издържи повече от Силвето на висенето)
Анджи имаше само един проблем, генерален проблем, който я спъна. Височината! Но какво да се прави, природа. Да беше с 20-25 см по-височка, щеше да е съвсем друго. Някои елементи тя дори не ги виждаше, бяха над височината й.
И да ти напомня, че тя стана най-скъпото джобно гадже в игрите. Що грошове се изсипаха заради нея. Simple Smile

# 2 729
И тъй като знаем за съжаление победителя нека гледаме как точно Калин се е  бил сам.Главата не ми го побира .Сигурно е на пъзела.Просто не виждам къде другаде .
Каквото и да е ще е красиво!

Общи условия

Активация на акаунт