💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 140 275
  • 3 253
  •   206
Отговори
# 2 700
  • На Изток от Рая
Малее, каква презентация на Калин, тук продукцията ми хареса и не мога да си представя как ще изгуби финала. Невероятни кадри са избрали

# 2 701
  • София
Ами от всичко което виждам и чувам продукцията иска да спечели Калин. Като реванш за омразния Мартин в най-слабия им сезон.
Но те цял сезон нямаха късмет с това, което искаха да стане.

# 2 702
Не се стърпях и гледам от малко екранче на телефона, не хванах целия полуфинал, но си заслужава победата Калин! Давай, Калинка!

# 2 703
Е,не.30 кг вериги

# 2 704
Ами от всичко което виждам и чувам продукцията иска да спечели Калин. Като реванш за омразния Мартин в най-слабия им сезон.
Но те цял сезон нямаха късмет с това, което искаха да стане.

Да цитирам Неделчо от преди 1-2 подкаста— ровене. 2 санта по-настрани заравят и готово Grinning Мисля по-скоро са очаквали да е Калин, но не са бутали за никого (без още да съм видяла последната битка, че са на басейна още).

# 2 705
  • София
Много силни видеа на Алекс и особено на Калин..прочувствени и истински Blue Heart..
На Миро само с тия сърчица и любовни възгласи ми прилоша.. Разбрахме, че обича жена си, нямаше нужда на всяка битка да ни я напомнят.

# 2 706
  • София
Битката е БРУТАЛНА! Simple Smile

# 2 707
Мале, какво трасе! Даже не вярвам някой да го мине, пък то победител търсим

# 2 708
  • София
Нещо, което от вчера си мисля. На онзи прословут спойлер-снимка победителят беше с жълт екип. В момента с жълт екип играят Калин и Алекс.

# 2 709
Калин страшно много радва окото с лекотата, с която играе и минава трасето.

# 2 710
Mи то тука РЕВОЛЮЦИЯ гласим ако не победи, който си е победител отдавна! Simple Smile
Ще е супер тъпо - Ела, кандидатствай, подготви се, бъди най-добри, докажи се, всички участници да те признаят, за най-добрия и накрая Миро победител! Тая продукция ще са самопрецака!

# 2 711
Ай, как беснея да го гледам Миро в синьо, а Калин и Алекс в жълто!

# 2 712
  • София
На това брутално трасе само плуване му липсва.
Но ето защо жена никога няма да спечели.
Невъзможно е просто.
И те май не искат жена на финала...
Защото там какво, тя без верига ли ще е?

# 2 713
И тъй като знаем за съжаление победителя нека гледаме как точно Калин се е  бил сам.Главата не ми го побира .Сигурно е на пъзела.Просто не виждам къде другаде .

# 2 714
  • в моя гьол
Брех, темата зациклила... Всичко живо затаило дъх, стиска палци и на краката и чака финалните думи - крааай, битката приключи.
Давай, Калинка!

Общи условия

Активация на акаунт