💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 163 925
  • 3 574
  •   221
Отговори
# 3 435
И аз съм тотална  греда от към победители😄
1 сезон ми беше Юли
2 сезон ми беше Ваня,Любо
3 сезон Вальо ,Морунов
4 сезон Филип
5 сезон Момчил
6 сезон Гешев
7 сезон Калин
Като 4 и 7 са ми най на сърце 🩵💛Син и жълт .☺️
Дано в 8 имам късмет най-накрая 😂

Ааа да добавя и подредбата ми на любимите сезони
На първо място ми е между 4 и 7 сезон.Не мога да избера 😄
На второ място ми е 3 сезон
На трето място ми е 5 сезон
На четвърто място ми е 2 сезон
На пето място ми е 1 сезон
И на последно буквално в дъното ми е 6 сезон 😁

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 13:43 от *Ани*

# 3 436
Смях се с глас с адашката на победителя. Аз бих се замислила за бизнес със зелени растения под мотото "Лошо ви е, нашите издънки са вашата захранка". Захранка не е баш думата, но трябва да се помисли.
Алекс си каза мениджърската стратегията, която проработи и в ИГ. Намира най-добрите и започва да ги промотира. Помага на тях и подобрява себе си. Много може да се научи от него, без човек да го харесва или одобрява. Аз също бих се запознала с удоволствие с него.

# 3 437
В Игри на волята много ще ти изпъкнат и личностите качества.
Аз просто не си представям с каква съвест, ядоха сандвичи и луканки, Ивайло И Кристиан бяха сами и просто им бутнали 2 филии и даже им се подиграваха че не усещали захарта
Една лъжица захар няма да те наяде.
Ивайло даже каза че ако е искал, родителите на жена му са имали къща там но не е отишъл.
Калин им изигра битката и Миро каза е как ще саботира Ивайло нали ще отиде с Калин.
Моля ви се, този човек мислите ли че ще поеме отговорност в реалния живот и няма да бутне някой под автобуса за повече пари например, паралел с храната и Томи
Защо никой не харесваше Миро накрая и никой не го посочи за победител?
Този Шопа колкото го биваше толкова беше страхлив.
Каквото и да се напише ще е малко по темата
Наистина приключих с това предаване, достатъчно са ми нечестностите в истинският живот.
Аз мисля, че Ивайло и Кристиан изобщо не са схванали, че има захар в ориза, пък и двете филии хляб - това е ако зорко следиш какво става на всяко ядене и броиш непрекъснато. Ивайло беше искренно изнанадан, мисля, че Крис също....Показателно е, че нито тоя Томи, нито жените, нито Миро са им казали още през нощта за сандивичи и друга храна, а са се наяли с тях. И сега тъй като са виновни прехвърлят вината и на невиновните, като че ли така вината става по - малка. Това е действие на страхливци. Като си сгазил лука, ами понеси си последствията с достойнство, не завличай и другите, които в случая са ти и врагове... Отвратителна, подлярска  групичка без никаква чест и грам храброст.

Именно. Това беше повратен момент,в който продукцията сгреши кардинално, оставяйки хората, които мамят в играта и позволявайки Крис и Иво да страдат и да носят последствията за чужди грешки, съзнателно направени грешки.
Реакцията и думите на съучастниците предопределиха отношението на хората към тях и е невъзможно мислещ зрител да подкрепи когото и да е от тях, независимо от качествата им на атлети.
Ключов момент.
Алекс много хубаво го каза. Наемните убийци се превърнаха в герои, с право при това. Такива бяха Крис,Иво, Калин.

# 3 438
  • София
И на мен взе да ми става лошо от Алекс. Ужас! Така се е лепнал за Калин, като някакъв енергиен вампир ми е вече.

# 3 439
  • София
Дяволо, респект за труда, който хвърляш и темите, които оформяш, наистина; но! За спойлерите - аз прочетох оттук от теб за първи път кой ще победи, и не в прогнози, а защото си бил прочел някъде! Моля, не го прави занапред, има хора, които успяват да се опазят от спойлери в мрежите!

Досега все съм била склонна да си обяснявам нещата с некадърността на екипа - нееднакви съоръжения и реквизит, недомислени компоненти и т.н. Е, в някои случаи е видимо преднамерено да затрудни един, а да улесни друг.
Но това, което ни написа тук потребителка, която от пряк свидетел е знаела кой ще победи още преди финала...?!? При това не е новорегистрирана, да иска да вдига пушилка само... Не знам, не знам.

Изгледах подкаста с Калин, не знам дали ще се прежаля за двойния с победителя. Същият си е Калинко, усмихнат, честен, срамежлив  Simple Smile, съобразителен, но не му е приятно да го ръчкат за момичета, то се видя и в игрите. Приятелите му не повярвали, като видели как занесъл багажчето на Гизем в своята стая, "това не си ти" - но му било скучно и искал да направи малко раздвижване. Иначе не е имал намерения към момичетата в предаването.

Почнах да пиша тоя пост преди два часа, вероятно вече съвсем не е в тона на дискусията, ама ще го пусна. Simple Smile

# 3 440
Дяволо, респект за труда, който хвърляш и темите, които оформяш, наистина; но! За спойлерите - аз прочетох оттук от теб за първи път кой ще победи, и не в прогнози, а защото си бил прочел някъде! Моля, не го прави занапред, има хора, които успяват да се опазят от спойлери в мрежите!

И аз така разбрах за спойлера.И след това се спусна лавина.То не бяха спойлери, не бяха обсъждания.

# 3 441
Аз не разбирам хейта към Миро. Игра се по-добре и спечели финалната битка, беше по-бърз във всички компоненти. Заслужи си победата. Това че  Калин е симпатяга и има много фенки, не променя нещата.. Калин ми е като излязъл от манга - не ми хареса, че се лепна до този манипулатор Алекс и беше безгласна буква. Пребори се Миро за победата, ходи на доста елиминационни битки.  С хейт няма да промените резултата от битката.

О, даа, видяхме, особено на варелите Миро беше най- бързия Stuck Out Tongue Closed Eyes Но се събра и победи, факт. Как не можете да разберете тези, които го подкрепяте, че на хората просто изобщо не се хареса именно начинът по който Миро беше решил да играе, за да стигне до финала, неговото скатаване цял сезон зад различни играчи, ехидните му синхрони ? Защо ли нямаше нищо против да си стои на изолатора, без да се бори с всичка сила да се измъкне от там, щял да издържи по неговите думи ? Много бил гладувал, тялото го е предало ... вярно е, но той ли беше единствения, който е гладувал ? Разбра се, че не е гладувал баш толкова в сравнение с Пекин, която също стана кожа и кости, но за разлика от него се раздаваше до последно в племенните битки. Защото за да са гладни си беше виновна тъпата им стратегия да гонят силните мъже като Ивайло, Калин, Алекс, които без вина попаднаха там, докато другите са яли от Томи ойл. Ивайло, който дори контузен беше много по- полезен за племето си от Мирко, който се бореше единствено, когато опираше да спаси неговия си задник, а в общите битки не влагаше нищо от възможностите си, наистина беше като храст, с нищо не изпъкна. И ако беше избрал да играе така, както направиха много други мъже, никой нямаше да го хейти сега, защото отдавна щеше да е дал заявка, че е наистина силен и комплексен играч, а не да ми блесва едва в последната фаза. Докато Калин именно заради това го обикнаха всички зрители, защото беше там за играта, не за наградата, беше честен през цялото време, раздаваше се на трасето за племето си, независимо кое беше то, не каза за никого една лоша дума, не беше груб дори и когато каза на Пекин в очите, че не му харесва подлата им стратегия той и Алекс незаслужено да са им изкупителните жертви, че няма да им се получи и ще ги оправят. И леко да е бил безгласна буква Stuck Out Tongue Closed Eyes Това, че не говори много, нищо не значи, по - важното от многото приказки е, че той подготвяше стратегиите на Феномените, после и в другото племе, не се криеше и поемаше винаги най- отговорните постове, минаваше по няколко пъти трасето, когато се е налагало, ето заради всичко това не се чудете защо спечели обичта и възхищението на зрителите, а Миро хейта.

# 3 442
Аз също бях за вторият сезона на Момчил, но там продукцията се намеси по недопустим начин обвинявайки Момчил в мошеничество и обиждайки го при всеки удобен повод. Тук продукцията по никакъв начин не е играла срещу Калин, напротив наричаше го Калин великолепний, величаеше го. Калин просто не би на последната битка и гова се дължи само на него, нито Миро, нито продукцията има вина за това.
Оставете Миро да си се радва на победата с жената и бебчето. Няма нужда от този хейт.

# 3 443
  • София
Наистина се оказа, че Миро има някакъв медицински проблем.
Анемичен е. Така каза. Явно има някаква софт, по-лека версия на анемия. От там и тази бледост на кожата и че по-бързо се уморява и слабее. Каза го в подкаста при Ванчето.

# 3 444
За пореден път НЕ харесваме Миро, не заради победата на последната игра,а заради личностните качества (или липсата им), които демонстрира през сезона. Никой не му пречи на Миро да се радва на семейството си. Като не му харесва какво пишем в темата, в която не използваме тежки обидни квалификации, да не я чете.
Игра съгласно разбиранията си, спечели чека, не спечели хората. Както казва Стоичков " Самтаймс уин, Самтаймс люн"

Аз също бях за вторият сезона на Момчил, но там продукцията се намеси по недопустим начин обвинявайки Момчил в мошеничество и обиждайки го при всеки удобен повод. Тук продукцията по никакъв начин не е играла срещу Калин, напротив наричаше го Калин великолепний, величаеше го. Калин просто не би на последната битка и гова се дължи само на него, нито Миро, нито продукцията има вина за това.
Оставете Миро да си се радва на победата с жената и бебчето. Няма нужда от този хейт.

# 3 445
Забравих - през лятото Калин и Дино не бяха последвали/-ни (от) никого от официалните треньори.
За Алекс бях писала в другата тема - появи се от профила на Гешев.
За Миро бях писала в тази тема (Еми, не си прочела - беше малко след поста ти, че Чикагото е ходил при Гешев) - беше последвал Геша, Калоян и Александър Мечкаров.

# 3 446
Анемичен е. Така каза. Явно има някаква софт, по-лека версия на анемия. От там и тази бледост на кожата и че по-бързо се уморява и слабее. Каза го в подкаста при Ванчето.
Пълни глупости.
Казвам го като медицинско лице
Човек с анемия не мисля че би бил допуснат в подобен форман
Човек с анемия да търчи като изоглавен ,да бута тежести,колички,варели просто няма как да стане.Ще е  припаднал на втората минута колкото и лека да е анемията
Бледата кожа се проявява при вече по напреднала анемия,при хемоглобин под 90,което си е доста по сериозно
Така че доста ме съмнява

# 3 447
Пълни глупости.
Казвам го като медицинско лице
Човек с анемия не мисля че би бил допуснат в подобен форман
Човек с анемия да търчи като изоглавен ,да бута тежести,колички,варели просто няма как да стане.Ще е  припаднал на втората минута колкото и лека да е анемията
Бледата кожа се проявява при вече по напреднала анемия,при хемоглобин под 90,което си е доста по сериозно
Така че доста ме съмнява
👍👍👍👍👍👍 Поредния виц!

# 3 448
Само на Миро ли му е лошо?
По принцип не понасям мрънкачи, има хора които не се оплакват и им е доста по-трудно.
Калин накрая като го питаха каза че му е било трудно с глада но той не си мрънка по принцип.
Алекс също не мрънкаше от изолатора и извлече позитивното ( въпреки че
И на мен ми беше прекалено с тия тренировки рано сутрин, но си има такива хора )
Ивайло не го чух да се срине а на него цял сезон просто му струпаха най-голямата помия аз лично щях да откача.

# 3 449
А аз се върнах на първа тема - да прочета какво е писано. Много забавно ми беше. Simple Smile

И не, не ме интересува дали Мирослав е спечелил Игри на Волята и последната битка. Не го мразя - не го познавам, а и нямам и желание.

Мразя неговите (и на още някои други хора) методи за пробив. И когато използват някого за наемен убиец - както перфектно се изрази Алекс - и така си пробиват път, просто се разтрепервам.

Интересува ме - радва ме, че мисленето ми съвпада с това на Калин. Беше ми светлина в тунела.

Ако цитирам една съфорумка, кефя се максимално (дори не вярвах на очите си), че все още се са налични и се ценят честността, скромността,  смелостта, доброто възпитание, поемането на отговорност, съпричастността и всички останали морални ценности, които водят човечеството напред.

Поздрав с едно музикално парче - и текст. Simple Smile

"Аз мразя ситите душички, свити,
аз предпочитам истинския риск.
Да бъдеш честен вече е събитие
и чест е днес да бъдеш ти сплетник."

https://www.youtube.com/watch?v=AXdGwgoec_E

Общи условия

Активация на акаунт