💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 441
  • 4 222
  •   10
Отговори
# 4 155
Миро да беше предложил и той да отменят  финалната битка виждайки Калин в какво състояние е....
Ааа да бе 😂Той Миро цял сезон се чуди как да изгони Калин😄 ,и да не играе срещу него. Това идеално му е дошло.В крайна сметка той беше един от участници които най -много искаха парите и бяха готови през" трупове "да минат ама да спечели 😄

# 4 156
  • Някъде там...
Ама по джентълменски, нали така беше лафът. Joy

Тази събота търсят желаещи за доброволен труд на екопътеката. Някои от участниците май ще ходят, Алекс със сигурност.

# 4 157
Винаги съм се чудел как при тези условия не се разболяват тежко играчите.
Буквално още първия ден ако спиш на плажа ще ти падне имунитета и после това ако не се вземат мерки може да прерастне в пневмония например.
Като имаш предвид,че те стоят в Изолатора/Блатото по 4-5 седмици.
Представете си щом Калин човек,който спи редовно на открито и в пещери,се е разболял какво остава за другите.
През сезона забелязах много играчи да преглъщат тежко и да си личи,че им е зле.
И като знаем,че на продукцията това им харесва…..

# 4 158
Е, сега да обвиним Миро защо не отложил битката, все едно от него зависи. Явно си е късметлия човека. Приемам, че съдбата му е дала заради новия член на семейството.
Жалко за Калин, ако боледуване е причината, и то точно на финала да го сполети!

# 4 159
Първо, не се знае дали отлагане на финал е във правомощията на участниците.И второ...все пак трасето е било за Калин, след като Миро нали не е достатъчно добър....

# 4 160
Ако това е вярно, ето защо продукцията беше толкова ядосана на Калин и му се накара чрез Ралица след финала. А Миро даже му се извини, че е победил. Стана ми странно защо Ралица отдели повече време да чете конско на Калин, отколкото на победителя. Направо си го претупаха Миро, защото и те не го искаха за победител. А той въобще не им е влизал и в сметките като финалист, ама тази пуста "контузия" на Шопа. 🤪 Той и Миро каза, че не се е виждал там през тези седмици на глад и изтощение. И също вярвам, че точно продукцията бутна Миро под влака, за да върви трафикът от коментари.

Възможно е и Калин да е подценил ситуацията и да си е мислел, че може и болен да победи Миро. Това, което каза в подкаста, е, че победата му на полуфинала му дала голяма увереност. Ако Миро не е бързал толкова на топчетата, щял той да победи и ако това се било случило, Калин щял да подходи по друг начин на финала.

Радвам се, че оценява като лош избора си да саботира на битката с гоненицата и си е взел поука повече да не го прави.

Стана ми смешно, че с другите се е бъзикал, че буквално е проспал формата. Същото писах и аз, а реакцията ви беше брррр. 😊🤗

А финал на Софийското море вече сме гледали, тъй че нямаше да е прецедент. 🤪🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 18:30 от Bilyana14.

# 4 161
  • Варна
Ако това е вярно, ето защо продукцията беше толкова ядосана на Калин и му се накара чрез Ралица след финала.
Да.. и един мармот завива шоколада в станиол.

# 4 162
Ако това е вярно, ето защо продукцията беше толкова ядосана на Калин и му се накара чрез Ралица след финала.
Да.. и един мармот завива шоколада в станиол.
Всеки може да вярва в каквото иска. 😊 Други търсим логиката.

# 4 163
Сега гледах Чикагото при Гала,и той каза  това което всички видяхме.
Думите му бяха за финала ,че това не е Калин който той познава на арената.
Мисля че за всички е ясно, че има нещо повече ,но никога няма да разберем така или иначе.

# 4 164
Ако наистина Калин е подценил ситуацията си е за него и това наистина променя нещата, трябваше да отменят финала.
Но има и доза съмнение тъй като доста потребители бяха писали че финала е планиран и си личеше че бутат Миро

# 4 165
Ама по джентълменски, нали така беше лафът. Joy

Тази събота търсят желаещи за доброволен труд на екопътеката. Някои от участниците май ще ходят, Алекс със сигурност.
Жабче, къде пише за тази събота? Аз разбрах, че в средата на другата седмица ще напрявят отчет пред дарителите за събраните средства и ще се обявят датите за доброволците.

# 4 166
Ако това е вярно, ето защо продукцията беше толкова ядосана на Калин и му се накара чрез Ралица след финала. А Миро даже му се извини, че е победил. Стана ми странно защо Ралица отдели повече време да чете конско на Калин, отколкото на победителя.

Да му е ядосана, че се е разболял? 😯 Не те разбирам...По-скоро с "ядосването", т.е. с конското на Ралица се прикрива истинската ситуация. Демек изгуби, защото не се раздаде или там каквото внушение е имало. А какво точно прикриха с тези внушения гадаем в момента.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 18:52 от MikasaA

# 4 167
  • София
Kratos, разболяват се, как да не се разболяват. На прима Виста се сещам за Туджаров и Мастагарков, които излязоха с пневмонии, Мастагарков даже полуфинал игра човекът, както си е бил зле.
Това ме вбесява може би най-много, липсата на елементарна грижа за здравето на участниците.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 19:01 от лято!

# 4 168
  • Буркина Фасо
докторите постоянно са на терен. как да не се грижат за участниците ? Grinning

# 4 169
Е виждаме колко се грижат.Берат души след  предаването ,че и с тежки контузии излизат някои.Да ти имам и грижата 😄

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 20:05 от *Ани*

Общи условия

Активация на акаунт