💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 18 209
  • 611
  •   37
Отговори
# 540
  • Някъде там...
Не разбирам защо я оправдавате. Тя го изигра това със завеяното и разсеяно момиче, което се води по чужд акъл. Не по-малко подла и коварна беше от Радка. Просто хитричко оставяше другата да говори. Но това не й попречи да се изложи подобаващо.

# 541
Николета не е на 5 години, за да не носи отговорност за действията си. Комбинация от малодушие, страх, податливост към лесна манипулация - това е опасно не само за останалите, но и за самата нея. С лека ръка, безотговорно извършваше предателства. Някои  от тях отличителни с безсърдечие и липса на всякаква емпатия - случая с Ивайло и травмата на кракът му. По някое време ми се струваше, че и тя и Радостина биха се радвали , ако той си счупи крака на безкрайните елиминации. Това не е ок. Не можеш да се стремиш към победа на всяка цена, дори да газиш през трупове. Има някаква етика все пак. В тоя смисъл, това че е хубавка - Николета не я оправдава ама хич. Има и някакви качества, ако им се беше доверила вероятно щеше да си излезе с чест и удовлетворение.... но уви. Това момиче не е личност. За съжаление.

# 542
  • Берлин
Ааа...не била лош човек, още малко жертва ще излезе. Ми не. Всеки си плаща за собствените избори. Не я жаля. Каквото повикало..

# 543
Би трябвало днес все пак да гледаме битка за имунитет,защото иначе не се връзват нещата.
Освен ако няма двойна елиминация,което не е невъзможно,миналия сезон имахме две такива,или в един епизод да има имунитет,съвет и елиманация,което ме съмнява.
Ако днес няма имунитет ни очаква двойна елиминация.
По груби сметки остават 25-30 мин от епизода с реклами.

# 544
  • София
С тези 6 деца, може и да не е слагал 🤣

И мъжа ми това каза Simple Smile

# 545
  • София
Хайде обобщават вече

# 546
  • София
Мишето и пъзел е давала на Николета да решава.
Д-р Пекин е била много мила и точна.
Николета я чувствала като майка кралица.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 00:02 от Diavolo

# 547
  • София
А дали Маските падат е излъчено напълно,някой знае ли?
Извинете за спама,но поне да го изгледам.

Това е за Трейтърс темата Wink
Ама ще ти кажа. Утре са Маските падат. От 20:00 до 22:00 ч. 2 часа.

Сигурен съм, че трябва да има битка за имунитет в този епизод. Иначе не излиза математиката.
Може утре да направят 3 часа епизода. И просто да дадат края на днешния епизод като начало на следващия...

Лошото е, че са аматьори и никъде нищо не казват. Нито като лента на ТВ екрана, нито в официалните си Фейсбук и Инстаграм профили.

# 548
Много правилно мисли Николета - няма нужда да продължаваме да я гледаме където и да е. През цялото време се води по погрешен акъл. Нека си припомним как тичаше при Пекин да разказва всеки проведен разговор и да си проси внимание. Поведението й беше едновременно глупаво и користно / ако знае думата/. Нито глупостта, нито користолюбието могат да бъдат оправдавани с неопитност. Достойнството също не е с пари. Човек го открива и се учи да го отстоява още като дете. Тук тези уроци са пропуснати.

# 549
Ще довършат ли епизода ?

# 550
  • София
Сега пуснаха реклами.
Извънредни предавания рядко се прекъсват за реклами...

Може би сега ще довършат епизода.

# 551
  • София
Дяволче,ами то аз вече във вторник живея,вярно че е понеделник. Сега де що има и реклами ще отнесем Grinning

# 552
  • София
Официално вече сме вторник. Grinning
Ако след рекламите не пуснат края на епизода няма да го бъде.

Но защо не са публикували в Инстаграм какво ще правят.
Това ми е критиката.

# 553
  • Берлин
Аз съм в друга часова зона и с час назад. Ако никой не догледа, ще оставя резюме 🤣

# 554
Чакаме. Ама като знам колко реклами имат да наваксват...

Общи условия

Активация на акаунт