💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 167 458
  • 3 655
  •   28
Отговори
# 3 450
Виждам, че на много хора голям процент от удовоствието включва детективската част. С риск да  разваля това, ще кажа, че ако на хората им кипне и решат да стигнат до истината, стига само един ентусиаст, който да каже каква е неустойката за поверителност. Убедена съм, че сумата ще се събере по различните платформи за няколко часа😉😆

# 3 451
Аз също бях за вторият сезона на Момчил, но там продукцията се намеси по недопустим начин обвинявайки Момчил в мошеничество и обиждайки го при всеки удобен повод. Тук продукцията по никакъв начин не е играла срещу Калин, напротив наричаше го Калин великолепний, величаеше го. Калин просто не би на последната битка и гова се дължи само на него, нито Миро, нито продукцията има вина за това.
Оставете Миро да си се радва на победата с жената и бебчето. Няма нужда от този хейт.
Да беше си мирно седяло , при жена и бебе , не би чудо на “ любов “ , народна видяло .

# 3 452
Бях гледала един подкаст с Краси Джунов ( беше участник във фермата 5 )
Той беше участвал в най-тежкото реалити ( не си спомням името на предаването )
Беше в съвсем друга държава и е било в пъти по-зле от игри на волята.
Накрая е стигнал и е щял да спечели може би и каза че него са го спрели да му гледат go proto и така за секунди го е задминал друг участник ( а са снимали с камери дронове и т.н и не е било нужно да го спират )
Каза също че няма как Българин да спечели чужд формат и за това са го забавили и по пътя с катеренето неговото въже е било до някакви кактуси за да му е по-трудно, но е бил любимец на публиката.
Въпреки всичко си е бил приятел с победителя и още един участник и той е спазил дума и са си разделили парите защото такава е била уговорката

# 3 453
Хора има дарителски сметки в полза на Калин за това че е загубил финала🤦😄Къде това в друг сезон се е случвало .По-голям любимец на хората не е имало.И съм сигурна ,че могат да съберат двойно повече пари от наградата на Мирко😂Смисъл някакъв феномен е станал буквално това момче.Дано тези пари отидат към сметката която пуснаха  Калин и баща му защото е за нещо хубаво и смислено .

# 3 454
  • тук и там
Наистина се оказа, че Миро има някакъв медицински проблем.
Анемичен е. Така каза. Явно има някаква софт, по-лека версия на анемия. От там и тази бледост на кожата и че по-бързо се уморява и слабее. Каза го в подкаста при Ванчето.
Пълни глупости.
Казвам го като медицинско лице
Човек с анемия не мисля че би бил допуснат в подобен форман
Човек с анемия да търчи като изоглавен ,да бута тежести,колички,варели просто няма как да стане.Ще е  припаднал на втората минута колкото и лека да е анемията
Бледата кожа се проявява при вече по напреднала анемия,при хемоглобин под 90,което си е доста по сериозно
Така че доста ме съмнява
В подкаста,Мирослав каза,че е припаднал на трасето,спрели са играта и после продължи ли.Няколко пъти му прилошавало.Та явно си има проблем,но пак не е честно,защото вероятно са му вливали разни неща за да го изправят.Не е казвал за вливките,но аз така си мисля..Та ,ако са ги нагъчили с глюкоза, желязо,витамини и др.неща даващи енергия венозно,нищо чудно че на моменти беше с енергия на арената, а при племето -береше душа едва ли не..

# 3 455
Анемичен е. Така каза. Явно има някаква софт, по-лека версия на анемия. От там и тази бледост на кожата и че по-бързо се уморява и слабее. Каза го в подкаста при Ванчето.
Пълни глупости.
Човек с анемия да търчи като изоглавен ,да бута тежести,колички,варели просто няма как да стане.Ще е  припаднал на втората минута колкото и лека да е анемията
Бледата кожа се проявява при вече по напреднала анемия,при хемоглобин под 90,което си е доста по сериозно
Така че доста ме съмнява
Абселютно вярно) , потвърждавам го като човек с анемия .

# 3 456
  • Някъде там...
Имал е вливания Мирослав, Барса беше писал преди време. Какво е вливано, нямам идея, със сигурност глюкоза, но може и някакъв коктейл да е. Има такива за спортисти, след това са безсмъртни буквално.

# 3 457
  • София
Е като е бил толкова зле (да кажем, че е вярно), защо, първо, той виси там с реален риск за здравето си, и второ, продукцията какво чака, да се спомине в прахоляка ли? Поне по медицински причини знаем, че си излизат хора като стой, та гледай.
Много ми е съмнителна цялата работа.

# 3 458
Пълни глупости.
Човек с анемия да търчи като изоглавен ,да бута тежести,колички,варели просто няма как да стане.Ще е  припаднал на втората минута колкото и лека да е анемията
Така че доста ме съмнява
В подкаста,Мирослав каза,че е припаднал на трасето,спрели са играта и после продължи ли.Няколко пъти му прилошавало.Та явно си има проблем,но пак не е честно,защото вероятно са му вливали разни неща за да го изправят.Не е казвал за вливките,но аз така си мисля..Та ,ако са ги нагъчили с глюкоза, желязо,витамини и др.неща даващи енергия венозно,нищо чудно че на моменти беше с енергия на арената, а при племето -береше душа едва ли не..
Ако това е вярно,трябва да е отпаднал по медицински причини, както други.То с едно вливане не става тая работа да скокнеш после и да буташ,дърпаш,влачи

# 3 459

Предложение за корица , щом е неизбежно да има снимка на допълзялия до  чека .

# 3 460
По-скоро удобна причина да го подсилват.

# 3 461
  • тук и там
Ами не е било едно,Джолева.Вероятно той не е искал да излезе.
Аз и при Радостина забелязах на някои битки нещо такова,та си мисля,че на някои са им давали или вливали нещо..

# 3 462
Хора има дарителски сметки в полза на Калин за това че е загубил финала🤦😄Къде това в друг сезон се е случвало .
В първи. 😊

# 3 463
  • Козлодуй
ОООо Diavolo, Благодаря от сърце за видеото, много си мил Simple Smile И много хубаво поддържаш темата от години Simple Smile

# 3 464
Ами не е било едно,Джолева.Вероятно той не е искал да излезе.
Продукцията е трябвало да го извади.Не да го питам
Ако все пак са го вливали с нещо,то победата му хич,ама хич не е честна.То със стимулация и аз ще взема чека

Общи условия

Активация на акаунт