💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 36 002
  • 821
  •   276
Отговори
# 345
  • Варна
Ох тоя голям селянин, не се трае!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 22:53 от don domat

# 346
Един пъзел трябваше за финал. Ама така имането нямаше да остане в коалицията на Миро . Щото Алекс щеше да ги опука

# 347
Алекс е добър на стрелбата. Малко да се беше забързал по трасето и щеше да е пръв. Но уви.

# 348
Над водата нали нямаше да са с жилетки. Защо Чикагото минава над водата с жилетка?
И Алекс мина с жилетка , защото се губи много време да е свалят и слагат пак , а когато минаваха над басейна си заслужава да е махаш , но когато е долу ниско няма смисъл не пречи толкова .

# 349
Чикагото много му знае устата,но във водата трябваше да бъде наказан.Поредната гавра на продукцията.Трасе за Николета и Чикагото .

# 350
  • София
И аз съм учуден, че ги карат Чикагото и Алекс да минават с жилетката над водата. Няма никаква логика, защото ако паднат с нея в басейна ще тежи след това около 25 кг.
Това е безумно.

# 351
  • В Града на липите
Алекс е много точен в стрелянето, обаче жилетките много го морят.
Не вярвам Николета да обърне.
Чикагото като забогатя дано спре да се мазни вече и си играе некоалиционно.

# 352
  • Някъде там...
Мда, едно пъзелче или ребус трябваше тук. И щеше да види Чикагото кой кого.
Алекс е изненадващо добре на стрелбата засега.
На промото видяхме и че Николета пада над басейна. Та явно силната жена е чао, чао. И никак няма да ми липсва.

# 353
Чикагото е чисто луд! Satisfied

# 354
Предлагам следващия сезон всички играчи да си носят собствени екипи, маратонки, мешки и т.н. Хем продукцията ще спести, хем играта ще върви по-гладко.

# 355
Айде Чикагото е номер едно. 🤣 Чикагото мачка. Обаче гадно ми стана, като каза, че и в училище са го подценявали. И навсякъде другаде. После как да няма комплекси човек и да не иска да се поддържа?

# 356
Ох сега Мирослав като види грошовете на Чикагото ще му се лепне и ще му разправя колко ценен е за него.🙄

# 357
  • София
Да, едно пъзелче за трета група нямаше да зле да има. Все пак са финалисти. Много постно така.

# 358
  • София
Уникално Чикаго.
Отвя ги като бръмбар сламка.

Познах, Чикагото спечели!

Засега съм 1 от 5!
Да видим дали ще позная останалите 4 неща. Simple Smile

# 359
Оф Чикаго, млъкни малко, да можем поне за секунда да ти отдадем дължимото, все пак победи в битка, но не би...

Общи условия

Активация на акаунт