💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 167 318
  • 3 655
  •   47
Отговори
# 3 465
  • тук и там
Ами аз не съм му фен.Та -да, и според мен не е..

# 3 466
Хора има дарителски сметки в полза на Калин за това че е загубил финала🤦😄Къде това в друг сезон се е случвало .
В първи. 😊
Хм за Юли?Имаше гласуване с смс помня само.Но тогава тепърва се развиваше предаването.Еуфорията беше двойно по-малка.
Ама как го прецакаха тогава човека още ме е яд 😂

# 3 467
Пекин в нейния подкаст каза, че с Миро са се редували да припадат на арената.
Вероятно, когато и двамата имаха седмици наред глад по лоши локации (Ради, Николета, Ивайло и Кристиан бяха 2 седмици в резиденцията) и ги пратиха на блатото.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 15:09 от Bilyana14.

# 3 468
Да припомня, че изолаторът като локация във втората фаза съществуваше заради Мирослав! Не съм гледала всички сезони, но доколкото съм ви чела, при две локации винаги са оставали резиденция и стопанство. Тази година махнаха стопанството заради Томи и ялите сандвичите му - Мирослав, Радостина и Николета. Затова е нормално именно те да стоят на тоя изолатор. И не върви точно пък Мирослав да се оплаква колко бил гладен и т.н. там. Пекин, Ивайло, Кристиян, Калин, Алекс и Траян въобще не трябваше да попадат на изолатора на този етап от играта! Калин стоя гладен заради Мирослав! Накрая провинилият се в резиденция и с чек в ръка.
Къде, за бога, е справедливостта?

# 3 469
Видях поста на потребителката. Явно си е бил с протекции Мирко. Все пак в тази държава не може случаен човек просто така да вземе наградата от което и да е реалити. Пфф.

# 3 470
Толкова е натурален Чикагото!😄 12минути му трябваха да ме спечели. И така направо си ги казва нещата, че чак се притеснявам да не му се скарат😆

# 3 471
Моята равносметка от традиционните ми прогнози: 😈

Какво познах:

Победителят! - Мирослав.
НО, трябва да уточня, че моят главен фаворит за победата си беше Шопа. Миро ми е по-заместване един вид след неговото нелепо отпадане. Нямате си на идея каква машина е Шопа...
Вече обясних защо писах, че ми е много подозрителен. Защото е резерва, излезе първи от блатото, стана сянка на Шопа, а в тях видях новите Мартин и Добрин.
След това вече с реакциите в темата разбрах, че съм напипал вярната посока, не съм глупав... Simple Smile
Подкастите и нета гръмнаха много по-късно.

Познах второто място на Калин (всъщност за мен големия фаворит на продукцията заедно с Шопа и Ръждавичка и според мен те искаха този финал).

Познах четвъртото място на Чикагото.

И това беше! 😔

Най-големите ми провали бяха:
Ръждавичка. Бях убеден, че ще е в топ 3. На 90/95%
ШОК

Д-р Пекин ми беше също на 70/80% в топ 5 и 100% в топ 8

Алекс не го виждах в топ 8, на по-късен етап го сложих, но мислех, че ще е сред първите отпаднали в това финално племе.

Не познах, че Завоевателите ще се разформироват. Бях сигурен, че ще са Лечителите.

Такаа, успях да изчета и спойлерните теми!
Малко по диагонала, но знам какво да търся, споко.
По традиция си го правя, защото знам, че от сезон 4 нататък и там стават яки дискусии. А и реакциите там на хората са един път. Сигурно се е трило много, но естествено изтритото няма как да го видя.

Та да, относно Миро.
Забелязах някакви спорадични коментари и подхвърляния (но доста рехави и редки) за това, че той печели доста рано в сезона. Но реално никой не ги е взимал сериозно, дори не видях да се коментират.
Първият по-изявен спойлер беше за Траян. Имаше какви ли не подхвърлени имена, но той някак си беше лидер на този ранен етап.

Уникална работа на Биляна, нямам думи.
Респект! Тя е нашият Инч Хай частен детектив.
Simple Smile
💪

Моят първи пост с прогнози
28 септември
https://bg-mam.ma/p/1816823/50263769

Ето го това първо подмятане за Миро (но пак да кажа, никой не го отразява сериозно)
12 септември
https://bg-mam.ma/p/1828375/50542778

А ето кога идва и големия спойлер, след който много хора прогледнаха. Това беше СПОЙЛЕРЪТ!
8 октомври
https://bg-mam.ma/p/1813691/50306143

А защо това е големият спойлер?
Ами защото Дидо, който явно е знаел веднага реагира и пусна окончателния спойлер със столовете (евала, хаха, ТОП), който уби цялата интрига и мистерия:
9 октомври
https://bg-mam.ma/p/1813691/50307285

И така, това са безпристрастните доказателства на нещо за което изобщо не бива да се извинявам, но защото има тома неверници, които се чудят как така съм познал. Имаше спорове тук и обещах отговор след края на сезона!
Ами да познах, така както познах победителите в сезони 2, 3 и 5. Голямата работа...
Не познах за сезони 1, 4 и 6 - и пак, какво като не съм познал. Нищо! Както и обратното, когато успявам. Защо са тези драми за някои...
И какво толкова странно има? Това е около 60% успеваемост. Окей е, ама родните продукции не са трудни за разгадаване...

Аз никога не търся спойлерите. НИКОГА!!!

Много пъти съм се интересувал от нещата зад кулисите и от всякаква информация за храна, конспирации, гафове, побутвания и т.н. Много пъти съм ви давал интересна информация в основната тема. Дори на 1 стр. има такова инфо, което официално не се казва никога и никъде. По официалните канали имам предвид.
И много пъти съм писал, че съм забранил всякакви спойлери относно това кой и кога отпада или печели. Ако зависеше от мен думата спойлер нямаше да съществува на този свят. Това е най-големия бич за риалити формати, книги, филми, сериали. Ненавиждам спойлерите!
Фейсбук вече не чета, защото нямам време. Вече 2 години. Набързо само прехвърлям набързо официалния канал, за да следя кое видео/публикация има най-много реакции и колко на брой са коментарите. Но не ги чета!
То и преди по-скоро прехвърлях нещата, няма как да се следи там нищо, защото много се пише и то 95% е плява и простотии. А времето е кът все пак. За последно следях малко повече Фейса за сезон 4.
Абсолютно нищо не съм знаел. Категорично. Ако щете ми вярвайте, ако щете не. Все ми е тая. Но аз винаги ще си пускам традиционните плюсчета/минуси и прогнози. Веднъж бях спрял да го правя и получих доста лични съобщения да ги подновя, защото било много любопитно и интересно за хората. И даже имаше хора, които не пишат в темата. Имайте предвид, че темата се прочита много повече пъти, отколкото се пише в нея. Аз лично уважавам уникалния брой анонимни хора, които четат всичко и гласуват в анкетите, но просто не пишат. Не е тяхното просто. Но те също допринасят за това темата да ни е уникална.

Та да, поназнайвам си. Нещо лошо ли е? Доказано навсякъде във всички формати през годините (аз не пиша и не прогнозирам само за Игри на волята, а за още пет, шест формата и то от много години). А за много от тях не е имало абсолютно никакви спойлери!!!
Горе-долу успеваемостта ми е около 65% Грубо. Генерално от всички риалити формати и всички сезони. Не е зле. Като моите прогнози са винаги седмица за седмица и само надграждам, но генерално почти не се променят.

Спойлерната тема я има от сезон 4 на Игри на волята.
Тази тема се създаде заради Игри на волята и основно заради мен и битката ми със спойлерите в основната тема.
Така че може да се каже, че спойлерната тема е дъщерна на основната. И не разбирам този вой на ергенките в нея, че били задушени и заглушени. Grinning Ами, нормално, това е Игри на волята по дяволите! 💪
Една от най-големите ми гордости е, че познах, че Ваня Джаферович ще спечели Сървайвър, сезон 5. А масово се пишеше тогава Занев та Занев. Тогава нямаше дори социални мрежи. И не аз пусках темите тогава. За динозавърските години на Бг мама говорим. Ама сигурно тогава Милошев се е свързал с мен и ми е казал кой печели.
Пия си кафето с всичките родни продуценти, да знаете... 🙄🤣
Аз просто навсякъде давам прогнози, това си ми е като солта и пипера. Така ми става и много по-интересно и самото предаване. Има хора на които им е интересно какво мисля и даже във формати и теми, в които не си пускам плюсове/минуси и прогнози ме приканват да го сторя. А на тези, които не им харесва, ами много е лесно, не четете. Прескачайте! Simple Smile

Тук е момента и да се извиня на Дидо, че го нахраних, че знае всичко и му е много лесно да ми влиза на контра, а то се оказа, че за този сезон е написал, че знае много малко неща. Явно само по-основните/важните. Като ТОП 3 например.
                                                       Дяволо , точно заради теб обърнах внимание на Мирослав. Преди два месеца ти написа тук , че засичаш времето за което минават трасето и наблегна , че Миро минава най-бързо..   Аз също харесвах най-много Шопа и за мен той беше победителя. Освен , че имаше физически възможности , той притежаваше хъс и ум..Гледах го в сутрешното предаване , каза , че работи от малък и в момента менажира това , което прави . Бил е в чужбина и си е "откраднал" бизнеса от там. Научил се е бързо и сега го прилага тук. Когато участваше , най-много неговото представяне следях. Както ни лишиха от Светлин в сезон 6, така ни лиши а и от Шопа в сезон 7. Много ще се радвам да го поканят в Сезам - Турнири на волята. И аз старата лелка на 64 , гледам подобни предавания , защото пет години бях активна лекоатлетка , дори  в института участвах в отбора . Брат ми , Бог да го прости , беше атлет и футболист , казармата изкара в ЦСК . Затова гледам с интерес всички риалити , където има спорт . Аз веднъж написах , сега ще се повторя - харесвам Калин , Траян , Дино , та аз съм от Стара Загора , но не обичам крайностите в изказа на някой от пишещите. Никой не искам да обидя , да нараня по какъвто и да е начин. Достатъчно горчилка имаме в живота , та тук да принасяме и това .

# 3 472
Забравих - през лятото Калин и Дино не бяха последвали/-ни (от) никого от официалните треньори.
За Алекс бях писала в другата тема - появи се от профила на Гешев.
За Миро бях писала в тази тема (Еми, не си прочела - беше малко след поста ти, че Чикагото е ходил при Гешев) - беше последвал Геша, Калоян и Александър Мечкаров.
Билянче, дали правилно навързвам нещата от написаното?
Алекс е бил при Гешев на тренировки, Миро също.
Дали не са се познавали оттам или поне да са се засичали.
Възможно ли е Алекс да е преценил Миро там що за човек е.
Виждам, че подкрепяш Миро(( Ама...как пък точно него бре((
Все пак май са от школата на Гешев или...бъркам.

# 3 473
Между другото, Ръждавичка според мен имаше нарисувано място в тройката с анулета и грошовете на блатната.
Моето мнение е, че отпадна поради сериозно подценяване + качване на килограми в Резиденцията - може би едно + 6-8 кг беше качила. Освен това явно е занемарила тренировките в Резиденцията. Когато бяха с Алекс, мисля, че постоянно беше във форма.

Ако Ръждавичка се беше появила във финалната осмица в топ формата си с анулет и толкова грошове и при условие, че всеки срещу нея трябваше да излезне с жилетка, можеше да обърка много сметки. Имаше и немалък шанс за първото място.

# 3 474
  • София
Няма да допуснат някой с лоши показатели от изследвания да участва в състезание. Казвам го като човек, работил в лабораторията, в която тестваха участниците в първи сезон. Имаше един, на когото пуснахме повторно изследванията след няколко дни, защото имаше показатели, които бяха извън норма. Не знам как ги е вкарал и не помня точно кой беше, но тогава ми стана ясно, че този човек трябва да не отпада.

# 3 475
Ако му фейкнат кръвните, не е обикновен играч. Ясно.

# 3 476
  • София
Ха, Ивайло от Фермата и Един за друг е бил редактор в този 7 сезон на Игри на волята.
Не го знаех. Разбрах го от началото на подкаста му с Д-р Пекин. Учудих се, че са позволили на участник от този сезон да ходи някъде на подкаст и да се говори за Игри на волата, но явно защото Ивайло е част от екипа са му разрешили. Всъщност не знам дали ще обсъждат сезона или е забранено, но още в първите 3 минути стана ясно, че Ивайло е бил редактор, така че ако обсъждат сезона ще е много интересно.

# 3 477
Между другото, Ръждавичка според мен имаше нарисувано място в тройката с анулета и грошовете на блатната.
Моето мнение е, че отпадна поради сериозно подценяване + качване на килограми в Резиденцията - може би едно + 6-8 кг беше качила. Освен това явно е занемарила тренировките в Резиденцията. Когато бяха с Алекс, мисля, че постоянно беше във форма.

Ако Ръждавичка се беше появила във финалната осмица в топ формата си с анулет и толкова грошове и при условие, че всеки срещу нея трябваше да излезне с жилетка, можеше да обърка много сметки. Имаше и немалък шанс за първото място.
Дискутирано 1000 пъти. Можеше да стигне топ 4 поне. Не беше напълняла толкова на битката предния ден минаваше обрачите на ръце, което е трудно дори за мъжете. Отпадна защото допусна техническа грешка. Който се е катерил ще разбере. Опита се да мине стената с ръкавици което е трудно, и веднъж като не успееш да я минеш предмишниците ти се напомпват с млечна киселина и ръцете ти стават като пънчета и не можеш да ги свиеш. Тя. обаче махна ръкавиците и хвърли още 3 опита без смисъл. Ако си се напомпал много отнема 5+ минути да се изчисти. Също има смешни конспирации как се влачела защото и сипали нещо в чая. Тя тези 5+ минути ги навакса даже просто беше 20 секунди след Ради на последното мятане.

# 3 478
  • София
Мани, мани толкова ме е яд за Ръждавичка, още не ме отпуска.
Това беше златен шанс за победа за жена или хайде поне финал.
Но в този сезон на жилетките и по-малкото, което се дава на жените като тежести и при тази кардио битка която на нея точно щеше да и пасне на профила си и имаше реални шансове и на финала.
Само това със стрелбата не знам как щеше да стане. Изобщо има ли стрелба е много трудно да се прогнозира независимо от половете.

# 3 479
Наистина се оказа, че Миро има някакъв медицински проблем.
Анемичен е. Така каза. Явно има някаква софт, по-лека версия на анемия. От там и тази бледост на кожата и че по-бързо се уморява и слабее. Каза го в подкаста при Ванчето.

И точно анемичният така търчеше по трасето на финала, когато Калин трябваше на почивки да пие вода за да продължи??? С какво ли са му напомпали анемията?

Общи условия

Активация на акаунт