💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 132 861
  • 3 136
  •   205
Отговори
# 3 105
На някой да му направи впечатление как чувалите на Мирка бяха значително по-леки вчера? Поне да не бързаше толкова и да бие на очи, макар втория път мина една идея по-бавно.
Или изведнъж е заякнал много и не ги усеща 75кг, а Калин и Алекс се огъваха яко.
Пълен смешник е Мирка, айде, тупане сърца, гнусар голям.
Друго не видях видимо, остава уговорките, но там е недоказуемо.

# 3 106
СЕЗОНА НА КАЛИН Blue Heart

Благодаря ви за приятните дискусии, спорове и многото смях в темата!

# 3 107
Оставете че Миро е спечелил .Това е бил ясно от ден едно.Но много горчив вкус ми оставиха Ралица и Павел.Многоо.За да изчистят образа на Мирослав се опитаха да снижат Калин и постиженията му.Много грозно,много.Но публиката вижда и знае.Пореден неуспешен опит.
Миро да говори колкото си иска че не му пука ама щом си заключва коментарите знаем къде е истината.Аз лично не го разбирам това и колкото да не го харесвам няма да тръгна да го обиждам в социалните му мрежи ,но хора всякакви.Извода е че Мирослав ще бъде забравен ама много бързо забравен.Беше безличен ,и не показа като цяло нищо освен едно криене зад Пекин и жените .

# 3 108
  • Някъде там...
Миро досега не помня да се е справял на силово трасе. Имало е моменти в племенните битки, в които откровено издишаше на тези елементи - носене на чували, бутане на вагонетки. И то в периода, в който си беше захранен, а не изпосталял. Затова и съмненията ще останат.
Аз лично искам да го забравя колкото се може по-скоро и това със сигурност ще се случи, както почти съм забравила сезон 6 и разни други нагляри от предни сезони. Помня хората, които са ме впечатлили, помня светлите образи, хората, които са ме вдъхновили и запалили искра в мен. Радвам се, че от този сезон ще помня толкова много участници с ДОБРО.
И определено си поставям за цел да прекарвам повече време сред природата, нещо, което много ми липсва в последните години и забързаното ежедневие. Благодаря на Калин, че ми припомни и това.

# 3 109
За нас Калин е победител! И за разлика от всички други, които участваха и не достигнаха финала, той никога няма да се "нахъса", за да е по-добър на арената, напротив, момчето ще си продължи пътя, който е много по-смел, по-добър, по-щастлив и ще радва много такива като нас. За мен беше огромно удоволствие да видя, че има и такива прекрасни млади хора! Редпект и здрав да бъде!

# 3 110
Клипът - Калин е спал с най-много хора.

# 3 111
Много странна битка беше.
Мирослав като с допинг, а Калин като упоен, със забавени движения. Кога друг път е спирал да почива и пие вода? Риторичен въпрос. Никога! Или му е наредено или са му дали нещо упойващо. Или просто реши да даде чека на бъдещия татко.
Тоя, който се тупаше в гърдите като орангутан е толкова жалък, дъно просто. Тя народната "любов" го заля като цунами. Заслужи си целият хейт, който му се стоварва.

Това ще си остане
#сезонанаКалин#!

Същото се случи и с Пекин и Ръждавичка.От много силни изведнъж се държат като грохнали старици.И понеже наградата е само една, а предаването на 80% режисирано,си мисля,че е възможно да са им платили,за да напуснат

# 3 112
Вчера на трасето не беше Калин... Никой не може да ме убеди, че нямал сили и слънцето му печало. Нещо нагласено има в неговото поведение. Или нещо са му сипали във водата или убедили да играе в полза на Миро. Калин, който летеше по терена, вчера се разхождаше. Дали не съм и платили по нещо, за да оставят Мирката да дпечели - все пак бебе чака...

# 3 113
  • В Града на липите
Не изгледах целият финал. След края на полуфинала се осмелих да видя само откъслечни видеа от финалното трасе след като всичко свърши. И да, ще се съглася, че водещите бяха по-разочаровани от самия него, защото им личеше, че са очаквали друго….
Калине, любов моя, сбъдвай и лети!
Нали? И аз снощи го написах. Цялото това хокане от Павката да не губи време с вода, спиране за почивки и т.н., когато знаем, че всяка секунда е ценна, горчивината в гласа на Ралица… Абе, даже си представям как целият екип е бил на черешата. Или аз нищо не разбирам, или сценарият им беше изграден за Калин победител.
Да де, ама и той е човек. Ние толкова много го харесваме, че му прехвърлихме някакви суперголеми очаквания и надежди. А той е просто едно момче, което е отишло да си поиграе и да си види възможностите.
Не беше добре — не знам от какво, слънце ли, натрупана умора ли… все тая. Миро извади голям късмет, че Калинката не беше в пълния си капацитет. Да е жив и здрав — аз вече дори не се ядосвам. Безразличен ми е. Толкова много се изложи, че даже и парите не го компенсират.
Отказвам да приема, че финалът е бил нагласен. Всеки кадър, всяка дума на Калин бяха режисирани така, че беше ясно кой е главният герой и кои са пешките на дъската. Накрая пешката спечели мача.
Иначе да. Намесата на продукцията си личеше през цялото време и, колкото и да не им се получаваше сценарият, го закърпваха и импровизираха криво-ляво. Като цяло много се ядосвах от липсата на ясни правила, тия непрекъснати рокади и очевадното прецакване на страхотни играчи като Лапунов и Ивайло, но пък съм им благодарна, че ни дадоха Феномените и Калин.Heart Eyes
Всички имаме нужда от герои и бели лястовици.
Ще гледам, разбира се, и следващия сезон. И се надявам, че в каста ще има и други феномени.Heart Eyes
В крайна сметка доброто победи, защото ни сплоти. Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 10:20 от hrissi_sz

# 3 114
  • София
Ако имате време, изгледайте "подкаста" с Миро и Алекс заедно, един след друг. Тооолкова ясно се вижда разликата в класите, че просто повече няма какво да се коментира.

# 3 115
  • Sofia

Сезон 7 завърши с изненадваща победа на скатавката Мирослав, докато Калин остана втори, въпреки че през целия сезон доказваше, че е най-комплексния, най-способния и най-приспособимия играч!
Успех Калинка, парите са важни, но любовта на хората е много по-важна!
Игра достойно, игра сърцато, не предаде и не излъга никого!

# 3 116
Не мога да си го причиня Мрънящия (не е правописна грешка , мрънянето е мрънкане на 10 степен)

Ако имате време, изгледайте "подкаста" с Миро и Алекс заедно, един след друг. Тооолкова ясно се вижда разликата в класите, че просто повече няма какво да се коментира.

# 3 117
Аз искам нещо друго да попитам любителите на стратегическите реалита и на стратегическата игра, какъвто любител смятам, че съм и аз:
Ако настоящият сезон на Игри на волята завършва като един стандартен епизод на Сървайвър, където победителят се определя  след гласуване от съвет на финалистите, кой според вас щеше да спечели сезона - Миро или Калин?

Аз не знам защо всяко реалити трябва да прилича на сървайвър според някои хора?На мен и сървайвър ми харесва и Игри на волята, но това са съвсем различен вид реалита.В сървайвър са много важни стратегиите и социалната игра, защото там победителя се решава с гласуване.И трябва да направиш така, че да те харесат дори тези, които си отстранил. За какви стратегии може да говорим в ИВ като всеки опит да направиш някакъв план веднага е разкрит на съвет от Ралица.Или пък намислят нещо да направят , и изненада правилата вече са други, ще се гласува за един.Или пък правиш някакви стратегии, социална игра и внезапно се озоваваш в друго племе. За мен ИВ няма как да е стратегическо предаване заради изброените неща.В него се набляга на битките и арената.
И да, тук Гарганела е напълно права.Ако беше в Сървайвър Калин щеше да спечели безапелационно.Както видяхме всички го хвалят на лаптопите и на всички е фаворит за победата.

# 3 118
Не мисля, че финалът беше нагласен снощи. Просто Калин нямаше ден, а Миро беше много нахъсан. Въпреки това почти през цялото време бяха рамо до рамо и на пъзела стигнаха на практика заедно. Калин страдаше с вагонетките, Миро беше много зле на варелите (ужасно изглеждаше там). Всичко се реши за секунди накрая. Шанс. И също така си мисля, че продукцията са залагали на Калин и в някаква степен бяха бесни, че той не успя да спечели затова и бяха тези назидателни думи към него накрая, развали им сценария.
Успех, Калине, жив и здрав бъди, ти си победител за сърцето на публиката. Игра с лекота и беше наслада за очите ни.
Миро да си харчи със здраве парите. Можеше да си изиграе по друг начин картите и пак да спечели, но кой както си го направи.

# 3 119
Калине, любов моя, сбъдвай и лети!
Като цяло много се ядосвах от липсата на ясни правила, тия непрекъснати рокади и очевадното прецакване на страхотни играчи като Лапунов и Ивайло, но пък съм им благодарна, че ни дадоха Феномените и Калин.Heart Eyes
Всички имаме нужда от герои и бели лястовици.
Ще гледам, разбира се, и следващия сезон. И се надявам, че в каста ще има и други феномени.Heart Eyes
В крайна сметка доброто победи, защото ни сплоти. Simple Smile
[/quote]

Искам точно този прекрасен завършек на сезона. Калинки, феноменални сте! Blue HeartAnimal Beetle

Общи условия

Активация на акаунт